Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN"— Sunum transkripti:

1 KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN
Sık karşılaşılan hatalı düşünceler ; • Benim çevrem çok az • Benim tanıdıklarım bu iş ile ilgilenmez • O bu işi beceremez • Kimse bana inanmaz Böyle düşünmekten vazgeçin; Öncelikle şunu anlayalım, biz insanları ikna etme işinde değiliz! Elimizde bir fırsat var ve sevdiğimiz, kazanmasını istediğimiz kişileri bu fırsat hakkında bilgilendireceğiz. Olaya “Nasıl ikna ederim?” zihniyeti ile bakarsanız baştan kaybetmiş sayılırsınız. “Bu işi öğrendiğimde aradığım ilk kişi kardeşimdi. Sizce kardeşimin kötülüğünü istiyor olabilir miyim?” Unutmayın ; bir fırsattan bahsedeceğimiz kişilerin listesini yapacaksınız. Kimseyi kandırma işinde değilsiniz.

2 LİSTENİN OLUŞUMU “Bu listeye kimleri yazmalı, kimleri yazmamalı?” Sorusunun bir tek cevabı var. Tanıdığınız herkesi yazmalısınız! • Bu yapar • Bu yapmaz • Bu ilgilenmez • Bu beceremez • Bu bana inanmaz • Bu dinlemez • Bunun paraya ihtiyacı yok Diye düşünmeyin Şunu anlayın ; herkesin bu işe ihtiyacı var. Fabrikan işçisinin de, fabrikanın sahibinin de!

3 Gerçek bir diyalog ; - Merhaba Ahmet Bey, çalıştığım network marketing organizasyonu hakkında bilgi almak için mesaj bırakmışsınız. Bu yüzden aradım, müsait misiniz? - Evet buyrun... (Ahmet Bey'e network marketing ile ne kadar çok para kazanabileceğini anlattım ve kazanç sistemi çok hoşuna gitti , AMA ) - Güzel bir sistem, ama benim para kazanmaya ihtiyacım yok Serkan Bey! (Muhabbete o kanaldan girmek benim hatamdı) - Hmm , ok. Neler yapıyorsunuz Ahmet Bey, kendinizden bahseder misiniz biraz? – Emekli bürokratım, eşimle çeşmede oturuyoruz. Param var ama sıkılıyoruz! (Ahmet Bey'e yanlış şekilde anlattığım kesinleşti. Onun istediği para değil, sıkıntısını giderecek bir uğraştı...) – Peki Ahmet Bey, yeni insanlarla tanışmak, insanlara para kazanabilecekleri bir organizasyon kurmak ve danışmanlık yapmak ister misiniz? (çalıştığım network marketing sistemine üye olmak ve üyeler davet etmekten bahsediyorum) – Elbette (diye cevapladı Ahmet Bey) Ahmet Bey bu dialogun sonunda heyecanla sisteme üye oldu. Çünkü geç de olsa ne istediğini anladım ve ona istediği şeye network marketing sistemi ile sahip olabileceğini gösterdim. Hepsi bu!...

4 Bir fabrika işçisinin NETWORK MARKETİNG’e ihtiyacı var.
Çünkü para kazanması ve ailesine daha iyi şartlar sağlaması gerek. Bir fabrika sahibinin NETWORK MARKETİNG’e ihtiyacı var. Çünkü daha risksiz,stressiz ve sevdikleriyle geçirebileceği zamana ihtiyacı var. Bu yüzden sakın kimseyi elemeyin... Herkesi muhakkak listenize ekleyin.

5 LİSTENİN ANALİZİ Yine hatırlatalım.
Yukarıda yazdım.Herkes aynı değildir ama herkesin anlayacağı bir dil vardır. Listenin analizini yaparken şimdi öğreneceklerinizi uygulamalı ve herkes için ayrı ayrı anlatım metodu geliştirmelisiniz. Yine hatırlatalım. Amacımız ikna etmek değil, bir fırsatı doğru sunmak olacaktır.


"KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları