Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU"— Sunum transkripti:

1 AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
1.YAZ ETKİNLİĞİ (Tanıtım Sunusudur) Tarih : Temmuz 2007 (2 gün) Yer : GİRESUN Amaç : Platform üyelerini bilimsel,sosyal ve kültürel amaçlı etkinlikte bir araya getirmektir. Ev sahibi : Giresun Veteriner Hekimleri Odası Program taslağı : 1.Gün: “AB Uyum Sürecinde Hayvan,Gıda ve İnsan Sağlığı Paneli” (3 ayrı oturum) Ayrıca şehir gezisi,tekneyle ada turu ve akşam gala yemeği 2.Gün: “AB Veteriner Hekim Platformu Yayla Şenliği” (Kümbet yaylasında)

2 1.Gün; Panelin düzenleneceği yerin özellikleri:
Hotel New Jasmin : -4 yıldızlı,181 yatak kapasiteli, yeni yapılmış bir hoteldir. -Deniz kenarında özel plajı ve ayrıca yüzme havuzu vardır. -350 kişilik,100 kişilik ve 50 kişilik olmak üzere gerekli teknik donanıma sahip üç adet konferans salonu mevcuttur. -Şehir merkezine 3 km ve havaalanına 1.5 saatlik mesafededir. -Şehirde ayrıca 3 yıldızlı olmak üzere 3 otel ve yeterli sayıda misafirhane bulunmaktadır. (büyük şehirlerle kıyaslandığında fiyatları ekonomik sayılır)

3 2.Gün ; Platform üyelerinin ve diğer misafirlerin aileleri ile birlikte katılacağı “Yayla Şenliği” ülkemizde turistik yönden en önemli yaylalardan kabul edilen Kümbet yaylasında yapılacaktır.

4

5 Kümbet Turizm Merkezi :
Giresun'a yaklaşık 60 km. mesafede bulunan Kümbet Turizm Merkezi, Kümbet Yaylası başta olmak üzere çevredeki diğer bazı yaylalar ile Aymaç mevkiinden oluşmaktadır. Ormanlık bir alanda olup,eşsiz doğa manzaralarına sahiptir. Yaylada elektrik, su, ve telefon mevcut olup, İlkokul ve sağlık ocağı hizmet vermektedir. Kümbet'te Aymaç mesiresi ile Orman Bölge Müdürlüğüne ait Salon Çayırı orman içi dinlenme tesisleri yörede aktivite çeşitliliği yaratmaktadır.

6

7 Aymaç Mevkii Aymaç mevkii Kümbet yayla merkezinin yaklaşık 2 km. kuzeybatısındadır. Her sene Temmuz ayının üçüncü Pazar günü Kümbet şenliklerini kutlandığı Aymaç Mevkii, doğal güzellikler yönünden zengin, çevre manzarasına hakim bir tepedir. Yol boyunca ladin ormanları ve kır çiçekleri etrafı süslemektedir. Yayla çimlerle kaplı ve orman içine serpilmiş düzlüklerden oluşmaktadır.

8

9 Salon Çayırı Piknik Alanı
Giresun'dan Kümbet yaylasına girişte yayla merkezine yaklaşık 1km. mesafede Orman Bölge Müdürlüğünce tesis edilmiş bulunan Salon Çayırı piknik alanına ulaşılır. Salon Çayırında kır gazinosu ve her biri 5'er yataklı 3 adet dinlenme evi bulunmaktadır.

10 Fındık diyarı Yeşil Giresun ilinin genel görünümü
Şimdi İsterseniz Birde Etkinliğimizi Gerçekleştireceğimiz Yerleri Fotograflarla da Tanıyalım Fındık diyarı Yeşil Giresun ilinin genel görünümü

11 Mavi ve yeşilin Giresun’da kucaklaşması bir başkadır

12 Giresun Adası (Karadeniz’in yerleşime müsait tek adası )

13 Geleneksel Kümbet Yayla Şenliğinden bir görünüm

14 Kümbet Yaylasında gün batımı

15 Bir Karadeniz yayla evi

16 Yayla yolunda tarihi bir köprü

17 Bir başkadır Karadeniz yaylalarının havası

18

19

20

21 Otelimiz (bir tarafta deniz ve ada,diğer tarafta dağ manzarası)

22 GİRESUN VETERİNER HEKİMLERİ ODASI
*Eee şimdi söyleyin bakalım dostlar; AB Veteriner Hekim Platformu 1. Yaz Etkinliğine itiraz eden var mı ? “Yok” diyorsanız O zaman ne duruyorsunuz ki ? haydi hazırlayın bakalım bavulları, tüm aile cümbür cemaat yeşil GİRESUN’a… Hem mesleki etkinlik yapmaya, Hem de tatile. *Saygı ve sevgiyle* GİRESUN VETERİNER HEKİMLERİ ODASI


"AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları