Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çamaşır ve bulaşık makinenizi tam dolduğunda çalıştırın. Koyu renk çamaşırlarınızı düşük sıcaklıkta yıkayın. Temizlik malzemesi olarak, durularken daha.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çamaşır ve bulaşık makinenizi tam dolduğunda çalıştırın. Koyu renk çamaşırlarınızı düşük sıcaklıkta yıkayın. Temizlik malzemesi olarak, durularken daha."— Sunum transkripti:

1

2 Çamaşır ve bulaşık makinenizi tam dolduğunda çalıştırın. Koyu renk çamaşırlarınızı düşük sıcaklıkta yıkayın. Temizlik malzemesi olarak, durularken daha az su kullanacağınız doğal ürünleri seçin. Banyo yaparken küveti doldurmak yerine duş alın.

3 Duş sürenizi kısa tutun ve saçınızı şampuanlarken suyu kapatın. Makarna ve mantı gibi besinlerinizi haşladığınız suyu dökmeyin, çorba yapımında kullanın. Meyve ve sebzeleri musluk altında değil, su dolu bir kabın içinde yıkayın. Su randımanı yüksek, sensörlü veya sıcak ve soğuk su oranlarını değiştirebileceğiniz muslukları kullanın. Elde bulaşık yıkarken musluğu sürekli açık bırakmayın.


"Çamaşır ve bulaşık makinenizi tam dolduğunda çalıştırın. Koyu renk çamaşırlarınızı düşük sıcaklıkta yıkayın. Temizlik malzemesi olarak, durularken daha." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları