Geleneksel irmik helvasının sıcaklığına, dondurmanın serin kardeşliği…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AĞIZDAN AĞIZA PAZARLAMA
Advertisements

Yepyeni bir ürün, Muz, Çikolata, Fındık ve diğer kaplama malzemelerinin kusursuz birleşimi ve etkileyici sunumu.
DOĞAL SAYILARDA BÖLME İŞLEMİ
Gıdalarımızı saklama kuralları
NOKTALAMA İŞARETLERİ.
HAYALİMDEKİ MESLEK CEREN ŞEKER 3/C-29
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
PAZARLAMA KARMA ELEMANLARI: TUTUNDURMA
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
NOKTALAMA İMLERİ.
ŞEKER PİLİÇ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
MADDENİN ISI ETKİSİYLE DEĞİŞİMİ
ZIT ANLAMLI SÖZCÜKLER.
X.BÖLÜM KÜLTÜR.
HAYAT BİLGİSİ PERFORMANS ÖDEVİ
Spagetti Ice Cream Türkiye Firmamız 2011 Mayıs ayında Kadıköy de çalışmalarına başlamıştır.Aynı yaz Haziran ayı içinde önce Kadıköy.
MUTFAK GÜVENLİĞİ ON ADIM GÜNEY MARMARA AŞÇILAR DERNEĞİ ON ADIMADA
Yumurtayı Nasıl Kırmalı ?. Lezzeti ve Besin Değerleri Fonksiyonel özellikleri.
İştah Açan Fotoğraflar
İncitmeyecek Kadar Uzak, Üşümeyecek Kadar da Yakın Olabilmek... Sesli İzleyiniz.
TÜKET İ C İ DAVRANIŞI TÜKET İ C İ SATIN ALMA SÜREC İ.
ISI MADDELERİ ETKİLER.
YERYÜZÜNDE YAŞAM.
Grup 14 Etkinlik: Parmak Boyası Ek Etkinlik : Kitap Ayracı
IŞIK KİRLİLİĞİ Işık kirliliği çok kötü bir şey. Ne yazık ki ülkemizde ışık kirliliği çok fazla. Benim aklıma gelen bir çözüm yolu var aslında.Herkes apartman.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Bugün...
Türkiye’nin en büyük mail grubu
AMAÇLARIM VE KAYNAKLARIM
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
İNOVASYON.
ADIM ADIM TÜRKİYE GÜZEL TÜRKİYE’M-2.
HOŞGELDİNİZ HOŞGELDİNİZ.
Yenilik ve Yeni Ürün Altunışık-Özdemir-Torlak.
İZİNLİ PAZARLAMA.
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
TÜRK MUTFAĞI Meşhur Türk Yemekleri
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
SPOR ETKİNLİK ENDÜSTRİSİNİN ÖZELLİKLERİ
Çocukların Zaman, Süreklilik ve Değişim Çalışması: Tarih BÖLÜM 7.
BİRİKİM YAPACAĞIM.
Sağlıklı beslenme dengeyle ilgilidir; ne kadar hareketli olduğunuza bağlı olarak belirli miktarda yemek yiyerek ve farklı yiyeceklerin tadını çıkararak,
Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda.
HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.
KAHVE AROMALARI F İ K İ R PROJES İ. STRATEJİ Ürünün diğer kategorisinde, kahve aromaları adı altında hizmete sunulması planlanmaktadır. X şirketi, ailesi.
DEPOLAMA KURALLARI Depolama Aşamasında Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Ürünün, doğru ürün sıcaklık aralıklarında depolanması sağlanmalıdır.
Ambalajların Üzerindeki İşaretlerin Anlamları
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
KISA TANITIM İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim ve Otel Banyo Ekipmanları olarak , Paslanmaz ve krom banyo aksesuarları, otel odaları için oda ekipmanları.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
TATA MOTORS.
TCHIBO MERVE NUR ÜNER.
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: Gözde Boz
YENİ EK PUAN UYGULAMASI
TCHİBO Ağahan köse
LC WAIKIKI.
HİDRO ŞEKİLLENDİRME Hazırlayanlar: 1-)Taylan YILDIRICI ( )
Armada Usulü Kına Geceleri Teklifi.
Çamaşır ve bulaşık makinenizi tam dolduğunda çalıştırın. Koyu renk çamaşırlarınızı düşük sıcaklıkta yıkayın. Temizlik malzemesi olarak, durularken daha.
EVİNİZDE SAĞLIKLI GIDA TÜKETİMİ.Gıdalar hazırlanmadan önce eller yıkanmalı ve hazırlama esnasında yıkama sık sık tekrarlanmalıdır..Gıda hazırlamada kullanılan.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
REKLAM VE TANITIM KAMPANLARI DERSİ Yrd. Doç. Dr. KÜRŞAT GÖLGELİ HAZIRLAYAN; ELİF ÇALIŞKAN KONU:PEUGEOT PARTNER TEPEE ÜRÜN TANITIMI.
Sunum transkripti:

Geleneksel irmik helvasının sıcaklığına, dondurmanın serin kardeşliği…

Bu, soğuk ve sıcağın muhteşem tezatlığında birbirlerine kavuşan dondurma ve irmik helvasının hikayesidir. Tatlı mı Tatlı ise adından da anlaşılacağı gibi bir tatlı markasıdır.

Helva, aslında Osmanlı’dan günümüze kadar uzanmış TATLI mı TATLI bir lezzettir. Zamanla bu muhteşem lezzet, sıradan bir gıda ürünü olmaktan çıkmış ve kültürel değerimiz haline gelmiştir. Kederimizi paylaşırken de sevinçlerimize ortak ararken de aklımıza Helva’yı getiren aslında bu köklü ve kültürel mirasımızdır…

TATLI mı TATLI ailesi olarak bu geleneksel mirasımızı ve lezzetimizi, günümüz olanaklarının bize sağladığı koşulların aracılığı ile sizlerle buluşturduk. Çıkmış olduğumuz bu geleneksel lezzet yolculuğunda, tamamen doğal malzemeler (Tereyağı, İrmik ve Şeker) ile kendimize özel bir tarifte imal ettiğimiz helvamıza, yolda yarenlik etmesi için güzide bir arkadaş da bulduk. Eskilerin “Salepli Karsambaç” olarak isim koydukları, günümüzde de Kahramanmaraş Dövme Dondurması olarak tanınan ve keçi sütünden imal edilen bu muhteşem sade dondurma, açıkçası geleneksel helvamıza ayrı bir keyif ve bambaşka bir lezzet verdi. Bu andan sonra da bizlerin amacı da, Türkiye’mizin her noktasında olan lezzet severlere, 40 yıllık gıda deneyimimizin eşliğinde hep aynı lezzeti ulaştırmak oldu…

Markamız, Cadde ve Sokak tasarımı ile AVM tasarımı olarak iki farklı seçenek ile hizmet vermektedir. Her iki tasarımızda da aynı özellikleri taşıyan makinelerimizde, iki ana bölüm bulunmaktadır. Makinelerimizde ki bu iki ana bölüm, dondurmayı soğuk muhafaza edebilen derin dondurucu bölüm ile irmik helvasını sıcak sunmaya yarayan sulu sistem ısıtıcı bölümlerinden oluşmaktadır.

Kullandığımız dondurma -20 °C soğuk bölümde 2 yıl saklabilmektedir. İrmik helvamız ise oda sıcaklığında 10 gün, -20 °C soğuk bölümde ise 30 gün bozulmadan muhafaza edilebilmektedir. (Her iki ürün içinde son kullanma tarihleri ve saklama koşulları mutlaka dikkate alınmalıdır.) Dondurmalı irmik helvamız, 4 ons karton kab’ın alt yüzeyine yaklaşık olarak gr. olarak konulan Kahramanmaraş usulü sade dövme dondurmanın hemen üzerine, yaklaşık 50 °C ile 60 °C bir sıcaklıkta ve gr. konularak satışa sunulur. Satışlarımızın tamamında kullanılan kap ve sarf malzemelerimiz (ıslak mendil, peçete, kaşık vs.) üzerlerinde firmamız markasının basılı olduğu bedelsiz ürünlerden oluşmaktadır.

Aslında Tatlı mı Tatlı ailesine katılmak için önünüzde çok zorlu ticari engeller kalmadı. Ailemizin bu sevimli markası altında satış yapmak isteyen; amaçlarımıza, tecrübelerimize, ürün ve hizmet kalitemize inanan her adayımız için, gerekli tüm kolaylıkları sağlamak niyetindeyiz. Bayilikler, marka kullanımları ve isim hakları hakkında bizlere ezberletilenleri sizlere sunmak yerine, söz konusu ezberleri bozmak için yola çıktık.

1976’dan bu güne, özellikle bölgemizde “tatlı” denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Gürcan Teyze’ den (Gürcan KADIOĞLU) devraldığımız bayrağı, günümüz koşullarına uygun bir üretim ve dağıtım ağı ile Tatlı mı Tatlı markası altında siz geleneksel lezzet severlere, hep aynı lezzette ulaştırmak için durmadan ve büyük bir özveri ile çalıyoruz…