Borsa İstanbul Yeni Seans Salonu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Advertisements

T-CAT TEİAŞ Kapasite İhale Sistemi
Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşlarınca Düzenlenecek Mali Tablolar Hangileridir? 1 – Mizan 2- Bilanço 3- Gelir Tablosu.
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
HALKBANK ENERJİ KREDİLERİ KOBİ Pazarlama Daire Başkanlığı
VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI İŞLEM SİSTEMİ
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2005 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu.
Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Lojistik Merkezi
Meslektaşlarımızın Ücret Almadan Hizmete Devam Etmesi. Haksız Rekabette Sorunlar.
Meslektaşlarımızın Ücret Almadan Hizmete Devam Etmesi. Haksız Rekabette Sorunlar.
© OECD A joint initiative of the OECD and the European Union, principally financed by the EU « Yeni Kamu İhale Prosedürleri ve Araçları” Ankara 5-6 Şubat.
Menkul kıymetler Kişilerin yatırım amacı ile edindikleri ortaklık ve alacak hakkı sağlayan ve çıkarılması için sermaye piyasası kurulundan izin alınan.
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Stratejisi &
ANNEMİN İŞİ BENİM GELECEĞİM BORUSAN KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
SERMAYE PİYASASI HUKUKUNA GİRİŞ
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASINDA UYGULANACAK TEKNİK DÜZENLEMELER HAKKINDA YÖNETMELİK 5 Haziran 2007 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede.
ENDÜSTRİYEL PAZARLAR ve ENDÜSTRİYEL SATIN ALMA DAVRANIŞI
MUHAMMED YILDIRIM Psikolojik Dan ış man YENİ SINAV SİSTEMİ.
MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU
İL STOK HAVUZU VE İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI 2009/45 SIRA NOLU GENELGE Hakan KARAGÖZ Şube Müdürü.
Yıldırım milli eğitim müdürlüğü ortak sınavlar komisyonu
YRD.DOÇ.DR.(YMM-BD-DU) E. YASEMİN YEGİNBOY
Borsa İstanbul Piyasaları İşlem Görmeye Başlama ve Sonraki Süreçler
Özgül DEMİRTAŞ.
2014 SAT KAZAN Bes ve Hayat Ürünleri. Sat – Kazan Puanları.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ
Risk Merkezi Aralık 2014.
Değişim Zamanı Kampanyası
TTNET TARİFE - KOTA DEĞİŞİKLİKLERİ OCAK
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası. Kampanya Özet İLK 2 AY ÜCRETSİZ 10 AY İNDİRİM KAMPANYALARI MODEMBAĞLANTI ÜCRETİ Kablolu Modem TAKSİTLİ Kablosuz.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Aykut Yiğit Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi KASIM 2014 ? ? ?
10 Haziran 2012 tarihinden itibaren rezervasyon sistemindeki yenilikler.
İŞLETMELERİN KURULUŞU
ÇAKIR ORTAOKULU Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
Menkul Kıymet Borsaları
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
BİLSEM TANILAMA SÜRECİ
BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA İŞ VE İŞLEMLERİ
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ
Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi
Türkiye`de Diyaliz Hizmetleri Sunumu Yük. Müh. Mustafa IŞIK ( MSEE, 1982) DİADER Genel Sekreteri Şubat / 2014.
SOSYAL MEDYA UYGULAMALARı MERT AKDOĞAN 9-A. INSTAGRAM Ekim 2010 da kuruldu Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf paylaşma uygulamasıdır 75 milyon.
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
Kütüphane ve Dokümantasyon
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
Türkiye’nin Geleceğine Sen de En Az 1 İstihdam Sağla
Muhammed Emin ALTINTAŞ
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 330/2015
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 383/2015
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
(TEKLİF KABULÜ SIRA NO:153/2017)
Satın alma Süreci / Kamu Satın alma Süreci
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
ULUSAL ve AB HİBE PROGRAMLARI AB KOORDİNASYON MERKEZİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Okullarımızda FATİH Projesi 2
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
İSTATİSTİKİ VERİLERE BAKTIĞIMIZ DA BORSA OLARAK BİZ NE YAPMIŞIZ..
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Sunum transkripti:

Borsa İstanbul Yeni Seans Salonu Pazarlama ve Satış Bölümü 6 Ocak 2015

ÖNEMLİ NOT Bu sunum, 6 Ocak 2015 tarihinde Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğinde yapılan tanıtımın paylaşılması amacıyla gönderilmektedir. Tanıtım esnasında aracı kurumlar tarafından getirilen önerilerin kabul edilen kısımları sunuma eklenmiştir. İhale tarihlerinde değişiklik yapılabileceği için konu hakkındaki Borsamız resmi duyurusunun takip edilmesi önem arz etmektedir.

YENİ SEANS SALONU

PİT GRUPLARI TW ALANLARI BAĞIMSIZ TEK KİŞİLİK ODALAR

7 TW Bağ. Oda 15 TW

7 TW Bağ. Oda 15 TW (Asma Kat) 15 TW

17 TW 4 TW Bağ. Oda

2 TW Bağ. Oda

4 TW x 10 veya 10 TW x 5

YENİ SEANS SALONU PİT YAPISI

YENİ SEANS SALONU PİT YAPISI 4 ADET PC EKRANI+ 1 ADET PC ÜNİTESİ (standart donanım) İşlem terminali Veri yayın terminali Multimedya ve diğer ihtiyaçlar için PC İnternet erişimli PC

YENİ SEANS SALONU PİT YAPISI PİT Alanının 2 Kurum Tarafından Paylaşılması Durumunda Toplam Kapasite 8 TW (4 TW+4TW) olacaktır.

PİT ALANI TAHSİS EDİLENLERE SAĞLANACAK AVANTAJLAR -Kuruma özel alan. -Yeni Seans Salonu Medya Merkezinden yayın imkanı. -PİT Alanı çevresindeki kayan bantlarda (sürekli) ve seans salonunda (belli aralıklarla) kurumsal reklam/tanıtım imkanı. - 2015 yılında PİT alanı tahsis edilen kurumlara –talep edilirse- aynı fiyatlarla 2016 yılında PİT kullanım hakkı. - FixAPI’de 100 emir/sn kapasiteyi iki kullanıcıya paylaştırma imkanı.

PİT ALANLARI

PİT ALANLARI

PİT ALANLARI

YENİ SEANS SALONU KAPASİTE Salonlar: 15 TW kapasiteli salon 15 TW kapasiteli salon (asma kat) 17 TW kapasiteli salon 13 TW bağımsız tek kişilik oda PİT Grupları- 5 Pit Alanı Her biri tek bir kurum tarafından kullanılırsa 10 TW kapasiteli, iki farklı kurum tarafından kullanılırsa 8 TW kapasiteli (4 TW+4 TW) Toplam kapasite 110 TW (maksimum)

YENİ SEANS SALONU AÇILIŞ PLANLANAN AÇILIŞ TARİHİ: Şubat 2015 ikinci yarısı Sayın Başbakanımızın programı çerçevesinde GONG TÖRENİ ile açılış yapılacaktır.

YENİ SEANS SALONU YER TAHSİS MODELİ -I Yer tahsisi ihale usulü ile yapılacaktır. İhalede asgari fiyat Yarım PİT için (4 TW) 20.000 TL Bağımsız tek kişilik oda 4.500 TL Diğer TW terminalleri için 1.500 TL Pit ve bağımsız tek kişilik oda yer tahsislerinde fiyat önceliği dikkate alınacaktır ve kazanan tekliflere fiyatının yüksekliğine göre yer seçim hakkı verilecektir. Yer tahsisleri her yıl başında takvim yılı sonuna kadar yapılacak, her yıl ihale yenilenecektir.

YENİ SEANS SALONU YER TAHSİS MODELİ -II Seans Salonunda ücretsiz TW tahsis edilmeyecektir. (2 adet ücretsiz TW tahsis uygulamasına son verilecektir.) Kurumların devir ve birleşme vb. nedenlerle kullanmakta oldukları ücretsiz TW hakları iptal edilecektir. Kurumlara ücretsiz olarak yalnızca bir adet Uzak Erişim TW tahsis edilecektir. Seans salonunda (herhangi bir grupta) yer tahsisi yapılan aracı kurumlara ücretsiz bir adet Uzak Erişim TW fazladan verilecektir.

YENİ SEANS SALONU YER TAHSİS MODELİ -III Kurumların ilave Uzak Erişim TW talep etmesi durumunda; İlgili aracı kuruma Seans Salonunda yer tahsisi yapılmış ise gerçekleşen ihale tekliflerinin ortalaması üzerinden İlgili aracı kuruma Seans Salonunda yer tahsisi yapılmamış ise gerçekleşen ihale tekliflerinin ortalamasının 500 TL üzerinden ilave Uzak Erişim TW tahsisi yapılacaktır. (Fiyatlar bir üst fiyat adımına yuvarlanacaktır.) Kurumlar en fazla 2 adet yarı PİT alanı için teklif verebilecektir. TW ve bağımsız tek kişilik odalar için teklif verilebilecek sayı sınırı 5 olacaktır. PİT tahsisleri takvim yılı sonuna kadar yapılacaktır.

YENİ SEANS SALONU İHALE SÜRECİ - I Öncelikle PİT alanı teklifleri toplanacaktır: Son teklif tarihi: 2 Şubat 2015 (saat 12:30) En fazla iki yarı PİT alanı için teklif verilebilecektir Teklif bir bütün PİT alanı için verilebilir Teklif iki yarı PİT alanı için ayrı ayrı verilebilir. Sonuçlar aynı gün bildirilecektir. Kurumlardan fiyat önceliğine göre yer seçimi yapması istenecektir.

YENİ SEANS SALONU İHALE SÜRECİ - II PİT alanlarının tahsisleri yapıldıktan sonra tek kişilik oda teklifleri toplanacaktır: Son teklif tarihi: 5 Şubat 2015 (saat 12:30) En fazla beş tek kişilik oda için teklif verilebilecektir Sonuçlar aynı gün bildirilecektir. Kurumlardan fiyat önceliğine göre yer seçimi yapması istenecektir.

YENİ SEANS SALONU İHALE SÜRECİ - III Yeni Seans Salonunun tam kapasite ile devreye alınma tarihine bağlı olarak diğer TW tahsisleri için teklif alınacaktır. (Tarih ayrıca bildirilecektir) En fazla beş TW için teklif verilebilecektir Sonuçlar belli olduktan sonra yer tahsisleri Borsamızca yapılacaktır.