ANADOLU GÖZLÜKÇÜLER VE OPTİSYENLER FEDERASYONU 4 ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 31 Mart 2013 Kayseri Seçimli Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKİYE’ DE OPTİK SEKTÖRÜ VE İLAÇ SEKTÖRÜNÜN TUTUNDURMA FAALİYETLERİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRILMASI Dr. Tuba SERT T.C. OKAN ÜNİVERSİTESİ.
Advertisements

Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Prof.Dr.Şükrü Hatun Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU 1.
AB Hukuki Çerçevesi (REACH/CLP) REACH yaptırımları Nisan 2010, Türkiye.
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Birleşik Krallıkta Optometri Eğitimi Julie-Anne Little
90 Gün Kampanyası «HEDEFLERLE YÖNETİM İLKESİNE» dayanan bir yönetim kampanyasıdır. Kampanya kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel Sekreterliklerinin.
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
TIBBİ CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
ALAN ADLARI .TR UZANTILI SİTELER ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe E.A.H
Ankara Sağlıkta Yenilikçilik Hareketi Projesi
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ ANKET SONUÇLARI ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ XIII.TOPLANTISI 4 KASIM 2012/ABANT.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
Profesyonel Mesleklerde Düzenlemeler ve Rekabet Prof. Dr. Murat Çokgezen & Dr. M. Fevzi Toksoy.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Prof. Dr. Mustafa Dülger Hocamız.
TTB-UDEK ÇALIŞMALARI Kasım 2010, Ankara
TÜRK HEMATOLOJİ DERNEĞİ EĞİTİM ÇALIŞMALARINDAN 2011 HASTA ve HASTA YAKINLARINA YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI MERSİN 4 Şubat 2012 Kan Hastalıkları Nelerdir.
.. HASTANEMİZE HOŞ GELDİNİZ. .. EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNİN TARİHÇESİ 20 Mayıs 1955 günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
UYEK 5. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Sunumu.
TTB-UDEK DÖNEMİ ÇALIŞMALARI ÖZET SUNUM TTB-UDEK Olağan (Seçimsiz) Genel Kurul Toplantısı 8 Aralık 2012, Ankara Saat: TTB Merkez Konsey.
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
1. TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Tarihçe ve Tanıtım -Kuruluş Çoğunluğun Sesi -Modern Teknoloji 2.

İL STOK HAVUZU VE İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI 2009/45 SIRA NOLU GENELGE Hakan KARAGÖZ Şube Müdürü.
Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
İ.Ü GİDEN ÖĞRENCİ ERASMUS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Prof. Dr. Erhan GÜZEL İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı 7 Haziran 2008, İstanbul Üniversitesi.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Vodafone TÜRSAB’a Özel Bireysel Tarifeler
Doç. Dr. Nevzat Alkan Ogretim Yılı 1 Doç. Dr. Nevzat Alkan İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı
İLAÇ VE ECZACILIK BAŞKAN YARDIMCILIĞI
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU.
E-TİCARET NEDİR? E-TİCARET NEDİR? E-Ticaret internet ortamında insanların belirli sistemler üzerinde gerçek ve ya sanal ürünleri para karşılı ğ ında satın.
TÜRK İ YE’DE TÜKET İ C İ N İ N B İ LG İ LEND İ R İ LMES İ VE ÖRGÜTLENMES İ KONUSUNDA İ ZLENMES İ GEREKEN ADIMLAR.
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
OKULUMUZ ÇALIŞMALARI YEREL MEDYADA VE ARSİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN WEB SİTESİNDE GÜNDEMDE İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün.
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı.
Dünya Çocuk Bilim Derneği
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
TIBBİ CİHAZ REKLAM VE TANITIM FAALİYETLERİ
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
Devlet Üniversitesi Hastaneleri Yapısal ve Acil Sorunları Hüseyin ÇELİK T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı /Eskişehir.
SGK PROTOKOL SÜRECİ VE AFAD. 09 Mart 2016’da AFAD ile ilgili Mart ayında; Kurum başkan yardımcısı ziyaret edildi. 22 Mart 2016’da basın açıklaması yapıldı.Basın.
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ, 2015 NİSAN 2016.
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ III.OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
IP ve MAC Adresleri Geçtiğimiz ders… IP Adresi DNS Sunucusu MAC Adresi
İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi Kan Merkezi yeniden yapılandırıldı. İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi Kan Merkezi Sağlık Bakanlığı.
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
ANKARA ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİNİ ZİYARET.
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Üniversite Hastaneleri Birliği Toplantısı
Prof.Dr.Yılmaz Çapan FATUM Müdürü
TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU TEŞKİLAT YAPISI VE GÖREVLERİ.
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
Ege Uzlaştırmacılar Derneği (EGE-UZ-DER) 2. Tanışma Toplantısı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

ANADOLU GÖZLÜKÇÜLER VE OPTİSYENLER FEDERASYONU 4 ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 31 Mart 2013 Kayseri Seçimli Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı

ANADOLU GÖZLÜKÇÜLER VE OPTİSYENLER FEDERASYONU 4 ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Federasyon Merkezi Genel Kurul sonrası İstanbul oldu. Kütük Sıra No: /190 Federasyonumuzun Yeni Logosu ;

ANADOLU GÖZLÜKÇÜLER VE OPTİSYENLER FEDERASYONU 4 ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Federasyonumuz 2013 Yılında; T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurum Başkan Yardımcılığına atanan Sayın Dr. A.Sait SEPTİOĞLI’na tebrik yazısı ve ziyaret yaptı, *Konfederasyonumuz tarafından organize edilen “Üye Takip Programı” bedelleri üye derneklerimiz adına Federasyonumuzca ödenmiştir, *Federasyonumuzca üye derneklerimizin sisteme üye girişleri yapılması için gerekli yazışma ve görüşmeler yapıldı,

ANADOLU GÖZLÜKÇÜLER VE OPTİSYENLER FEDERASYONU 4 ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Federasyonumuz 2014 Yılında; Zincir müesseseler tarafından “ hem uzman hem ekonomik “ sloganında kullanılan “uzman “ unvanı ve reklamlar hakkında yapılan yazışmalar ile ceza-i müeyyideler uygulandı, uygulanmaya devam ediyor, İnternet sitelerinde e-ticaret marifeti ile numaralı, numarasız kontakt lens, optik çerçeve satışı yapanlar hakkında yazışmalar ve ceza-i müeyyideler uygulandı, uygulanmaya devam ediyor, Bulvar, Cadde, sokaklarda stand açan özel sağlık hizmet suncuları (özel hastane, tıp merkei,poliklinik) hakkında gereken yazışmalar ile iş ve işlemlerin takipcisi olundu Magrabi Optical Optik müesseselerinin “ Hizmet ve Garanti “ broşürleri hakkında yazışmalar ve gereği için takipçi olunuldu,

ANADOLU GÖZLÜKÇÜLER VE OPTISYENLER FEDERASYONU 4 ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İsimli site “ Bu Yaz Gözlüksüz Yaşama Merhaba ! Kampanyası hakkında gerekli yazışmalar sonucu reklamı durdurma cezası aldı.

ANADOLU GÖZLÜKÇÜLER VE OPTİSYENLER FEDERASYONU 4 ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi yerleşkesi içerisinde bir optisyenlik müessesesi tarafından açılan stand hakkında da iş ve işlemler yapıldı,

ANADOLU GÖZLÜKÇÜLER VE OPTİSYENLER FEDERASYONU 4 ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Federasyonumuzun; Yıllarında Toplam Yaptığı Yazışma Sayısı : Yıllarında Toplam Yaptığı Yazışma Sayısı : 561

ANADOLU GÖZLÜKÇÜLER VE OPTİSYENLER FEDERASYONU 4 ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Hazıryalan ve Sunum Yapan ; Erol AYDOĞAN Genel Sekreter Anadolu Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonu