SEA LİFE FAMİLY RESORT. TESİS ÖZELLİKLERİ BarKuru TemizlemeAsansörSaunaHavuz BarLobi BarSolaryum Akdeniz ve dünya mutfağının değişik tadlarını gurmelerin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bir başkadır benim memleketim
Advertisements

HAZIRLAYANLAR M. MERT AKGÜL ONUR AKAR SÜLEYMAN TÜREDİ UĞUR YAVAŞ ÖMER CAN FURKAN ŞAHİN İBRAHİM KESKİN.
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
Yeşil ve mavinin buluştuğu Urla’da çam ağaçlarının içinde keyifli, sıcacık bir atmosferde güvenli, rahat ve konforlu bir hayat…

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Türkiye Futbol Antrenörleri Vakfı
Eğer, önüne koyduğun her türlü her türlü yemeği yiyen ve annesinin yaptığı gibi güzel olmasa bile, hiç şikayet etmeyen birini arıyorsan...
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
YAMBOL VE CİVARINDA TATİL TEREZA VE TANYA’NIN TEKLİFİ
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
EVDE KULLANDIĞIMIZ ALET VE MAKİNELER EMİR BURAK EKİNCİ FEVZİ ÖZBEY İ.O 1-C SINIFI.
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
Yambol.
Medine’de Gece. Mescid-i Nebevi Madinah Hilton Otelimiz Mescid- i Nebevi ile karşı karşıya komşu olmanıza olanak sağlar.
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.
SUNSET GRİLL&BAR 1994 senesinde Ulus Park’ında açılan Sunset Grill&Bar, İstanbul’un lider “fine dining” restoranlarından biridir. Ulus Park’ın içinde yer.
Kuzey Kıbrıs’ta artık bir sembol olmu ş olan Acapulco Resort Convenion SPA Otel m2’lik alan üzerine kurulmu ş olup denize sıfır ve 1 km uzunlugunda.
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri ile ulaşım.
KEND İ F İ LM’ İ N İ Z İ N BA Ş ROL OYUNCUSU OLMAK İ STER M İ S İ N İ Z ?
AYSUN ÖZÇELİK ANTALYA / KORKUTELİ.
BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM - 3
DÜNYADA EN ÇOK TURIST AĞıRLAYAN 50 KENTI IÇINDE OLAN İ Z M İ R 2015 yılının 9 aylık döneminde % 8,7 düşüş yaşadı.
HOŞGELDİNİZ FUNDA KÖROĞLU REHBERLİK SERVİSİ.
Oteller ve yıldızlarına göre nitelikleri
Oda Tipleri.
 UC Irvine Güney California’da (Orange County) de bulunmaktadır  Amerika’daki şuç oranının en düşük olduğu bölgedir  Akdeniz iklimine sahiptir, Pasific.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Proje Sorumlusu : Yahya KARACA-Murat OTURAKLI Proje Yürütücüleri : Gamze ÖZBEDEN-Neslihan TÜRKÇÜER 1.
Odalarımızın tümü deniz manzaralıdır Deluxe Oda 30 m 2.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. TRH2.1.IAREFG-II/P03/616 Sözleşme numaralı KIZ ÇOCUKLARIMIZ EĞİTİM HAYATINA.
OLİMPİYAT OYUNLARI SÜRECİ. ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI (UNIVERSİADE) 2009 ERZURUM ADAYLIK SORULARI GENEL KOŞULLAR Hangi Universiade’ı yapmak.
LOKASYON Açılış Tarihi :2005 Son Yenileme :2012 Kategori :5* Toplam Alan: m 2 Posta Adresi: Goynuk Mah.Baskomutan Ataturk Cad. No:153 -1/1 Beldibi.
Palmeden Hotel Tesis Adı: Palmeden Hotel Adres: Gülpınar Mah. 341 Sok. No: 6 Dalyan/Muğla İletişim Bilgileri:
Ege Bölgesi turizm potansiyeli olarak Türkiye'de Akdeniz Bölgesinden sonra gelmektedir. Birçok tarihi eser, yapıt, kalıntı.
MERZİFON ÖĞRETMENEVİ YILI FİYATLARIMIZ
KISA TANITIM İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim ve Otel Banyo Ekipmanları olarak , Paslanmaz ve krom banyo aksesuarları, otel odaları için oda ekipmanları.
TBS’DE MUTFAK VE YEMEKHANE
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
KUVER AÇMA Standart Kuver Malzemeleri : Molton Masa örtüsü Kapak örtü
Tranş, kesilip parçalanmadan bütün halde pişirilen et yemekleri, balıklar, tavuk ve diğer kümes hayvanları ile av etlerinin temizlenip dilimlenmesi ve.
ENGLISH ON HOLIDAY.
SERVİS ARABALARININ HAZIRLIĞI
“Mizan Plas” (Mise en Place) nedir? Kısaca açıklayınız.
MİZAN PLAS (MISE EN PLACE): SERVİSE ÖN HAZIRLIK Emir Hilmi Üner
FİZİKİ YAPILARINA GÖRE ODA TİPLERİ VE ÖZELİKLERİ
AKDENİZ TURU.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
KAHİRE & NİL & LUXOR & HURGADA
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM - 3
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Kalitesiyle, Farkıyla… Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları
2018 YILI YAPILAN ÇEVRE ETKİNLİĞİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Kalitesiyle, Farkıyla… Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

SEA LİFE FAMİLY RESORT

TESİS ÖZELLİKLERİ BarKuru TemizlemeAsansörSaunaHavuz BarLobi BarSolaryum Akdeniz ve dünya mutfağının değişik tadlarını gurmelerin marifetli ellerinden tadacaksınız. Uluslararası mutfaklardan özel seçmeli menülerle hijyenik ve sağlıklı ürünlerle hazırlanan lezzetli yemekler sizi bekliyor. Restoranlar; Leaves Ana Restoran, Roof Restoran, Sushi Restoran, Olivie Italian Restoran, Olivie Fish Restoran, Dragon Restoran. Ayrıca otelde Lobi Bar, Pool Bar, Roof Bar, Snack Bar, Sushi Bar, Aquarium Bar, Disco Bar, Vitamin Bar ve Coffie Bar olmak üzere 9 adet bar bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ MinibarTelevizyonKasa 80 aile, 145 standart, 8 suit, 2 junior suit, 3 engelli, 1 deluxe oda ve 1 kral dairesi toplam 240 oda ve 666 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Her türlü ihtiyacınıza cevap veren konforlu odalarda Digitürk uydu yayınlı televizyon, emanet kasası, minibar, saç kurutma makinesi, banyolarda telefon, 24 saat oda servisi hizmetinizdedir.

TESİS KONUMU Sea Life Family Resort Akdeniz'in güzel koyunda, Antalya körfezinde mavi bayraklı Konyaaltı plajı kıyısında bulunmaktadır. Otel, Antalya merkeze 5 dakika, Antalya Havalimanı'na 12 km, Kemer'e 40 km, Phaselis'e 38 km, Olympos'a 35 km uzaklıktadır. Otel denize 100 m uzaklıktadır.