Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

THY ÇALIŞMA SİSTEMİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "THY ÇALIŞMA SİSTEMİ."— Sunum transkripti:

1 THY ÇALIŞMA SİSTEMİ

2 1. Nasıl rezervasyon yaptırabilirim?
Türk Hava Yolları Satış Ofisleri, seyahat acenteleri, numaralı telefondan ulaşabileceğiniz çağrı merkezimiz ve Online olarak Web sitemiz veya mobil uygulamalar aracılığıyla rezervasyon yaptırabilirsiniz.

3 2. Yedek sırası neye göre belirlenmektedir?
Rezervasyon yedek sırası, yedeğe yazılış tarihi, yedeğine yazıldığı bilet fiyatı ve diğer kriterlere göre sistem tarafından otomatik olarak belirlenmektedir. Bu sıralamaya kaydolmuş ancak rezervasyonu onaylanmamış yolcularımız, havalimanında check-in kontuarına da başvurarak kendilerini “alan yedeği” olarak kaydettirmelidirler. Bilet türü ve check-in başvuru saati esaslarına dayanarak sistem tarafından otomatik olarak bir alan yedeği sıralaması oluşturulur. Havalimanında yedek yolcu alımı alan yedeği sıralamasına göre yapılır.

4 3. Yedek olan uçuşumun onaylandığını nasıl öğrenebilirim?
Yedek listesinde olduğunuz uçuş onaylanırsa bu durumdan telefon, SMS ve e-posta yoluyla haberdar edilirsiniz. Konfirmasyon için ayrıca numaralı telefondan çağrı merkezimize bildirimde bulunmanız istenebilir.

5 4. Sınıf neyi temsil etmektedir?
Sınıf, gidilen yerde kalınacak süre, biletin uçuştan ne kadar süre önce satın alındığı gibi unsurlar göz önünde bulundurularak çeşitlendirilmiş bilet fiyatları için ayrılan kapasiteyi temsil etmektedir. Aynı kabin için satılan sınıflar arasında sunulan hizmet veya oturulan koltuk bakımından hiç bir farklılık yoktur.

6 5. Rezervasyon yaptırmak istediğim uçuşunuzda neden yüksek ücretli sınıflarda yer varken düşük ücretli sınıflarda yer bulamıyorum? Ve bu ücret farklılığı neden kaynaklanmaktadır? Gidilen yerde kalınacak süre, biletin uçuştan ne kadar süre önce satın alındığı gibi unsurlara bağlı olarak uçuşlarımızda farklı sınıflar oluşturulmakta ve her bir sınıf için uygulanan bilet fiyatı farklılık göstermektedir. Sınıflar için ayrılan kapasiteler istatistiklere göre belirlenir. Herhangi bir bilet fiyatının uygulandığı sınıf için ayrılan kapasite, o sefere fazla talep olması nedeniyle dolabilmekte; ancak diğer sınıflarda farklı fiyatlardan yer bulunabilmektedir.

7 KAYNAK


"THY ÇALIŞMA SİSTEMİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları