Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAZIRLAYANLAR M. MERT AKGÜL ONUR AKAR SÜLEYMAN TÜREDİ UĞUR YAVAŞ ÖMER CAN FURKAN ŞAHİN İBRAHİM KESKİN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAZIRLAYANLAR M. MERT AKGÜL ONUR AKAR SÜLEYMAN TÜREDİ UĞUR YAVAŞ ÖMER CAN FURKAN ŞAHİN İBRAHİM KESKİN."— Sunum transkripti:

1 HAZIRLAYANLAR M. MERT AKGÜL ONUR AKAR SÜLEYMAN TÜREDİ UĞUR YAVAŞ ÖMER CAN FURKAN ŞAHİN İBRAHİM KESKİN

2 SUSANOĞLU

3 TARİHÇE Susanoğlu, İçel ilinin Silifke ilçesine bağlı Atakent belediyesinin mahallelerinden biridir. Mersin'i Antalya'ya bağlayan D-400 karayolu üzerinde bulunmaktadır. Kızkalesi, Adamkayalar, Uzuncaburç gibi tarihi yerlere yakın olup, tarihi oldukça eskilere dayanmaktadır. Eskiden bağımsız bir köydü. 1987'de Susanoğlu, Sazbaşı ve Kapızlı köyleri birleştirilerek Atakent belediyesi oluşturuldu. Turistik bir beldedir. Halkı yerleşik hayata geçmiş Ayaştürkmenli yörüklerinden oluşur.Daha çok apartman şeklinde sitelerden oluşan yaklaşık hane bulunmaktadır.Normalde kişi civarında olan beldenin nüfusu yaz aylarında 'i geçer.Tamamen kumdan oluşan plajı ve temiz deniziyle "Mavi Bayrak" kazanmış, güneyin en rağbet edilen alanlarından biridir.Başta Mersin olmak üzere Adana, Hatay, Gaziantep ve Karaman gibi çevre illerle beraber; Ankara, Konya, Kayseri, Malatya, Mardin gibi büyük illerden de çok sayıda tatilci çeker.Bölgede lüks bir otel, çeşitli apart moteller ve pansiyonlar bulunmaktadır.

4 SUSANOĞLU NASIL GİDİLİR
Upuzun sahili, altın sarısı kumu ile yazları en kalabalık zamanını yaşayan Atakent- Susanoğlu. Adana Havalimanı ile havayolu ve karayolu ile Atakent-Susanoğlu'na ulaşım mümkündür. Mersin Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık 72 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 1 saat 15 dakika kadar sürmektedir. Gaziantep Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık 360 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 4 saat 15 dakika kadar sürmektedir. Adana Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık 150 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 1 saat 50 dakika kadar sürmektedir. Kayseri Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık 400 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 5 saat 20 dakika kadar sürmektedir.

5 Şanlıurfa Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık 500 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 5 saat 45 dakika kadar sürmektedir. İstanbul Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 12 saat 30 dakika kadar sürmektedir. Ankara Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık 560 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 6 saat 55 dakika kadar sürmektedir. Bursa Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık 775 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 11 saat 20 dakika kadar sürmektedir. Diyarbakır Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık 680 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 7 saat 50 dakika kadar sürmektedir. İzmir Atakent-Susanoğlu arası yaklaşık 825 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 12 saat 30 dakika kadar sürmektedir.

6 Yapılabilecek aktiviteler
Denizden çıkınca da en güzeli hemen gidip 2 sıkma yemek, çay içmek!2 her zaman yeterli olmuyor tabi ki, öyle lezzetli ki... Üstelik de çok ucuz, tanesi 1,5 tl. Su sporları içinde alternatifler mevcut. Sahilde bir dolu işletme var ki banana'ya binebilir ya da jet ski, kano, deniz bisikleti vb. kiralayabilirsiniz.

7

8

9 Tarihi yerler Mezgit Kale:  Paslı'nın 2 km doğusunda bir tepe üzerinde , Korkusuz Kral Anıtmezarı vardır. Yöre halkı tarafından Mezgit Kale olarak bilinen bu yapı, M.S. 2. yüzyıl veya 3. yüzyıl Roma dönemine aittir. Bu anıt mezar, yörenin en görkemli ve en iyi korunmuş yapısıdır. Mezar anıtın en önemli özelliği öndeki podyumun yan duvar taşı üzerine yontulmuş fallus kabartmasıdır. Fallus, döl ve dirim tanrısı Priapos mitini çağrıştırmaktadır.Anıtmezar civarındaki kayadan kesme büyük bir sarnıç ve zeytinyağı çıkarmada kullanılan dev taş silindir görülebilecek diğer kalıntılardır.Ayrıca anıt mezarın hemen arkasında içine beş kişinin rahatlıkla sığabileceği içi oyulmuş asırlık meşe ağacı bulunmaktadır.

10

11 OTELLER

12 Aydın Apart Hotel Mersin, Susanoğlu'nun merkezinde yer alan Aydın Apart Hotel, plaja 100 metreden kısa bir mesafededir. Tesiste mutfaklı konaklama birimleri, 24 saat açık resepsiyon ve tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi sunulmaktadır.Apart Hotel Aydın'ın klimalı daireleri uydu TV ile bir oturma odası ve şehir manzaralı balkon içerir. Özel banyolarda duş bulunmaktadır.Konuklar buzdolabı, ocak ve mutfak gereçleri sağlanan mini mutfaklarında kendi yemeklerini hazırlayabilir. Diğer yemek seçenekleri tesis çevresinde de mevcuttur.Küçük sahil kasabası Narlıkuyu ve Cennet ve Cehennem obrukları tesise 5 km mesafededir. Silifke ilçe merkezi 15 km uzaktadır. Adana Havaalanı 150 km uzaklıktadır.

13

14 Mediterranean Resort Hotel
Silifke sahilinde konumlanan Mediterranean Resort Hotel, bir bahçe ve ücretsiz şemsiye ile şezlongların sağlandığı açık yüzme havuzu sunmaktadır. Tüm birimlerde klima ve deniz ile bahçe manzaralı bir balkon bulunmaktadır. Tüm alanlarda ücretsiz Wi-Fi sağlanır.Yarım pansiyon hizmete açık büfe kahvaltı ve açık büfe akşam yemeği dahildir. Otel bünyesindeki alakart restoranda öğle yemeğinin tadını çıkarabilir ve barda çeşitli içeceklerden yudumlayabilirsiniz. Tesiste bir snack bar da hizmetinizdedir.Resort Hotel Mediterranean'ın tüm odaları minibar ve düz ekran uydu TV ile donatılmıştır. Özel banyoda duş, saç kurutma makinesi, terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur.Tesis, Silifke şehir merkezine 15 km ve Adana Havaalanı'na 152 km mesafededir. Havaalanı transferleri talep üzerine ve ek bir ücret karşılığında düzenlenebilir.

15

16 Altınorfoz Hotel  Deniz kıyısında, güzel bir koyda yer alan Altınorfoz Hotel denize doğrudan erişim sunan bir güneşlenme terasına sahiptir. Açık yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı içermektedir.Hotel Altınorfoz'un modern bir şekilde dekore edilmiş olan odalarında düz ekran TV, klima ve özel banyo yer almaktadır. Odaların hepsi balkonludur. Ücretsiz Wi-Fi da sağlanmaktadır.Kahvaltı ve akşam yemeği otelde açık büfe şeklinde servis edilmektedir. Restoran Türk ve dünya mutfaklarından çeşitli yemekler sunmaktadır. Plaj bar geniş deniz manzarası eşliğinde serinletici içecekler sağlamaktadır. Otel bünyesinde bir alakart restoran da vardır.Silifke şehir merkezi 18 km uzaklıktadır. Adana Şakirpaşa Havaalanı ise 130 km mesafededir.

17

18 Tolya Hotel  Akdeniz kıyı şeridine 50 metre mesafede yer alan Tolya Hotel'de açık yüzme havuzu ve deniz manzaralı konuk odaları bulunmaktadır. Resepsiyonu günün 24 saati hizmet veren tesisin tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişiminden yararlanabilirsiniz.Tüm odalarda klima, TV ve balkon vardır. Özel banyoda ise duş ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur.Otelin alakart restoranında öğle ve akşam yemekleri servis edilmektedir. Havuz alanında dışarıda oturulabilir ve kahvaltı açık büfe olarak sunulmaktadır. Konuklar, lobi bar ve kafede serinletici içeceklerin tadını çıkarabilirler.Oda servisi, çamaşır ve kuru temizleme, tur masası ve döviz bozdurma hizmeti bu hayvan dostu otelde mümkündür. Cennet ve Cehennem Toros Dağı'ndaki iki büyük obruğun ismidir ve 5 km mesafededir.Adana Havalimanı Tolya Hotel'e 130 km uzaklıktadır. Talep üzerine ve ek ücret karşılığında transfer servisi sağlanabilmektedir.

19

20 EFES OTEL Plaja sadece 50 metre mesafedeki Efes Hotel açık yüzme havuzu ve klimalı odalarıyla hizmetinizdedir. Otelin plajdaki özel alanı şezlong ve şemsiyelerle donatılmıştır.Efes Hotel'in odaları uydu TV, minibar ve ücretsiz Wi-Fi erişimiyle donatılmıştır. Balkon havuz manzaralıdır. Tüm odaların özel banyosunda 24 saat sıcak su vardır.Restoran, kahvaltı ve akşam yemeği servisini havuz kenarında açık büfe tarzda yapmaktadır. Gün boyunca havuz ve plaj barlardan ferahlatıcı içkiler alabilirsiniz. Oda servisi 24 saat hizmetinizdedir.Silifke şehir merkezi 15 km uzaklıktadır. Adana Şakirpaşa Havaalanı 150 km mesafededir.

21

22 HOTEL CALAMİE Akdeniz kıyısında yer alan Hotel Calamie, sahile sadece 150 metre mesafededir. Tüm odalarından deniz manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz otel ayrıca, köşesinde spa küveti bulunan bir açık havuza sahiptir. Otel, 1 km mesafede özel plaj alanı da sunmaktadır.Odalar klima, uydu kanallarını izleyebileceğiniz bir TV ve minibar ile donatılmıştır. Özel banyoda ücretsiz banyo malzemeleri, terlikler ve saç kurutma makinesi mevcuttur.Otelin restoranı, Türk ve dünya mutfağından yemekler içeren açık büfe ve alakart menü seçenekleri ile hizmet vermektedir. Konuklar Akdeniz lezzetlerinin yanı sıra taze deniz ürünleri ile hazırlanan yemeklerin de tadına bakabilir. Teras barda serinletici içecekler eşliğinde panoramik doğa ve deniz manzaralarının keyfine varabilirsiniz.Cennet ve Cehennem Çökükleri yaklaşık 2 km uzaklıktadır. Üç Güzeller Mozaiği ve Poimenios Hamamı, bu evcil hayvan dostu otele 200 metre mesafede yer almaktadır. Calamie'de masa tenisi, bilardo ve dart olanaklarından yararlanabilirsiniz. Otel, kendi özel plaj alanı olan Calamie Beach Club'a ücretsiz servis sağlamaktadır. Adana Havalimanı, Hotel Calamie'ye 145 km uzaklıkta bulunmaktadır. Talep üzerine ve ek ücret karşılığında transfer servisi için düzenleme yapılabilir.

23

24 BARIŞ OTEL Silifke'nin merkezine 20 km mesafedeki Barış Hotel, güzel Akdeniz'e bakmaktadır. Otel, rengarenk çiçeklerin bulunduğu küçük bir bahçeye sahiptir. Tesis bünyesinde ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz özel otopark sunulmaktadır.Hotel Barış'ın tüm konaklama birimleri sade bir şekilde dekore edilmiş ve klima ve düz ekran uydu TV ile donatılmıştır. Özel banyoda duş ve saç kurutma makinesi vardır. Balkon, deniz manzaralıdır.Günlük geleneksel tarzda kahvaltı servis edilir. Otel bünyesindeki alakart restoranda canlı müzik eşliğinde öğle ve akşam yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz.Tarihi Kızkalesi 500 metre ileridedir. Adana Şakirpaşa Havaalanı, Barış Hotel'e 143 km mesafededir. Tesis, Akkum Plajı'na 200 metre, Mersin şehir merkezine 60 km uzaklıktadır.

25

26 ZAMBAK APART OTEL Mersin'in Kızkalesi beldesinin kalbinde yer alan Zambak Apart Hotel bir bahçe ve özel bir plaj alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark sağlayan otel genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi de mevcuttur.Apart Hotel Zambak'ın klimalı konaklama birimlerinde balkon ve oturma alanı bulunmaktadır. Özel banyo duşludur. Mutfakta fırın ve yemek alanı vardır.Tesis bagaj muhafazası ve döviz bozdurma hizmeti sağlamaktadır. Resepsiyon personelinden balık tutma ve bisiklet gibi aktiviteler hakkında bilgi alınabilir.Çocuklar çocuk oyun alanında eğlenceli anlar geçirebilir.Talep üzerine ve ek ücret karşılığında 142 km uzaklıktaki Adana Şakirpaşa Havalimanı'na servis ayarlanabilir.

27

28 PARK ADMİRAL OTEL Pitoresk Kızkalesi ve Akdeniz manzaralı Park Admiral Hotel, özel balkonlu odalar sunmaktadır. Otelde açık yüzme havuzu bulunmaktadır.Park Admiral'ın klimalı odaları halı döşeli zeminler ve ahşap mobilyalarla dekore edilmiştir. Tüm odalarda uydu TV, mini bar ve en-suite banyo mevcuttur. Bazı odalar oturma alanı içermektedir.Konuklar otelin büfe restoranında uluslararası lezzetlerin yanı sıra yöresel Türk yemeklerinin tadını çıkarabilir. Havuz barında canlandırıcı içecekler ve aperitifler servis edilmektedir.Park Admiral'ın tur masası Kızkalesi ve Mersin'in görülmeye değer başlıca yerlerine tur düzenlemede yardımcı olabilir. Otelin ortak kullanıma açık alanlarında ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.Park Admiral Hotel, Erdemli'ye 23 km, Silifke'ye 25 km uzaklıktadır. Otelin bünyesinde ücretsiz özel otopark vardır.

29

30 CLUB HOTEL BARBAROSSA Tarihi Kızkalesi manzaralı Akdeniz sahilinde yer alan bu tesis, ücretsiz Wi-Fi ile klimalı ve balkonlu odalar sunmaktadır. Plajda ücretsiz şezlonglar bulunmaktadır.Club Barbarossa'nın geniş ve modern odalarında düz ekran uydu TV ve minibar bulunmaktadır. En-suite banyo; banyo malzemeleri, terlikler ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır.Barbarossa'da güneşlenme terası içeren bir açık yüzme havuzu vardır. Küçük konuklar için çocuk havuzu mevcuttur. Spada masaj terapileri sunulmaktadır. Ayrıca iyi donanımlı bir spor salonu ve sauna bulunmaktadır.Barbarossa'nın restoranında büfe tarzı yemekler servis edilmektedir ve akşamları canlı eğlence sunulmaktadır. Yemyeşil bahçelerle çevrili terasta açık havada yemek yiyebilirsiniz.Mersin, Club Hotel Barbarossa'nın 60 km güneybatısında yer almaktadır. Tesisin bünyesinde ücretsiz özel otopark bulunmaktadır.

31

32 RAİN HOTEL Rain Hotel, Kızkalesi sahiline ve "yüzen kale"ye 70 metre mesafede modern bir konaklama sunmaktadır. Tümü klimalı olan odalar özel balkonlara sahiptir. Zarif odalar renkli sade mobilyalara sahiptir. TV, Wi-Fi erişimi ve modern banyolar gibi çeşitli olanakların keyfini çıkarın.Rain'in restoranı her sabah kahvaltı büfesi sunmaktadır. Konuklar ayrıca barda sunulan atıştırmalık ve içkilerin tadını çıkarabilir ve 24 saat oda servisinden yararlanabilirler.Rain Hotel, dalış ekipmanları kiralama hizmeti de sunmaktadır. Tur masası yakınlardaki Adamkaya'ya, Narlıkuyu Müzesi'ne ya da Kanlı Divane'ye yapacağınız geziler konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

33

34 YAKA OTEL Yaka Hotel, ünlü Kızkalesi manzaralı kumsala sadece 75 metre uzaklıktadır. Otelin klimalı odalarında, ücretsiz Wi-Fi ve özel bir balkon mevcuttur. Otelin resepsiyonu 24 saat hizmetinizdedir.Yaka Hotel'in odaları sıcak renklerle ve ahşap mobilyalarla dekore edilmiştir. Tüm odalarda minibar, çay-kahve yapma imkanı ve en-suite banyo bulunmaktadır. Konuklar, restoranda yöresel Türk mutfağının ve dünya yemeklerinin tadını çıkarabilir. Yemekler, kapalı mekanda veya rengarenk meyve ağaçlarının bulunduğu hoş bahçede servis edilmektedir.Yaka'nın sunduğu diğer olanaklar arasında 24 saat açık resepsiyon, ücretsiz otopark ve dalış etkinlikleri yer almaktadır. Plajda küçük kano, kayık ve jet ski kiralanabilir.Hotel Yaka'nın konumundan yararlanarak, Kızkalesi'ne 7 km mesafede yer alan Narlıkuyu ve Adamkayalar'daki tarihi kalıntıları ziyaret edebilirsiniz.

35

36 HOTEL ALLUVİ Mersin'in popüler Kızkalesi kasabasında yer alan Hotel Luvi, çarpıcı şehir manzarası eşliğinde yemek yiyebileceğiniz bir teras restorana sahiptir. Otelin tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişimi sunulmaktadır. Konuklar özel otoparktan da ücretsiz olarak yararlanabilir.Luvi Hotel'in tüm klimalı konaklama birimlerinde minibar, balkon ve düz ekran uydu TV vardır. Özel banyoda duş, saç kurutma makinesi, terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur.Günün 24 saati hizmet veren resepsiyonda oda servisi ve döviz bozdurma hizmetleri sağlanmaktadır. Ayrıca talep üzerine çamaşırhane, kuru temizleme ve ütü hizmetleri verilmektedir. Havaalanı servisi hizmetleri de ek ücret karşılığında ayarlanabilir.Konuklar çatı katındaki restoranda kahvaltı ve akşam yemeğinin keyfini çıkarabilir. Odaya kahvaltı servisi yapılmaktadır. Otel bünyesindeki bar da konukların hizmetindedir. Dinlence aktivitesi olarak balığa çıkabilir ya da bahçede günlük gazeteleri okuyabilirsiniz.Adana Havaalanı tesise 142 km uzaklıktadır.

37

38 KORYKOS HOTEL Ünlü Kızkalesi kumsalına yalnızca 30 metre uzaklıktaki Korykos Hotel, Akdeniz ve tarihi Kızkalesi (Korykos Kalesi) manzaralıdır. Otel, özel balkonlar içeren klimalı odalara ev sahipliği yapmaktadır; ayrıca ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.Korykos'un konforlu odaları sıcak renklerle dekore edilmiştir. Tüm odalar uydu TV, çalışma masası ve mini bar içermektedir. Tüm banyolar duş ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır.Korykos'un alakart restoranında geleneksel Türk lezzetleri ve uluslararası yemekler servis edilmektedir. Konuklar yemeklerinin tadını cam duvarlı yemek salonunda çıkarabilir.Otel, Cennet ve Cehennem Çökükleri'ne 6 km uzaklıktadır. Konuklar ayrıca 1 km uzaklıktaki Korykos Kalesi'ni ziyaret edebilir. Otelde 24 saat resepsiyon hizmeti verilmektedir.

39

40 DELFİN OTEL Kızkalesi'nde, kumlu plajlara doğrudan erişime sahip bir konumda bulunan Delfin Hotel'in balkonlu odaları, Akdeniz kıyısında bulunan, 12. yüzyılın başlarına ait bir Bizans kalesine bakmaktadır.Tümü klimalı olan parke zeminli odalar, uydu TV, ücretsiz Wi-Fi internet erişimi ve mini bar ile donatılmıştır. Özel banyolarda duş, lavabo ve bir saç kurutma makinesi bulunmaktadır.Hotel Delfin'de günlük kahvaltı büfesi servis edilmektedir. Otelin barı, geleneksel Türk nargilesi ve ayrıca içecek çeşitleri sunmaktadır. Konuklar barda bilardo oynayabilirler.Hotel Delfin, plajda birçok çeşit su sporları aktiviteleri düzenler. Hem de tam kapısının önünde! Resepsiyonun günün 24 saati açık olduğu otelde, bisiklet ve araba kiralama ve ayrıca çamaşır hizmetleri verilmektedir.Silifke şehir merkezi 25 dakika mesafede, Mersin ise 63 km uzaklıktadır. Otel bünyesinde ücretsiz özel otopark mevcuttur.

41

42 OTEL ADRESLER VE NUMARALAR
Nixe Otel : Adres:Çankaya Mahallesi 3 Nolu Sokak Atakent Silifke Atakent-Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye Altınorfoz Otel :Adres:Atakent Kuruçay Mevkii Atakent-Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye Famira Otel :Adres:Çankaya Mahallesi İnönü Caddesi 14 Sokak 11/A Atakent-Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye Nevlife Apart Otel :Adres:Susanoğlu Mahallesi Aşuroğlu Sokak No:8 Atakent- Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye

43 Yapraklı Ünlü Apart Otel:Adres:Yapraklı Koy Civarı Atakent-Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye
Atakent Tolga Pansiyon:Adres:Susanoğlu Tatil Sitesi Plaj Karşısı Şok Market Üstü Atakent-Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye Aksay Apart Susanoğlu :Adres:Çankaya Mahallesi İnönü Caddesi N:8 Atakent- Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye Club Efes Otel :Adres:Susanoğlu Mahallesi Atakent Atakent-Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye Tiryakioğlu Apart Otel :Adres:Ayas Sok. No:33 Atakent-Susanoğlu / Silifke / Mersin Türkiye

44 TÜM OTELLERE TEK BİR NUMARADAN ULAŞIP REZERVASYON YAPTIRABİLİRSİNİZ VEYA OTELLER HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİN… NO:

45 narlIkuyu

46 tarihçe Narlıkuyu, Mersin ilinde turistik bir koy ve bu koy çevresinde 1990'lı yıllarda kurulan belediyedir. Ortaçağ'daki adı Porto Calamie şeklindedir.Narlıkuyu Mersin'in 65 km güney batısında dır. (Yaklaşık olarak N E34.07) Mersin'i Antalya'ya bağlayan devlet karayolu (D 400) üzerinde olup Erdemli'ye 27,5 ve Silifke'ye de 22 km uzaklıktadır. Ulaşım kolaylığı sayesinde, Mersin ve ilçelerinin gözde dinlenme mekanlarından biridir.

47

48 yapraklI

49 VE SON OLARAK SUSANOĞLU İLE İLGİLİ RESİMLERİMİZ

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63


"HAZIRLAYANLAR M. MERT AKGÜL ONUR AKAR SÜLEYMAN TÜREDİ UĞUR YAVAŞ ÖMER CAN FURKAN ŞAHİN İBRAHİM KESKİN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları