DEEP FREEZE.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bilgilerimi sunuyorum
Advertisements

Not Sosyal Bilgiler Öğretmenliği
ŞAHİN AKDAĞ.
Tur Programının Kaydı.
Oracle Kurulumu.
FIZ 171 GRAFİK ÇİZİM PROGRAMI ORIGIN
Power Point’a Resim Nesneleri Ekleme ve Kullanma
1.Adım: Birime havale edilen evraklar seçeneği seçilir.
WINDOWS 2000 KURULUMU Kurulum Önyükleme disketleri oluşturmak için Windows 2000 çalıştırıyor olmanız gerekmez. \Bootdisk adındaki dizin Windows 2000 Kurulum.
PHP KURULUMU PHP kurulum dosyasına çift tıklayınız.
PROTEUS 8.
Google Talk Kurulumu-Kullanımı
MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
WINDOWS ÖZET Klasöre girmek için veya dosya çalıştırmak için;
Resim Düzenleme İşlemleri
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
1 BDEM 203 – Yönetim Bilgi Sistemleri BÖLÜM Microsoft Excel 2010
Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
ÖĞRENME FAALİYETİ 3. PARAGRAF DÜZENLEME.
NİLGÜN DÜZEN Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor.Bazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen.
 Sık kullandığınız raporları Reports menüsünün altındaki User Report seçeneğinde açılan listeye ekleyerek raporlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz.
PROF. DR. NİZAMETTİN ERDURAN YARD. DOÇ.DR. ZEYNEP ÇİÇEK ÖNEM
Bilgisayarda Ofis Programları
Katmanın sayfada görünme değeri, Katmanın sayfada görünme modu Katman gizleme – gösterme seçeneği Aktif ( Seçilmiş ) Katman Katman Kilitleme seçenekleri.
MICROSOFT WORD 2010 EĞİTİM.
Bilgisayarda Ofis Programları
BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Microsoft Outlook 2010 Kurulumu
Kayıt aramak için araç çubuğundan arama sekmesi seçilir. Açılan pencereden aşağıdaki yollardan biri veya birden fazlası kullanarak arama yapılabilir.
DYNED PROGRAMI KURULUM ADIMLARI. ADIM: Kur butonuna tıklıyoruz.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesi seçilir.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
TARAYICI ADRES ÇUBUĞUNA zhys. kirimkongo. gov
E-BORDRO İNDİRME VE YÜKLEME
XP içinWindows 7 için ADIM-1. XP içinWindows 7 için ADIM-2.
5.1. Tablo Ekleme Kelime işlemci programında tablo eklemek için Ekle sekmesindeki Tablolar grubundan Tablo düğmesine tıklanır. A:Tablo; Bu kısmın üzerine.
4. LİSTE OLUŞTURMA VE BİÇİMLENDİRME
Tüm birimler DYS başlangıcı olan 2013 Mart’tan itibaren birer aylık tarih aralıklarıyla Birim Giden Evrak Sorgusu yaparak Cevaplanmamış gözüken yazıları.
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
Temel belge İşlemlerİ Microsoft Office Word 2007.
Ağa bağlı olan bir bilgisayarda, kullanıcının dosyaları ve dizinleri ağa bağlı olan başka bir kullanıcı tarafından kullanılabilir. Kullanıcı dosyalarını.
 DynEd Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takınız.  “Bilgisayar(ım)/(My) Computer” üzerine tıklayınız.  “Çıkarılabilir Depolama Birimli Aygıtlar” altında.
Anıl İŞCAN. 1- Windows 7 CD' si ya da DVD' sine ihtiyacımız olacak. 2- İkinci olarak Windows 7' yi kuracağımız bilgisayarın donanımsal olarak Windows.
Bilgisayar Entegre Ofis Programları-I
BİLGİ GÜVENLİĞİ Şifreleme
BİLGİ GÜVENLİĞİ Şifreleme
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ENFORMATİK BÖLÜMÜ TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DERSİ.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yazılım Kululum ve Yönetimi
Bilişim Teknolojileri 5.ve 6. Sınıflar için ders notu
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR MODÜL -2: İŞLETİM SİSTEMİNDE MASA ÜSTÜ
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
Sinem TÜRKOĞLU Sınıfı: 10 – Bilişim No : 59 BILIŞIM TEKNOLOJILERININ TEMELLERI PROJE ÖDEVI WINDOWS 7 KURULUMU.
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR MODÜL -3: İŞLETİM SİSTEMİNİN KULLANILMASI.
KURTKÖY TİCARET MESLEK LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
Ünite II: Bilgisayarı Kullanma ve Yönetme Basit Düzenlemeler Yapma Dosyaları Düzenleme Yazdırma.
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Word Programı.
Neler Öğreneceksiniz ? Windows ve temel bileşenleri,
ACTIVE DIRECTORY.
GÖREV YÖNETİCİSİ Görev Yöneticisi Görev Yöneticisi - İşlemler
AĞ Bilgisayar Adını ve Çalışma Grubunu Öğrenme Ağ Kurulumu
DEEP FREEZE NEDİR?.
Dosya yüklemek için upload file sekmesine tıklayınız.
FIZ 171 GRAFİK ÇİZİM PROGRAMI ORIGIN. Temel bilimlerde yapılan bilimsel çalışmalarda yaygın olarak kullanılan grafik programlarından biri ORIGIN’dır.
Sunum transkripti:

DEEP FREEZE

DeepFreeze nedir? DeepFreeze HyperTechnologies tarafından geliştirilmiş, bilgisayarınızın her açılmasında kurulduğu andan itibaren geçerli olan ayarlarla çalışmasını sağlayan bir programdır.

DeepFreeze Bilgisayarınız her açıldığında DeepFreeze'i kurduğunuz günkü gibi olacaktır.  DeepFreeze kurulu bir makinede yaptığınız tüm değişiklerin (program kurma, belge kaydetme, dosya silme, duvar kağıdını değiştirme.. vs.) yaşam süresi sadece bilgisayarınızı kapatıp açma süresi kadar olacaktır.

"Peki Ama Bilgisayarımda Değişiklikler Yapmam Gerekirse?"  Bu gibi durumlarda DeepFreeze'i devre dışı bırakarak istediğiniz değişikliği yapabilir ve DeepFreeze'i tekrar çalıştırdığınızda o andan sonra bu değişikliklerin etkin olmasını sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak DeepFreeze kullanarak sanal bir sürücü oluşturabilirsiniz.

‘’Welcome to Deep Freeze Standart Installation (Deep Freeze Standart Kurulumuna Hoş Geldiniz)” “Next (İleri)” butonu seçilir.

“I Accept the terms in the License Agreement “I Accept the terms in the License Agreement.(Lisans sözleşmesinin koşullarını kabul ediyorum.)” seçilerek “Next (İleri)” butonu tıklanır.

Licensing (lisanslama) Penceresinde; “License Key alanına Ürün Anahtarı yazılır, “Next (İleri)” butonu seçilir.

“Activate Deep Freeze başlıklı sayfada,DeepFreeze Aktif duruma getirilebilmesi için “Next (İleri)” butonu seçilir.

Activation Successful başlıklı sayfada, ”Congratulations Activation Successful başlıklı sayfada, ”Congratulations! Deep Freeze has been succesfully activated. (Tebrikler! Deep Freeze Başarıyla Aktif Edildi.)” uyarısı gelecektir. “Next (İleri)” butonu seçilir.

“Frozen Drives Configuration” başlıklı sayfada, Bilgisayarınızın hangi biriminin korunacağı seçilir.Bu aşamada “C” sürücüsü seçilir. “Next (İleri)” butonu tıklanır.

“Ready to Install Deep Freeze” başlıklı sayfada, yüklemeyi tamamlamanız istenmektedir. Bu işlemden sonra Bilgisayar yeniden başlatılacaktır. “Install (Yükle)” butonu tıklanır.

Açılan sayfada; “DeepFreeze şifresinin henüz belirlenmedi, şimdi belirlemeniz istenmektedir. DeepFreeze oturum açma ekranına erişmek için, SHIFT tuşuna basın ve DeepFreeze simgesine çift tıklayın.” “Yes (Evet)” butonu tıklanır.

“Deep Freeze Standart” başlıklı sayfada, “Status (Durum)” penceresindeki ayarlarımız“Default(Standart)” olarak gelmektedir.Herhangi bir ayar değişikliği yapılmadan “Password (Şifre)” sekmesine geçilir.

Açılan sayfada;Enter “New Password (Yeni Şifre)” yazılır Açılan sayfada;Enter “New Password (Yeni Şifre)” yazılır. Şifre onayı için şifrenin tekrarlanması gerekmektedir.“Confirm Password (Yeni Şifre Tekrar)” şifreniz tekrar yazıldıktan sonra,“Apply And Reboot (Değişiklikleri kayıt et ve Yeniden Başlat)” seçeneği seçilir.

Açılan sayfada, “The new password has been set (Yeni Şifreniz Ayarlanmıştır)” uyarısı gelecektir. “OK (Tamam)” seçeneği tıklanır.

Açılan sayfada; “Ayarlarınız başarıyla kayıt edildi Açılan sayfada; “Ayarlarınız başarıyla kayıt edildi.”“Bilgisayarı şimdi yeniden başlatacağız kabul ediyor musunuz.?”“Evet” seçeneği tıklanır program kurulumu gerçekleştirilir.

Bilgisayar yeniden başlatıldığında gelen masaüstünde DeepFreeze programı devreye alınmıştır.

DeepFreeze Programını “Devre Dışı” bırakmak için görev çubuğunun sağ alt köşesinde bulunan DeepFreeze ikonuna + SHIFT tuşuyla birlikte çift tıklanarak daha önce belirlenen şifre yazılır.“Status (Durum)” penceresinde ise “Boot Thawed on Next (Bilgisayar, kaç kere yeniden başlatıldıktan sonra DeepFreeze aktif olsun)” seçeneği seçilir. “Apply And Reboot (Kaydet ve yeniden başlat)” seçeneğini seçilip bilgisayar yeniden başlatılır.

Bilgisayar yeniden başlatıldığında DeepFreeze programı devre dışı kalır.

DeepFreeze Programını “Aktif Etmek” için görev çubuğunun sağ alt köşesinde bulunan Deep Freeze ikonuna + SHIFT tuşuyla birlikte çift tıklanarak daha önce belirlenen şifre yazılır. “Status (Durum)” penceresinde ise “Boot Frozen (Deep Freeze Aktif Konumu)” seçeneği seçilir. “Apply And Reboot (Kaydet ve yeniden başlat)” seçeneği seçilip bilgisayar yeniden başlatılır.

Bilgisayar yeniden başlatıldığında DeepFreeze programı devreye alınmıştır.

DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER (  Gamsahamnida  ) ELÇİN KARAHAN 10/A 1166

KAYNAKÇA http://aremis.blogcu.com/deepfreeze-nedir/62752