Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ottoman Store ve İç Mimar Tunç YETENEK ve mobilya sektorunde 20 yildir aktif olarak faaliyet gosteren Desinatör Murat YİLMAZ tarafından kurulmuştur.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ottoman Store ve İç Mimar Tunç YETENEK ve mobilya sektorunde 20 yildir aktif olarak faaliyet gosteren Desinatör Murat YİLMAZ tarafından kurulmuştur."— Sunum transkripti:

1 Ottoman Store ve İç Mimar Tunç YETENEK ve mobilya sektorunde 20 yildir aktif olarak faaliyet gosteren Desinatör Murat YİLMAZ tarafından kurulmuştur. Ottoman Store, Ofis, ve ev dekorasyonu , villa, otel, kafe bar, üniversite ,hastane ve pastane gibi birçok projede üstün kalite düzeyini daima koruyan yapısı, modern ve klasik mimaride kendine özgü orijinal çizgileri kullanarak, görsel, estetik ve kullanım kolaylığınıza hıtap etmektedır . Tasarım, projelendirme ve satış konusunda mükemmeliyetçi ve tecrübeli kadrosu, teknolojik gelişmeleri sürekli takip eden yapısı, zamanlama ve disiplinli çalışmalarıyla kısa zamanda birçok başarılı proje ve uygulamalara imzasını atmıştır.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23


"Ottoman Store ve İç Mimar Tunç YETENEK ve mobilya sektorunde 20 yildir aktif olarak faaliyet gosteren Desinatör Murat YİLMAZ tarafından kurulmuştur." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları