KAMPANYA 1 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 1 TEMSİLCİ PROGRAMLARI KAMPANYA 1 Süresince Program – 1 Istanbul Desenli Kahvalti Seti Temsilci Fiyatiyla.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
Hakkımızda Misyonumuz:Kuruluşumuzdan bu yana kimsesiz çocuklarımız için edindiğimiz yardım amacı doğrultusunda, ulaşabildiğimiz ve ulaştırabildiğimiz.
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI SİZDEN!

Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
KAMPANYA 11 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. EV KAZANMA ŞANSI DEVAM EDİYOR! BU FIRSATI DUYMAYAN KALMASIN! KAMPANYA 11 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
DESTEK PROGRAMLARI ve HİZMETLER 2013
ÖRNEKLER. musteri Id adi soyadi mus_satis Id barkod adet Urunlar barkod urun_adi kodu fiyati Stok_hareket tarih barkod gelen giden.
Türk Beyin Takımı Temsilcilik Sistemi
K3 Toplantımıza Hepiniz
DESTEK PROGRAMLARI ve HİZMETLER 2012
Maliyet Muhasebesi Ödevi
1 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 1 ve 2’de Yüksek Kazanç Elde Etmek İçin İp Uçları...
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
KAMPANYA 9 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 9 Süresince Program – 1 Cem Izgara Tava Temsilci Fiyatiyla toplam 260 TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine.
Çalışma Sermayesi Finansmanı
1.durum: x 6 = TL x 0.09 = TL MALİYET 2.durum: x 4 = TL
Bu araç 1. gün 10 km., 2. gün 20 km., 3. gün ise 30 km. yol gidiyor. Aracın günlük ortalama gittiği yol ne kadardır?
KAMPANYA 14 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
Makİne Öğrenmesİ İle Ürün SInIflandIrma İncelemesi
ELEKTRONİK TİCARETİN TÜRLERİ
KARAR ÖLÇÜTLERİ.
Örnek 1: Bayram Gıda Market’in Mayıs ayı kasa bakiyesi TL’dir. Şirket gelecek 7 ay içerisinde aşağıda yer alan nakit akımlarına sahip olacağını.
Örnek 1: Bayram Gıda Market’in Mayıs ayı kasa bakiyesi TL’dir. Şirket gelecek 7 ay içerisinde aşağıda yer alan nakit akımlarına sahip olacağını.
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
Örn: Dönen varlıkları: 40 TL
Vodafone TÜRSAB’a Özel Bireysel Tarifeler
Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı!
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
Değişim Zamanı Kampanyası
12 Ay İndirim Kampanyası Müşteri Yönetimi Direktörlüğü 30/11/2011.
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
Yalın İnternet Kampanyası Müşteri Yönetimi
AB DESTEKLİ BÖLGESEL KALKINMA PROGRAMLARI HİBE PROGRAMI
500TL’LİK SİPARİŞE ÇATAL BIÇAK TAKIMI HEDİYE! 1 ÇILGIN HAFTASONU 2.
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
VARLIKLARIN YÖNETİMİ ÖRNEK SORULAR
İŞLE 524 – İŞLE 531 Yönetim Muhasebesi Maliyet ve Unsurları Dr. Can Öztürk.
Online Kitap Satış Erhan KARACA. Sadece üyelerin kitap alabildiği, online kitap satışı yapan bir internet sitesinde, tek bir yayın evinden alınan.
HOŞ GELDİNİZ. Bu güne kadar yaptı ğ ınız alışverişlerden para kazandınız mı? Öyleyse size satış ve pazarlama yaptırmadan para kazandıran sistemini.
Slayt 0 SEKİZİNCİ BÖLÜM VARLIKLARIN YÖNETİMİ. İşletme Sermayesinin Finansmanı Örn: X A.Ş.’nin satışları cari dönemde TL’dir. Aynı dönemde işletmenin.
MERZİFON ÖĞRETMENEVİ YILI FİYATLARIMIZ
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
17 KASIM 2017 SIRHA İSTANBUL KASIM 2017 ISTANBUL KONGRE MERKEZİ
Merve ÇAKMAK.
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
Ortalama Metre Kare fiyatları Karşılaştırmalı
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
Ünite 11: İndeksler Öğr. Elemanı: Dr. M. Cumhur AKBULUT.
Motor Gelişimini Destekleyen Etkinlikler. Kaba ve İnce Motor Gelişimini Destekleyen Etkinlikler.
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
Çocuklarınıza Uygun İnternet Siteleri. İnternet aleminde farklı yaş gruplarına, ilgi alanlarına göre hitap eden siteleri bulabilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın.
Satş Teknikleri “Salam dilimi” “Sandviç” “İstatiksel Bilgi”
24 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
SELVİLİ SİTESİ SAİME HASYİĞİT Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler 25 Mayıs tarihinde aktif olarak sosyal medya üzerinden Tanıtım Sayfası.
Örneklerle Finansal Analiz
Sunum transkripti:

KAMPANYA 1 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI

KAMPANYA 1 TEMSİLCİ PROGRAMLARI KAMPANYA 1 Süresince Program – 1 Istanbul Desenli Kahvalti Seti Temsilci Fiyatiyla toplam 300 TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine toplam 5 adet katalog ekleyen Temsilcilerimiz Istanbul Desenli Kahvalti Seti kazanıyor! * Toplam Temsilci başına çıkması beklenen adet 0,20

KAMPANYA 1 TEMSİLCİ PROGRAMLARI KAMPANYA 1-2 Süresince Program – 2 King Çay Makinasi İki Kampanya süresince Temsilci Fiyatiyla toplam 1.250TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine toplam 20 adet katalog ekleyen Temsilcilerimiz King Çay Makiansı kazanıyor! * Toplam Temsilci başına çıkması beklenen adet 0,01

KAMPANYA 1-3 TAKIM ÖNCÜSÜ PROGRAMI

KAMPANYA 1 TAKIM ÖNCÜSÜ PROGRAMLARI

KAMPANYA 1-2 Yeni Temsilci Geli ş tirme Programı

KAMPANYA 1-2 YTGP

Ortalama Satış Kayıt- Nesil Geliştirme APG YÖNETİMİNİ DESTEKLEYEN SÜREKLİ FIRSATLARIMIZ Takım Öncülerinizi bu kazanç fırsatlarına yönlendiriniz. Program broşürleri internet sitemizde AVON FIRSATLARI’ nda bulunmaktadır.