Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Düzenleme: Bülent ALTINÇELİK
Advertisements

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ (VBS)
Halk Sağlığı Müdürlüğü
REHBERLİK DERS II.
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
LİSE 1. SINIF (9. SINIF) ORTAK ALAN.
Öğretmen e-okul’da ne yapar?
İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI YAZILIMI
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)-2014 Eylül ayında duyurulan ve kısaca TEOG olarak adlandırılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi bu.
İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 – 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN TANILAMA SÜRECİ ŞUBAT 2014.
REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA OKULLARDA YAPMASI GEREKEN ÇALIŞMALAR
POLATLI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
Okula uyum konusunda: Öğretmen ve velilere müşavirlik
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
Halk Sağlığı Müdürlüğü
ÖZEL EĞİTİM NEDİR? Çoğunluktan farklı ve özel gereksinimli çocuklara sunulan, üstün özellikleri olanları yetenekleri doğrultusunda kapasitelerinin en üst.
FIRINLI İLKÖĞRETİM OKULU Okullarda görev yapan Öğretmenlerimizin en büyük sıkıntılarından biri de bireysel eğitim gerektiren ve “Kaynaştırma” eğitimine.
HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ VE SEÇMELİ DERSLER
Okul Öncesi ve İlkokullarda Meb Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönergesi gereği Çocuk Kulüpleri açılacaktır.
DESTEK EĞİTİM ODASI Kaynaştırma eğitimine tabi olanlara sunulan bir hizmet Kaynaştırma uygulamalarının bir parçası ve tamamlayıcısı.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Tercih İşlemlerinin Yapılacağı Yerler:
ÖZEL EĞİTİM DÜZENLEMELERİ
2012/2013 REHBERLİK ÇALIŞMALARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ÇALIŞMLARMIZ ve 12. Sınıftaki öğrencilerimize YGS-LYS sistemi tanıtılmıştır. Özellikle.
MEB TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG) TERCİH ve YERLEŞTİRME SİSTEMİ –
Kaynaştırma ve bep bilgilendirme toplantısı
EK-1 a. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Kurum Standartları Sistemi Uygulama Öncesi Tamamlanması Gereken Çalışmalar 1. Kurum Standartları Sisteminin.
ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞTE TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ
KARESİ REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM PROJESİ”
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tasarım by Haksernilpoy 2015 ©
Yönetici Modülü’ne tıklayın.. Kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp sisteme giriş yapınız.
Ş AH İ NBEY REHBERL İ K VE ARA Ş TIRMA MERKEZ İ. KAYNAŞTIRMA Kaynaştırma yoluyla eğitim nedir? Kaynaştırma yoluyla eğitim; özel eğitime ihtiyacı olan.
TEOG (TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ) TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ KAĞITHANE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Hazırlayan: Zehra AKÇA (Psikolojik Danışman)
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MALATYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
İl Millî Eğitim Müdürlüğü
ELAZIĞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2016 – 2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN TANILAMA SÜRECİ EKİM 2015.
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
DESTEK EĞİTİM ODASI İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI
BİLSEM TANILAMA SÜRECİ
Rehber Öğretmenlerimiz Elif BAŞ BULUT Mustafa ŞENDEN Hoş geldiniz
BURDUR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Destek Eğitim Odaları.
1 ERENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE/İSTATİSTİK BİRİMİ.
SBS Artık Tek Sınav! Yeni SBS Neler Getiriyor? TOK İ MEHMET AK İ F ERSOY OKULU.
EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ. RAPOR YAZIM ESASLARI Raporun Biçimsel Düzeni  Times New Roman, 11 punto, 1,15 satır aralığı kullanılacaktır.
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
Bağcılar Rehberlik ve Araştırma Merkezi. Değerli Velimiz, Teog sürecinin en önemli aşamalarından biri olan Lise Tercih aşamasına gelmiş bulunmaktayız.
2016 ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ UYGULAMASI TERCİH VE YERLEŞTİRME
Merkezi Sistemle Öğrenci Yerleştirilebilecek Liseler.
KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİ Hazırlayan:.
REHBER ÖĞRETMEN YOL HARİTASI
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
BİRECİK REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ PDR Öğretmenleri Sene Başı Toplantısı Eğitim Öğretim Yılı
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunumu
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
PDR SERVİSLERİNİN STANDARDİZASYONUNU GELİŞTİRME GRUBU
HOŞGELDİNİZ İZMİT REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
ABİDE Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi.
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
REHBERLİK DERS II.
MERKEZİ SINAV.
Sunum transkripti:

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü

E - REHBERLİK internet tabanlı bir e-rehberlik modülü

HATIRLATMA RAPORLAR ÖLÇME ARAÇLARI ETKİNLİKLER ÖZEL EĞİTİM FORMLAR P.M.H MEVZUAT YÖNELTME HİZMET İÇİ EĞİTİM MESLEKİ GELİŞİM RAM İLE İLETİŞİM DUYURULAR REHBERLİK PANOSU SUNU- SEMİNER ÖĞRENCİ RANDEVU MAİL KUTUSU HATIRLATMA İLETİŞİM BECERİLERİ ÇATIŞMA ÇÖZME ERGENLİK DÖNEMİ VELİ RANDEVU ÖĞRETMEN RANDEVU

Formlar Sistem öğrenci öğrenci numarası, veli ya da öğretmen için TC kimlik numarası ile çalışıyor.

Öğrenci için; Foto Ad Soyad Not Devam Durum Aile Bilgisi Sağlık Özel Eğitim Bilgiler Yıl Sonu Ort.

Veli için; Çocuk 1 Çocuk 2 şeklinde görünecek. Not: Okul ya da kurumun öğrencisi ise aktif olacak. Diğer türlü çocuklar silik görünecek.

Öğretmen için; Sınıf 3-A ya da branş öğretmeni ise bağlı olduğu sınıflar görünecek.

Formlar kısmına tıklandığında yapılandırılmış görüşme ekranı gelecek Formlar kısmına tıklandığında yapılandırılmış görüşme ekranı gelecek. Gerekli bilgiler girildikten sonra yazdır butonuna basılarak girilen bilgilerinde yer aldığı ve görüşme özetinin yazılacağı sayfa çıktı olarak alınacaktır. Öğrencinin özel eğitim hizmeti ile ilgili bilgileri ve hareketliliği takip edilebilecektir. Yine öğrencinin ram ile gerçekleşen görüşme kaydı varsa bilgi ekranına yansıyacaktır. Alan uzmanının dolduracağı kayıt formu kesinlikle ikinci şahıslarla paylaşılmayacaktır. Ayrıca toplanan verilerde filtreleme sonrasında öğrenci isimleri kesinlikle yer almayacaktır. Hukuki sınırlılıklar göz önüne alınarak danışanın kişisel hakları korunacaktır.

1.aşamada; Rehberlik alanlarından seçilir. Kişisel ve Sosyal Rehberlik Bireysel Psikolojik Danışma Eğitsel Rehberlik Grupla Psikolojik Danışma Mesleki Rehberlik Aile danışmanlığı Rehberlik alanlarından seçilir.

2.aşamada; Öğrenci görüşmesi sorun alanlarından seçilir. Sağlık Sorunları Okulla ilgili sorunlar Aile ile ilgili sorunlar Kişisel sorunlar Arkadaşlık İlişkilerine Dayalı Sorunlar Sosyo-Ekonomik Sorunlar Diğer (Belirtiniz) Öğrenci görüşmesi sorun alanlarından seçilir.

Üçüncü aşamada Hatırlatma Butonu olacak Üçüncü aşamada Hatırlatma Butonu olacak. Veli – öğrenci- öğretmen randevuları sisteme kayıt edilecektir. Öğrenci ile ilgili uygulanmak istenen ölçme aracı vb. E REHBERLİK sistemine her girişte, sistem öğrenci- veli- öğretmene yönelik hatırlatmaları ilgili rehber öğretmene UYARI yapacaktır.

Görüşmenin Yazılacağı Sayfa ÖĞRENCİ VELİ FOTOĞRAF AD SOYAD NOT AİLE BİLGİSİ SAĞLIK BİLGİSİ ÖZEL EĞİTİM BİLGİSİ DEVAM DURUM YIL SONU ORT. REHBERLİK ALANI KİŞİSEL-SOS EĞİTSEL MESLEKİ SORUN ALANI Görüşme Saati- Yeri- Görüşme Sayısı – Ram ile yapılan görüşme bilgisi ÖĞRENCİ-VELİ-ÖĞRETMEN HATIRLATMA KAYDET Görüşmenin Yazılacağı Sayfa Yazdır

Görüşmenin Yazılacağı Sayfa VELİ ÖĞRENCİ FOTOĞRAF AD SOYAD NOT SAĞLIK BİLGİSİ ÖZEL EĞİTİM BİLGİSİ DEVAM DURUMU YIL SONU ORT. REHBERLİK ALANI KİŞİSEL-SOS EĞİTSEL MESLEKİ SORUN ALANI Görüşme Saati- Yeri- Görüşme Sayısı ÖĞRENCİ-VELİ-ÖĞRETMEN HATIRLATMA KAYDET Görüşmenin Yazılacağı Sayfa Yazdır

Uygulanan Ölçme Araçları Tüm ölçme araçlarının elektronik ortamda raporlamaya uygun hale getirilmesi. Uygulanan Ölçme Araçları Otobiyografi Sosyometri Başarısızlık Nedenleri Anketi Problem Tarama Listesi (O Takımı) Problem Tarama Listesi (L Takımı) Kuder İlgi Alanları Envanteri Kimdir Bu-Tekniği Snellen Göz Tarama Testi Kime Göre Ben Neyim Tek. Boş Zamanları Değ. Anketi Devamsızlık Nedenleri Anketi Beier Cümle Tamamlama testi Sınav Kaygısı Ölçeği Çalışma Davranışı Değerlendirme Ölçeği Aile Envanteri Akademik Benlik Kavramı Ölçeği Kendini Değerlendirme Envanteri Mesleki olgunluk Ölçeği Kişilik Envanteri TKT 7–11 TYT 6–8 TYT 9–11

Tarih - Varsa Onay Sayısı - Rehberlik Alanı Etkinlikler ve Araştırmalar Formlar kısmında olduğu gibi (…) sistemin başlatılması ardından Konu kısmı gelecektir. Konu kısmı açılır kutu şeklinde olup buradaki bilgiler daha sonra netleştirilecektir. KONU: ………. Sınavlar hakkında bilgi verilen Üst Öğretim Programları hakkında bilgi verilen Sınav kaygısı ve baş etme yolları konusunda bilgi verilen …….. Açılır kutu seçildiğinde konular-etkinlik türü görünecektir Etkinlik Türü Öğrenci öğretmen veli ve diğer bilgilendirme çalışmaları şeklinde sayısal verilerin girilebileceği kutular açılacaktır, tarihte sisteme girildikten sonra kaydet butonu ile faaliyet sisteme aktarılacaktır. ÖĞRENCİ VELİ ÖĞRETMEN DİĞER Tarih - Varsa Onay Sayısı - Rehberlik Alanı KAYDET

Grupla Psi. Danışma Grupla Eğitsel Reh. Grupla Mesleki Reh. Diğerleri Bu süreçte yıl sonu raporundaki doldurulması gereken kısımlardan olan öğrenci ve velilere ilişkin hizmet alanları olan bölüm seçilecektir bu bölümler şunlardır: Grupla Psi. Danışma Grupla Eğitsel Reh. Grupla Mesleki Reh. Diğerleri Araştırma -yayınlar ve projeler kısmı ise diğer bir alt başlık olarak etkinlik bölümünün altında yer alacaktır. Aynı şekilde iş birliği yapılan kurumlar konu ve kurum şeklinde giriş yapılmasına müsaade edecek şekilde alt başlık olarak yer alacaktır.

Tarih - Varsa Onay Sayısı - Rehberlik Alanı Psikososyal Müdahale Hizmetleri Çalışma prensibi etkinliklerle benzer özelliktedir. KONU: ………. Psikoeğitim Psikolojik Bilgilendirme ve Anlamlandırma (de brifing) Grupla Psikolojik Danışma Hayata Sahip Çıkma Aile Eğitimi Şiddeti Önleme Madde Bağımlılığı Temel Önleme Açılır kutu seçildiğinde konular görünecektir. Öğrenci öğretmen veli ve diğer bilgilendirme çalışmaları şeklinde sayısal verilerin girilebileceği kutular açılacaktır, tarihte sisteme girildikten sonra kaydet butonu ile faaliyet sisteme aktarılacaktır. ÖĞRENCİ VELİ ÖĞRETMEN DİĞER Tarih - Varsa Onay Sayısı - Rehberlik Alanı KAYDET

RAM RAM TARAFINDAN İSTENİLEN BELGELERİN, YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN, VERİLMESİ DÜŞÜNÜLEN EĞİTİM ve SEMİNERLERİN MODÜL ÜZERİNDEN BİLDİRİLMESİ ve REHBERLİK SERVİSİ İLE İLETİŞİMİN SAĞLANMASI PSİKOLOJİK ÖLÇME ARAÇLARI İLE İLGİLİ VERİLECEK EĞİTİMLERDE İLGİLİ EĞİTİMİ VERECEK FORMATÖRÜN BİLGİLERİ VE YETERLİLİĞİ- EĞİTİME KATILIM SAYISININ BELİRLENMESİ- KURSİYERLERİN HİZMET İÇİ EĞİTİM BİLGİLERİNİN OLDUĞU MÖDÜLÜN ETKİN OLARAK KULLANILMASI

Psikolojik Ölçme Araçları Eğitim Eğitim Formatorü T.C kimlik no ve şifresi ile ilgili modüle girdikten sonra önce açabileceği eğitimi seçecektir. Sonra açacağı eğitimin katılımcı sayısını belirtecektir. İlgili eğitim ile katılımcı sayısı belirlendikten sonra katılımcıların T.C kimlik noları sisteme girilecektir. Bu aşamadan sonra katılımcıların uzmanlık alanı görev yeri ve aldığı eğitim bilgileri belirlenecek katılımcı şartları ile eğitimin özellikleri ve hizmet amacının eşlemesi halinde eğitim onay süreci başlayacak önce il onayı geçekleşecek daha sonraki aşamada ise bakanlık incelemesi ve onayı geçekleşecek ve süreç sonlandırılmış olacaktır

Psikolojik Ölçme Araçları Eğitimi Formatörün T.C Kimlik Numarası ve Şifresi Hangi Eğitimi Açabilir Kaç Kişilik Açabilir Katılımcıların T.C nosu Alanı Görev Yeri Aldığı Eğitimler Onay Süreci İl Onayı Bakanlık Onayı Yetkin Olduğu Eğitimler Belirlenmiş kontenjan

Hizmetiçi Eğitim - Mesleki Gelişim Hizmetiçi eğitim iki şekilde çalışacaktır. Tüm yıl içinde açılan mahalli ve merkezi seminerlerin süzülerek sistemde görünmesi. Başvuru tarihi - kurum onay tarihi - yeri - katılımcı sayısı vb. gibi Yıl sonu raporunda istenen kişisel gelişim alanına yönelik hizmetiçi eğitimlerin RAM’a iletilmesi boyutu uygun görülmektedir. ÇALIŞANLARIN ALDIKLARI EĞİTİMLERİN SİSTEM İÇİNDE YER ALMASI İLLER VE BAKANLIK TARAFINDAN GÖRÜLMESİ

Mesleki Gelişim’ kısmı Bu bilgiler personel özlük modülü hizmetiçi eğitim bilgileri kısmında bulunmaktadır. Bu bilgilere ihtiyaç durumunda ilgili RAM ya da bakanlığın görüşüne sunulacaktır.

Özel Eğitim 1. BEP FORMLARI- PERFORMANS DEĞERLENDİRME FORMLARI başlıkları halinde adı geçen formların rehberlik modülünde boş form şeklinde olması.İlgili formların Genel Müdürlük sayfasından e-rehberlik modülüne aktarılması ve değerlendirmelerin modül yolu ile RAM ‘lara doküman-bilgi akışının sağlanması. 2. BİREYSEL GELİŞİM RAPORLARI başlığı halinde adı geçen formların rehberlik modülünde boş form şeklinde olması. e-rehberlik modülüne aktarılması ve değerlendirmelerin modül yolu ile RAM ‘lara doküman-bilgi akışının sağlanması 3.Gönderme Öncesi Bilgi Formlarının rehberlik modülünde boş form şeklinde olması.Yönlendirme işleminin okul kanalı ile yazışma şeklinin direk elektronik ortamda yapılmasının uygun olacağı düşünülmektedir. 4. Özel eğitime tabi öğrencilerin hareketliliği görüşme (form ) butonunda Rehber öğretemenin karşısına gelecek ve takibi sağlanacak

RAPORLAR,Görüşme Formlarından Süzülen bilgiler Yıl sonu Roporu formatıyla uygun bir şekilde tablolara aktarılacak. Rehberlik ve psikolojik danışma hizmeti verilen öğrenci veya bireylere ilişkin hizmetler: Öğrenci Görüşmeleri Veli Görüşmeleri Aile-Veli Ziyaretleri Bireysel Rehberlik Hizmetleri Grupla Rehberlik Hizmetleri Bireysel Psikolojik Danışma Bireysel Eğitsel Rehberlik Bireysel Mesleki Rehberlik Grupla Psikolojik Danışma Grupla Eğitsel Rehberlik Grupla Mesleki rehberlik Grup Sayısı Öğrenci Sayısı 1-4. Sınıf Öğrenci Sayısı 5-8. Sınıf Öğrenci Sayısı Ortaöğretim Öğrenci Sayısı

Sorun Alanlarının Değerlendirilmesi: Öğrenci Görüşmelerinin Sorun Alanlarına Göre Dağılımı K E Sağlık Sorunları Okulla ilgili sorunlar Aile ile ilgili sorunlar Kişisel sorunlar Arkadaşlık İlişkilerine Dayalı Sorunlar Sosyo-Ekonomik Sorunlar Diğer (Belirtiniz)

Ziyaret Edilen Üst Okullar Mesleki Rehberlik ve Yöneltme Hizmetleri Kapsamında: Ziyaret Edilen Üst Okullar Okul ve İş yeri Sayısı Öğrenci Sayısı Fen Lisesi Anadolu Lisesi Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Sosyal Bilimler Lisesi Meslek Liseleri Meslek Danışma Merkezi Ziyaret edilen iş yerleri sayısı Fakülte ve Yüksekokullar Din Eğitimi Veren Orta Okul ve Liseler ( İ.H.L.)

Sınavlar ve Sınav Kaygısına Yönelik Çalışmalar Yapılan Bilgilendirme Çalışmalarının Konusu Yapılan Bilgilendirme Sayıları Öğrenci Sayısı Öğretmen Aile Mahalli Basın Sınavlar hakkında bilgi verilen Üst Öğretim Programları hakkında bilgi verilen Sınav kaygısı ve baş etme yolları konusunda bilgi verilen

ÖLÇME ARAÇLARI Otobiyografi Sosyometri Başarısızlık Nedenleri Anketi Problem Tarama Listesi (O Takımı) Problem Tarama Listesi (L Takımı) Kuder İlgi Alanları Envanteri Kimdir Bu-Tekniği Snellen Göz Tarama Testi Kime Göre Ben Neyim Tek. Boş Zamanları Değ. Anketi Devamsızlık Nedenleri Anketi Beier Cümle Tamamlama testi Sınav Kaygısı Ölçeği Çalışma Davranışı Değerlendirme Ölçeği Aile Envanteri Akademik Benlik Kavramı Ölçeği Kendini Değerlendirme Envanteri Mesleki olgunluk Ölçeği Kişilik Envanteri TKT 7–11 TYT 6–8 TYT 9–11

Uygulanan Ölçme Araçları Rehberlik Ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Amacıyla Kullanılan Ölçme Araçları: Uygulanan Ölçme Araçları Şube Say. Uygulama sayısı Kız Erkek Top Otobiyografi Sosyometri Başarısızlık Nedenleri Anketi Problem Tarama Listesi (O Takımı) Problem Tarama Listesi (L Takımı) Kuder İlgi Alanları Envanteri Kimdir Bu-Tekniği Snellen Göz Tarama Testi Kime Göre Ben Neyim Tek. Boş Zamanları Değ. Anketi Devamsızlık Nedenleri Anketi Beier Cümle Tamamlama testi Sınav Kaygısı Ölçeği

Katılımcı Grup ve Sayıları Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Servisi Tarafından Yapılan Etkinlikler: Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Servisi Tarafından Gerçekleştirilen: Etkinlikler (Seminer, Konferans, Panel, Toplantı vb.) Konusu Etkinlik Sayısı Katılımcı Grup ve Sayıları Öğrenci Öğretmen Veli Diğer Toplam 1. 2. 3. … Sıra No Araştırmalar – Projeler Yayınlar 1 2 3 …

Ulaşılan Personel Sayısı Eğitime Katılan Psikolojik Dan. Sayısı Psikososyal Müdahale Hizmetleri Program Türü Ulaşılan Okul Ulaşılan Personel Sayısı Ulaşılan Öğrenci Sayısı Veli Sayısı Eğitime Katılan Psikolojik Dan. Sayısı İlkokul Ortaokul Lise Öğretmen Yönetici Psikoeğitim Psikolojik Bilgilendirme ve Anlamlandırma (de brifing) Grupla Psikolojik Danışma Hayata Sahip Çıkma Aile Eğitimi Şiddeti Önleme Madde Bağımlılığı Temel Önleme

RAPORLAR SINIFLARA GÖRE AYLARA GÖRE GÖRÜŞME SAYISI ÖLÇME ARAÇLARINA GÖRE REHBERLİK ALANINA GÖRE GÖRÜŞME SORUN ALANINA GÖRE GÖRÜŞME SAYISI AYLARA GÖRE GÖRÜŞME SAYISI ŞEHİRLERE GÖRE ÖĞRENCİ VELİ ÖĞRETMEN ETKİNLİK VE ARAŞTIRMA

BAŞARISIZLIK NEDENLERİ SINIFLARA GÖRE A PTE 9 İSTATİKSEL VERİLER B ABKÖ C 10 BAŞARISIZLIK NEDENLERİ GRAFİK D 11 12

1 2 3 4 AYLAR BİREYSEL-8 OCAK GÜNLER SAYI PZT SALI ÇRŞ PRŞ CUMA GRUP-2 ŞUBAT 3 4

HATIRLATMA XX/YY/ZZZZ TARİHİNDE 11-C AHMET 3. DERS SAATİ 2. GÖRÜŞME XX/YY/ZZZZ TARİHİNDE 11-C AHMETİN VELİSİ MEHMET 5. DERS SAATİ GÖRÜŞME XX/YY/ZZZZ TARİHLİ SINAV İLE İLGİLİ EĞİTİM TDBİRİ OLAN ÖĞRENCİLER KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİNE TABİ ÖĞRENCİ RAPORU

RANDEVU GÜNLER ÖĞRENCİ VELİ ÖĞRETMEN DERS SAATİ PZT SALI ÇRŞ PRŞ CUMA

MEVZUAT MEB Mevzuat Modülünden Alan ile ilgili mevzuat süzülecek,

YÖNELTME YÜKSEKÖĞRETİM ORTA ÖĞRETİM YGS- LYS Sınav Sistemi TEOG sistemi Yükseköğretim Programları- taban puanlar- kont. Okul- Taban Puan- Kon.- Kredi veren kurum kuruluşlar Mesbil- İşkur Tabanlı Mesleki Linkler Askeri Okullar ve öz. Yetenekle girilen kur. Ulusal Mesleki Bilgi Sistemi Tabanlı Mesleki tan. Sınav Tedbiri Olan Öğrencileri Hatırlatma

Ziyaret Edilen Üst Okullar Okul ve İşyeri Sayısı Öğrenci Sayısı Fen Lisesi Anadolu Lisesi Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Sosyal Bilimler Lisesi Meslek Liseleri Meslek Danışma Merkezi Ziyaret edilen iş yerleri sayısı Fakülte ve Yüksekokullar Din Eğitimi Veren Orta Okul ve Liseler ( İ.H.L.)

TEŞEKKÜRLER