Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı!

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DIŞ TİCARET BİRİMİ DEİK TEMSİLCİLİĞİ
Advertisements

HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Türkiye Permakültür Derneği ?
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
Elektronik ticarette güvenlik konusunda değerlendirilmesi gereken diğer bir konu da alıcıların elektronik ticaret sitelerinden alışveriş yapmak için vermek.
KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
İstanbul /Tüyap Kongre Merkezi
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
Başarı FIRSAT ile Başlar!
Mega Holdings İş Sunumu Yaşam Değiştiren Organizasyon
XTRAFİK’LE HEMEN KAZANMANIN YOLLARI Andre Dindisyan.
YURT DIŞI B İ R İ M,MARKA VE TANITIM FAAL İ YETLER İ N İ N DESTEKLENMES İ Tebliğ no 2010/6 Hitaş ymm ltd.
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Network Marketing Dünyasına Hoşgeldiniz!
K3 Toplantımıza Hepiniz
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
ADIM ADIM BAŞARIYA Yeni Distribütör Oryantasyonu
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Demirdöküm.
E- Ticaret Altyapısı.
ELEKTRONİK TİCARET TÜRLERİ
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
E D & F MAN Sugar Ltd AB’deki Değişimler ve Türk Şeker Endüstrisine Etkileri.
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
Tedarikçi Firma Sunumu
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
Borçlardan kurtulmak… Kredi Kartı kabusundan kurtulmak! Faturaları ödeyebilmek…
FutureNet Yönetim Ekibi Roman ZiemianStephan Morgernstern Kurucu & CEO Karolina Górska Uluslar arası Pazarlama Müdürü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı.
Emek Arzı; reel ücretin yanı sıra, gelecekteki kazançlar, alternatif işin fırsat ücreti, sosyal yardımlar ile zevk ve tercihlerin bir fonksiyonudur. Diğer.
REKLAMCI REKLAMCI NAKLİYECİ NAKLİYECİ TEMSİLCİ % TL ÜRETİCİ. 80 TL. TÜKETİCİ %60-70 GELENEKSEL TİCARET NETWORK MARKETİNG TL. 100 TL.
TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI /
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
E ticaret nedir? E-ticaret, sanal ortamda yapılan ödemelerin toplamını kapsıyor. : * “E-tailer” diye adlandırılan.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
1-1 İŞ GÖRÜŞMESİ NASIL YAPILIR?
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
HOŞ GELDİNİZ. Bu güne kadar yaptı ğ ınız alışverişlerden para kazandınız mı? Öyleyse size satış ve pazarlama yaptırmadan para kazandıran sistemini.
NETWORK MARKETING’E MERHABA
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
Hazırlayan: Selim ERDEM
Ayşegül ARSLAN.
SEMİNER TİM AKADEMİ 2023 – İNGİLTERE PAZARI 3 MAYIS GAZİANTEP
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Türkiye Sermaye Piyasaları
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
Hakkındaki gerçekler Bitfinancecell
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
Tchibo Marka Araştırması
Merve ÇAKMAK.
BTC Finans.
Emek Arzı; reel ücretin yanı sıra, gelecekteki kazançlar, alternatif işin fırsat ücreti, sosyal yardımlar ile zevk ve tercihlerin bir fonksiyonudur. Diğer.
Prof. Dr. Ahmet Çamsarı Mersin Üniversitesi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Türkiye Sermaye Piyasaları
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı! www.kazandiranaltin.com.tr www.kazandiranaltin.com.tr

FİRMAMIZ Kazandıran altın şirketi, 1990 yılından beri faaliyet gösteren Baki Durak Kuyumculuk firmasının Network Marketing & E-ticaret kuruluşudur. 2011 yılında yayın hayatına başlayan kazandiranaltin.com.tr sitesi aktif bir şekilde 2012 yılından itibaren istikrarlı bir şekilde Network Marketing organizasyonlarını oluşturmaktadır. Türkiye’ de ve dünyada bir ilki gerçekleştirerek NETWORK MARKETING sistemiyle altın satışına başlamıştır ve üyelerine yüksek kazanç fırsatı tanımaktadır. www.kazandiranaltin.com.tr

ÜRÜNLER Şirket portföyünde 20000’den fazla model yer almakta ve her yıl 500’ün üzerinde yeni modelleri piyasaya sürmektedir. Bünyesinde Baki Durak Gold, Sarı Gelin, Ellen, Nor ve Innitaly markalı ürünler bulunmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışındaki ünlü altın firmalarının takı üretimini üstlenmekte ve birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. www.kazandiranaltin.com.tr

Network Marketing Nedir? Fabrika Ana dağıtıcı Bölgesel dağıtıcı Toptancı Market Müşteri Network Marketing Nedir? www.kazandiranaltin.com.tr Organizasyon www.kazandiranaltin.com.tr

KAZANÇ PLANI 125 TL Siz Sol Sağ Ayşe Ali 3 puan 3 puan 3 puan - 3 puan değerinde bir ürün satın al. - Kazanmak için sadece iki kişiye tavsiye et www.kazandiranaltin.com.tr

KATLAMANIN GÜCÜ 250 TL 500 TL 125 TL 1000 TL Kendi adınıza sınırsız üyelik açabilirsiniz. Her üyelikten haftalık max. 3000 TL ve aylık 12000 TL komisyon alabilirsiniz. Her hesap 2 kişi ile aktif edilir. www.kazandiranaltin.com.tr

ZAMAN/ KAZANÇ TABLOSU (Aylık) Gün, Hafta, Ay 1. Seviye 125 TL 2. Seviye 2 250 TL 3. Seviye 4 500 TL 4. Seviye 8 1000 TL 5. Seviye 16 2000 TL 6. Seviye 32 4000 TL 7. Seviye 64 8000 TL 8. Seviye 128 12000 TL(max.) Sol Ekibiniz Sağ Ekibiniz TOPLAM : 27.875 TL www.kazandiranaltin.com.tr

KAZANÇ SINIRI ARTIRMA 1 2 3 1625 TL 375 TL 875 TL 375 TL Siz 1 Siz 2 Siz 3 A D B C E F G H I J K L 375 TL 875 TL 375 TL 1625 TL HAFTALIK = 9000 TL AYLIK = 36000 TL www.kazandiranaltin.com.tr

ÖDEME, ULAŞTIRMA, KOMİSYON, VERGİ VERGİLER www.kazandiranaltin.com.tr

GÜVENLİK İnternet sitemiz Türkiye’de ve dünyadaki birçok tanınmış internet sitesininde olduğu gibi Rapid SSL tarafından sigortalanmış olup, 256 bit şifrelenmeyle site ve üye güvenliği sağlanmaktadır. www.kazandiranaltin.com.tr

BU İŞİ NEDEN YAPMALISINIZ? YENİ İNSANLARLA TANIŞMAK DAHA FAZLA BOŞ ZAMAN İNSANLARA YARDIM ETMEK KENDİ İŞİNE SAHİP OLMAK MADDİ ÖZGÜRLÜK KİŞİSEL GELİŞİM EK GELİR ÖZGÜR EMEKLİLİK BU İŞİ NEDEN YAPMALISINIZ?