Www.girisimcilikkampi.org İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GİRİŞİMCİLİK Mustafa Özhan KALAÇ.
Advertisements

SANAYİ AR-GE PROJE DESTEKLERİ
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Ulusal Kurum Projeleri Koordinatörlüğü
1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı.
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI «TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ»
Girişimcilik ve Melek Yatırımcılık Mahmut GÜNDEŞ 30 Mart 2013 İzmir.
Üniversitelerarası Girişimcilik ve Yenilikçilik Endeksi
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
Siirt Valiliği Siirt Üniversitesi Siirt Sanayi ve Ticaret Odası Siirt İl Özel İdaresi Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği.
Teknoloji Ödülü Yürütme Kurulu (TÖYK) Başkanı
Üniversite - Sanayi İşbirliği Destek. Programa Etken Olan Temel Sorular
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
GİRİŞİMCİLİK Ahmet AYDIN.
1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı.
TGSD Başvuru Formu Dikkat Edilecek Hususlar
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
TÜRKİYEDE GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEYEN KURULUŞLAR
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TÜBİTAK 1507 – KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
TEKNOLOJİ VE YENİLİK ODAKLI GİRİŞİMLERİ DESTEKLEME PROGRAMI (TEKNOGİRİŞİM) Ülkemizde her yıl kurulan binlerce firmanın büyük çoğunluğunun ilk bir.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
Doç. Dr. Esvet AKBAŞ YYÜ Rektörlüğü PDO Koordinatörü 2013-VAN.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ
Proje Hakkında  Proje T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel Türkiye ve KAGİDER tarafından hayata geçirilmektedir.
TÜRK İ YE’DE TE Ş V İ K VE DESTEKLER PROJE YÖNET İ M MERKEZ İ.
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
Ankara Sağlıkta Yenilikçilik Hareketi İlke Eren SEİS Araştırma Uzmanı
30 Nisan 2014 İSTANBUL SANAYİ ODASI 12. SANAYİ KONGRESİ 15 MAYıS 2014.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
Açık İnovasyon ve Fikri Varlıklar Sertaç Köksaldı İnovasyon ve Sınai Mülkiyet Hakları Konferansı 4 Aralık 2009.
TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
LOGO TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
DEN İ ZL İ İ HRACATÇILAR B İ RL İĞİ GENÇ MUC İ TLER ARANIYOR İ NOVAT İ F F İ K İ RLER YARI Ş MASI inovatiffikirleryarismas iwww.denib.gov.tr.
TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları.
Araştırma-Geliştirme Destek Programı
NANOMAM® a. ş www. nanomam
Fatih Üniversitesi Burak Yener
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
Sosyal Pazarlamanın Yeni Aracı: Kitle Fonlaması
Öğrenen Bölgelerin Gelişiminde Teknoparkların Rolü A. Mete ÇAKMAKCI Altan KÜÇÜKÇINAR A. Fırat ÖZPINAR Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Gazi Mağusa TGB.
Kamu Ar-Ge Fon Kaynaklarına Erişim
Hızlandırma Programı ‘Fikirden Girişime En Hızlı Yol’
EGİAD PARLAK FİKİRLER ATÖLYESİ / EGİAD-BIZ (Bright Ideas Zone) 30 KASIM 2015.
Hacettepe Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) Girişimcilik Ofisi
TÜRKİYEDE GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEYEN KURULUŞLAR. BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KOSGEB TÜBİTAK TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU TEKNOPARK/TEKNOKENT DESTEKLERİ.
Özel Sektör AR-GE Projelerine Yönelik Destekler Prof.Dr.Barbaros Özer Ankara Üniversitesi Süt Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi SETBİR Danışma Kurulu Üyesi.
Girişimcilik.
TÜBİTAK 47. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI
Topluluk İnovasyon Girişimi Süreç Açıklaması ve Yol Haritası Dokümanı 26 Mayıs
İNKÜBASYON HAKKINDA TEMEL KAVRAMLAR / ANKARA.
TÜRKİYEDE GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEYEN KURULUŞLAR Doç. Dr. Özlem ÇETİNKAYA BOZKURT.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
Türkiye Kadın Girişimci Dernekleri Platformu. Biz kimiz?  KAGİDER 2012 yılında Antalya’da Türkiye’nin farklı bölge ve illerindeki kadın girişimci derneklerinin.
TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI (TEKNOYATIRIM) 1.
KOBİLERDE AR-GE ve İNOVASYON
1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
1 GİRİŞİMCİ SUNUM TASLAĞI. 1. İletişim Formu 2. Şirket Hakkında Bilgi 3. Genel Bilgi 4. Sektör ve Pazar Hakkında 5. Teknoloji ve Patent Hakkında 6. Rakip.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
Girişimcilik Destekleri
KKTC’DE II.GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
ISLD 318 TEKNOLOJİ VE YENİLİK YÖNETİMİ
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Sunum transkripti:

İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015

İNOVASYONDA KADIN Girişimcilik ekosisteminde önemli bir adım olacak ‘‘İnovasyonda Kadın’’ Girişimcilik Kampı’na Türkiye genelinde ‘Bir fikrim var ve ona hayat vermek istiyorum’ diyen Türkiye’nin en yenilikçi kadın girişimcilerini TÜBİTAK Marmara Teknokent ve KADEM olarak davet ediyoruz.

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Amacı TÜBİTAK MARTEK ve KADEM işbirliğinde gerçekleştirilecek olan kadın girişimciliği kampı ile kadınlarımızın güçlendirilmesine yönelik girişimcilik yeteneklerinin arttırılması, girişimcilerin teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri amacına hizmet etmektedir.

Bu kampın en temel amacı; Ülkemizin siyasal, sosyal ve ekonomik düzeninin gelişimine temel olan kadınlarımızın birikimlerini, yeteneklerini verimli olarak kullanabilecekleri ve geliştirebilecekleri uygun ar-ge ve inovasyon odaklı bir kadın girişimciliği platformu oluşturmak ve güçlendirmektir. Bu platformda kadın girişimcilik kültürü oluşturulacak, güçlendirilecek ve yaygınlaştırılacaktır. İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Amacı

Bu etkinlik ile; Türkiye’nin genç kadınlarına rol model olacak, onlara ilham verecek ve “sen de yapabilirsin” diye cesaretlendirecek Türkiye’nin en yenilikçi kadın girişimcileri seçilecek ve ödüllendirilecektir. İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Amacı

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı’ na Başvurma Koşulları “İnovasyonda Kadın” temalı girişimcilik kampına Ar-Ge, bilim, teknoloji ve yenilik içeren bir iş fikrine sahip tüm kadın girişimciler katılabilir. Girişim ekibi içinde erkeklerde yer alabilir ancak başvuran girişimcilerin kadın olması gerekmektedir.

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampına Başvurma Koşulları Başvuru konusu olan proje; Yeni ürün, hizmet veya süreç iyileştirmeye yönelik olmalıdır. İş fikri niteliğindeki proje yeni ve Türkiye’de uygulanmamış olmalıdır. Proje sahibi aynı proje ile Türkiye’de düzenlenen proje pazarları veya girişimcilik kampları gibi etkinliklere katılmamış ve ödül almamış olmalıdır.

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Aşamaları Kamp üç aşamalı olarak gerçekleştirilecektir. Birinci aşamada Ar-Ge, bilim, teknoloji ve yenilik içeren iş fikri proje başvuruları 31 Temmuz 2015 tarihine kadar adresinden kabul edilecektir.

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Aşamaları İkinci aşamada TÜBİTAK MARTEK hakemlerinin yapacağı değerlendirmeler sonucunda finale kalan 30 proje seçilecektir.

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Aşamaları Üçüncü aşamada finale kalan projeler kampa davet edilecek ve 31 Ağustos - 4 Eylül 2015 tarihleri arasında girişimciler için fikirden plana, plandan teşebbüse uzanan yolda bir platform oluşturularak beş gün boyunca eğitim, tecrübe paylaşımı ve uygulamalar yapılacaktır.

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Eğitim İçeriği Bireysel Liderlik Girişimciliğin Döngüsü İş Modeli Hazırlama İş Fikri ve Rekabet Analizi Maliyet Analizi Müşteri Analizi Girişimciler İçin İletişim

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Eğitim İçeriği Pazarlama Yönetimi Kamu Destekleri İş Planı ve Sunum Hazırlama Proje Yönetimi Takım Çalışması Tekrarlanan Davranış Değerlendirilmesi Zaman Yönetimi Hedeflerle Yönetim İnsan Kaynakları Yönetimi

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Eğitmenler Yrd. Doç. Dr. Azize ŞAHİN Doç. Dr. Hakan KİTAPÇI Yrd. Doç. Dr. M. Şahin GÖK Deniz Yayla

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Tecrübe Paylaşımları ve Mentörler Etkinlikte kadın girişimcilere rol model olacak başarılı kadın girişimcilerin tecrübe paylaşımlarına yer verilecek ve mentörlük yapılacaktır.

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Melek Yatırımcılarla Buluşma Etkinlikte iş fikirlerine sahip kadın kadın girişimci adayları Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarıyla buluşturulacak ve yatırım desteği almaları sağlanacaktır.

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampında Ödül Kamp sonrasında belirlenecek olan bir tarihte seçilecek başarılı projelere, ulusal ve uluslararası resmi kurum ve kuruluşlar tarafından verilen finansal desteklerden birini almaya hak kazanılması halinde, proje başına TL ilave destek verilecektir.

İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampında Son Başvuru Tarihi Kadın girişimci proje başvuruları 31 Temmuz 2015 tarihine kadar adresinden tam ve eksiksiz doldurulan proje başvuru formu ile yapılabilir. (Eksik bilgili başvurular dikkate alınmayacaktır).

TEŞEKKÜRLER