‘’İYİKİ DOĞDUN KIZIM’’ Dokuz Ocak Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde, Baban ile seni yaratmaya karar verdik! On Dokuz Ekim Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
“Yaşamöyküsü” Past tense ● Biography talebe U21  
Advertisements

PARALARIMIZ.
Ninem: -Büyüklerine saygılı ol, küçüklerini sev dedi.
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
CANIM ANNECİĞİM Müzik:Kibariye(eller kader Kıymet bilmiyor ANNE
Tanrı, melek ve bebek:.
Çelebi Grubu.
ANNE BEN NASIL DOĞDUM? Ooo! Hayır tatlım, sen benim içimde büyüdün. Sonrada…… Anne ben bu yumurtadan mı çıktım?
Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür :
BİR YETİŞKİNİN BİR ÇOCUĞA SÖYLEDİĞİ EN GÜZEL 30 SÖZ
Yavrum ve ben.
GÖKYÜZÜNDE BİR IŞIKTA SEN YAK ORGAN BAĞIŞI
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ LİDERLİK VE ETKİN YÖNETİM Tekirdağ – 11 Mayıs 2012 Türker GÖKSEL LİDERLİK VE ETKİN YÖNETİM Tekirdağ – 11 Mayıs 2012 Türker.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KABUL EDEMEM.
Temel, arkadaşıyla yolda giderken elindeki çakısıyla parmağını kesti
BİR KORUYUCU MELEĞİ VARDIR
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ İŞ YAŞAMINDA VERİMLİLİK VE MUTLU ÇALIŞAN Türker GÖKSEL Afyonkarahisar – 22 Aralık 2014 İŞ YAŞAMINDA VERİMLİLİK VE MUTLU ÇALIŞAN.
SERBEST OKUMA METİNLERİ
Eğer sen benden önce ölecek olursan ,
Bir dilim pasta ya ne dersiniz?
AŞKLaRıM.
BİR BABANIN ENGELLİ OĞLUNA MEKTUBU
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Söz yürekten çıkarsa, yüreğe gider. Dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
Hülya Büyüköner Cansıla
BABALAR VE KIZLARI.
BAĞLAÇLAR Edatlar gibi tek başlarına anlamları olmayan cümle içinde, aynı görevli sözcükleri, söz guruplarını, cümleleri hem biçimce hem de anlamca.
ANNECİĞİM.
MELİS&ADİL MÜZİK:BELALIM-SEZEN AKSU
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 8 Nisan 2009 Çarşamba Matematik Sende, 12 elma var. Ben, senden 4 elma aldım. Sana, 8 armut verdim. Sendeki.
KARAGÖZ İLE HACİVAT MEKTUP HÜSEYİN ÖZDEMİR 6/B 1230.

Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
Beni hatırlamak için
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Ailemizdeki Lider.
Soru 1. İnsan bir kışını burada geçirse ( ) yalnız müzik dinlese ( ) yalnız bu yankılı havayı koklasa ( ) Yukarıdaki cümlede parantezle gösterilen yerlere.
Mitat Zorlu 1 Bu varlıklar kelebek, kurbağa, horoz, horoz ve penguen şeklinde dizilmişler. Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 04 Mayıs 2009 Pazartesi Matematik.
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
BALONUM OKUMA – ANLAMA.
AİLEM VE DİN pedagojiformasyon.com.
Bugün...
Hazırlayan;Asli PelinGEZER
YA Ş ASIN TÜRKÇE ÖĞRENDİM. HAZIRLAYANLAR MEHMET İLHAN ORAL ŞEYHMUS TARKAN AFİF ALTUNKAYA.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
EĞİTİMDE AİLENİN ÖNEMİ
Birlik, onluk ve yüzlüklerden oluşmuştur.
DERS KONU: AİLEM VE BEN ELİF DELİBAŞI 3-C HAZIRLAYAN :
7, 8 ve 9 Basamaklı Sayılar Bölükler
Yunus Emre:  Yunus Emre (d Sarayköy, Mihalıçcık, Eskişehir - ö. 1321), Anadolu'da Türkçe şiirin öncüsü mutasavvıf ve filozof, Anadolu'da yaşamış.
1. Anne Babanın Çocuklara Davranışı
ŞÜKRAN AŞKINCI 1-C SINIF ÖĞRETMENİ
Bebekler doğduğu zaman nasıl olurlar ? Tek başına ihtiyaçlarını giderebilirler mi?
 Nûmân bin Beşîr - radıyallâhu anhümâ- şöyle anlatır:
4/A 51 BÜŞRA CUHADAR.  Fedakarlık, bencilce düşünmeyerek başkaları için kendimizden ödün vermektir. Bazı insanlar sevdikleri için çırpınır, onlariçin.
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.
AT AT Babam at ile odun getirdi. Ayşe topu bana at.
BÖLÜKLER VE BASAMAKLAR
BALON Küçü k çocuk, baloncuyubüyülenmişgibi takipederken,şaşkınlığınıgizleyemiyordu. Onuhayretedüşürenşey, ‘ Bizim eve bilesığmaz ’ dediğiogüzelimbalonların.
DAHA İYİ BİR İLETİŞİM İÇİN…
DOĞAL SAYILAR Selçuk DELİBAŞ.
Zülal şenlik DUYGULARıMı KONTROL EDIYORUM.  BUGÜN ANNEM BANA YENİ BİR ÇANTA ALDI ÇOK MUTLU OLDUM AĞZIM KULAKLARIMA VARDI.
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
SIFATLAR.
“Şikayetname” Elif Keskin. Hiç olmazsa eskiden,arada bir uğrar, Hal,hatır sorarlardı, Hani yasak savmak kabilinden diyelim, Senden sonra evin yolunu unuttu.
GÜRKAN’IN YALANI Elif Emine BALCI. Gürkan ve Semih adında birbirlerine çok yakın iki arkadaş vardı. İkisi de sekiz yaşında ve aynı sınıftalardı. Bir hafta.
Oğlum ve ben.
İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.
Sunum transkripti:

‘’İYİKİ DOĞDUN KIZIM’’ Dokuz Ocak Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde, Baban ile seni yaratmaya karar verdik! On Dokuz Ekim Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde sana; ‘’Aramıza Hoş Geldin Kızım’’ dedik! Hem karnımdayken,hem de doğduğun zaman, Baş ucunda yirmi dört saat İngilizce sözlü şarkılar dinlettim! Sana ben baktığım müddetçe ‘’I n g a, I n g a ‘’diye ağlamadın! Bebekken Melis’im çok tatlıydın! Dokuz aylıkken yürümeye başladın, Bir buçuk yaşında çişin gelince söyledin! Çocukken de mükemmeldin! Sen Mucizesin! Kafa biçimin, benim kafa biçimim! Kan gurubun, benim kan gurubumdan! Boyun,posun,rengin ,el ayak şeklin baban! Daha ne dileseydim? Tanrı’dan! Seni düşledim, seni istedim daima! Tıpış tıpış geldin işte aramıza! İYİKİ DOĞDUN KIZIM! SAĞLIKLI ,MUTLU, BAŞARILI YILLAR SENİN OLSUN Çünkü:On Sekiz Yaşın ve sen uğurlusun! 19/10/1993 -19/10/2011 Saat:07:00

İYİ Kİ DOĞDUN ,İYİ Kİ VARSIN İYİ Kİ DOĞDUN ,İYİ Kİ VARSIN

Canım KIZIM,Canım OĞLUM Bu şarkıyı dinlerken , Sizi düşünürüm daima Her ikinizden de telefon etmesini beklerim! Siz olmayınca bu ev mezar, ben cesedim, Sizsiz yaşamayı sevmedim!