Sizinle çalışmak için sabırsızlanıyoruz, ama öncelikle kendimizi tanıtalım. Ajans Sunumu Hemen Başla.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
Reklam Fotoğrafçılığı
Beyin Fırtınası Ekibi – İstanbul - S U N A R -
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
SUNUM.
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’TEN ÖZDEYİŞLER
Ottoman Store ve İç Mimar Tunç YETENEK ve mobilya sektorunde 20 yildir aktif olarak faaliyet gosteren Desinatör Murat YİLMAZ tarafından kurulmuştur.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
REKLAMCILIK Hafta 5.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
ŞEKER PİLİÇ.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
“We set the standards” Bill GATES
"Farkımız; sizin markanız bizim markamız!"
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Stratejisi &
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Sivil Toplum ve Özel Sektör ‘Ortaklıkları’. Sivil Toplum Sektörü Kamu SektörüÖzel Sektör Ortaklık Alanları... 3.
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
Yechicken Kurumsal Kimlik  Yechicken markası Türkiyedeki 2 milyar dolarlık fastfood sektöründe Amerikan sermayeli restoran zincirlerine alternatif olarak.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Direktörü
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’TEN ÖZDEYİŞLER
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
SEÇİL ARICAN 1977 doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Ve Halkla İlişkiler mezunu. Üniversite 2. sınıfta hocası olan Betül Mardin’in.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
İŞLETMENİN SORUMLULUKLARI
Bölümün Amacı Bu bölümün amacı, örgütlerin peşinde koştukları hedeflerin türlerini ve yöneticilerin bu hedeflere ulaşmak için kullandıkları rekabetçi.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
Reklam Brief Süreci Mart 2011.
Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M ve TPE-M Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
Ayşegül ARSLAN.
BRANDING - MARKETING - TRADING
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
Betül GÜLER
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
Fazilet Hazal Burmabıyık
“innovation and future”
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘D’
İŞE ALIM SÜRECİ. Sunumun İçeriği İşe alım ihtiyacını belirleme Yeteneğe ulaşmak Yeteneği seçmek Yeteneği organizasyona yerleştirmek Yeteneğin organizasyona.
“İŞSİZLİKLE MÜCADELEDE MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ”
Eczacıbaşı Holding Kurumsal İletişim Direktörü
Ajans Sunumu Sizinle çalışmak için sabırsızlanıyoruz, ama önce
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
Sunum transkripti:

Sizinle çalışmak için sabırsızlanıyoruz, ama öncelikle kendimizi tanıtalım. Ajans Sunumu Hemen Başla

İçindekiler Devam 03 | Şirket Profilimiz 04-05 | Felsefemiz 06 | Servislerimiz 07 | Nasıl iletişim kurarız? 08 | Tasarım Sürecimiz 09 | Ekibimiz 10-14 | Çalışanlarımız 15-21 | Gurur Duyduklarımız 22 | Gurur Duyduklarımız 23 | Teşekkürler Devam

Şirket Profilimiz Erte Hakkında 03 - 23 1978 yılında kurulan Erte, tasarım odaklı bir firma olarak faaliyetlerini 35 yıldır ilk günki heyecanını koruyarak genç, dinamik ve tecrübeli ekibiyle sürdürüyor. Erte'nin hikayesi aslında 1900'lü yılların başlangıcına kadar dayanmaktadır. Hüsamettin Erte, Milli Mücadele yıllarında esir kampına düştükten sonra el becerileri sayesinde hayatta kalmayı başarmıştır. Türk süsleme sanatlarından Hat konusunda ehil kişi ünvanı ile mesleğini son nefesine kadar icra ederek, bayrağı yeni nesillere devretmiştir. Erte’nin tanıtım firmaları arasında fark edilmesini sağlayan en önemli özellik, nesilden nesile tasarım yapmaya duyduğu aşkta saklıdır. Tanıtım faaliyetleri, her sektörde hayatiyet ve değer kazanmalıdır. Bu değer ve hayatiyet, tasarımın içinde olan özgünlükle birleşince kaçınılmaz başarıyı getirecektir. Başarılı bir tasarım 3 ilke ile yaşar; fonksiyon, konstrüksiyon, proporsiyon. Bir tasarımın başarıya ulaşması için önce işe yarar olması, sapa sağlam ayakta durması ve son olarak estetik olması gerekir. Bu ilkeler ışığındaki fikirlerin, yalın tasarımlarla birleşmesi ile ortaya çıkan projeler, üzerinden yıllar geçsede ayakta alkışlanırlar. Bir reklam ajansının en değerli varlığı ürettiği fikirleridir. Biz fikirlerimizin gücüne güveniyor, onların bize verdiği heyecan ile markanız için savaşıyoruz. Doğru hedef kitleye bizimle birlikte ulaşabileceğinizi, kurumsal çizginizin devamlılığını, yanlış yatırımların size zarar vereceğini, hedef kitleye umutla bakacağınızı, sektörünüze tam hâkim olacağınızı, bilançoda görünmese de tanıtım faaliyetlerinin her koşulda size yarar sağlayacağını, doğru projelere yatırım yapacağınızı biliyoruz ve birlikte varolacağımıza inanıyoruz. 03 - 23

“fonksiyon, konstrüksiyon ve proporsiyon” Felsefemiz “fonksiyon, konstrüksiyon ve proporsiyon” - Hüsamettin Cemil Erte, Kurucu 04 - 23 31 Mart 2015

“Doğru bir tasarım çizgisi.” Felsefemiz “Doğru bir tasarım çizgisi.” Doğru bir tasarım çizgisi, markayı yıllarca temsil eder. Yaşamın her alanında görsel yoğunluklarla karşılaşırız, var olabilmek veya daha iyi olabilmek içinse ön planda olmanız gerekir. İşte bu noktada kurumsal çizginizle yaratılan etki önemlidir. Biliyoruz ki iyi bir reklam, bilgi ve deneyimin birlikteliği ile oluşur. Yanlış tercihler, kısa sürede yenilenmeyi, yeni yatırımları zorunlu kılar. Hatalı bir çıkış, tıpkı bir koşucunun yeniden start çizgisine dönmesine benzer. Doğru reklam, doğru tercihlerle birleşerek sanata dönüşür. Malzemesi iyi olmayan bir yemek ne kadar tatsız olursa, grafiği, fotoğrafı, tipografisi, kağıdı, prodüksiyonu, baskısı iyi olmayan bir projede o kadar tatsız olur. 05 - 23 31 Mart 2015

Servislerimiz Tasarım Çözümleri Marka Geliştirme Baskı Hizmetleri Web Tasarım ve Programlama Dijital Pazarlama SEO 06 - 23 31 Mart 2015

Nasıl iletişim kurarız? Anlaşılır Güçlü Samimi Samimi 07 - 23 31 Mart 2015

Tasarım Süreci + + Keşfetme Strateji Strateji Geliştirme Geliştirme Analiz&Araştırma Planlama&Strateji Konsept&Büyüme 08 - 23 31 Mart 2015

Ekibimiz Yönetim Yaratıcı Üretim 09 - 23 31 Mart 2015

Çalışanlarımız / Yönetim Cemil Erte Batu Erte Doğu Erte Erte Kurucusu Yaratıcı Grup Yöneticisi İllüstrator 10 - 23 31 Mart 2015

Çalışanlarımız / Yaratıcı Bertan Uysal Banu Binici Kreatif Direktör Sanat Yönetmeni 11 - 23 31 Mart 2015

Çalışanlarımız / Üretim Aslıhan Akbulut Esra Aday Seyda Yavuz Grafiker Grafiker Stajyer Grafiker 12 - 23 31 Mart 2015

Çalışanlarımız / Üretim Şenel Aksoy Blandine Hellary Altan Ozonur Web Programlama Uzmanı İllüstrator Metin Yazarı 13 - 23 31 Mart 2015

Çalışanlarımız / Üretim Erman Angun Nildehan Terlan Fotoğrafçı&Rötuşçu Satış Yöneticisi 14 - 23 31 Mart 2015

Gurur Duyduklarımız 15 - 23 31 Mart 2015

Gurur Duyduklarımız 16 - 23 31 Mart 2015

Gurur Duyduklarımız 17 - 23 31 Mart 2015

Gurur Duyduklarımız 18 - 23 31 Mart 2015

Gurur Duyduklarımız 19 - 23 31 Mart 2015

Gurur Duyduklarımız 20 - 23 31 Mart 2015

Gurur Duyduklarımız 21 - 23 31 Mart 2015

Gurur Duyduklarımız Referans Listesi 22 - 23 - Egger - Roma Plastik - Şenyuva - Baymak - Estethica Hastaneleri - Yıldırım Servis - D-grup - Guesto Gömlek - Niyazi Günaştı - Taç Tekstil - Zorlu Holding - Yapira - Aroma - Zeytin ofisi - Ti-Vi-Bu - Turkcell - Ramada Otel - Tanıtım Dünyası - Rixos Sungate Otel - Gat Lojistik - Sifar İlaçları (New Life Besin Destek Ür.) - Travertineland - Pattes - Zetaa - Aytemiz Petrol - Latte Baby - Yapira - Acıbadem Sağlık Grubu - Atk trading - Niva - Ethica Hastaneleri - Otem - Snl - Senol Makina - Attawfeek Hotel - Tivolyo Home - GAP Türkiye - Altınbaş - Kristal Tekstil - Unitled - Colours Benetton - Tümaylar Kimya - Suadiye Rest. - Şimşek Çikolata - Anemos - Zeyteen - Teknik -set - GAP Türkiye - Banat - Formula F1 - Newport - Bıçakçılar - Dry Touch - Rush - Aladağ Elektronik - Eyüp Sabri Tuncer - Turkcell - Kristal Tekstil - Targo Bank - Ay-Yıldız(e-plus) 22 - 23 31 Mart 2015

Teşekkürler Sizinle çalışmak bizi gururlandıracaktır. Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Tekrar İzle