CİN ALİ FACEBOOK İLE TANIŞIYOR

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MUSTAFA UYSAL TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ(İ.Ö)
Advertisements

Atatürk’ün Çocukluk Anıları
 HAZIRLAYAN : MEHMET RAC İ KILIÇ.  Anne ve babalar!  Genellikle çocuklarımızın çok zeki oldu ğ unu dü ş ünürüz; ancak okulda bazı derslerden ba ş.
GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTE PLANININ ÖNCESİ VE SONRASININ İNCELENMESİ
MEGA EĞİTİM DANIŞMANLIK -UŞAK Lise Ö ğ rencilerinin Sosyal Payla ş ım Sitelerine İ li ş kin Tutumları (U ş ak İ li Örne ğ i) Ege Universitesi Atatürk Kültür.
ARKADAŞ VE DOST KAVRAMI
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİYLE DERS PARTNERİ OLMAK
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
Çocuk bugünün yarını, yarının umududur…
Adam, bütün bir haftanın yorgunlu ğ undan sonra pazar sabahı eline gazetesini alıp okumaya ba ş ladı ve "Bütün gün miskinlik yapaca ğ ım, beni bundan kimse.
Bilgisayar ? BİL 110 Bilgisayara Giriş Öğrt. Gör. Dr. Ahmet Cengizhan Dirican Bilgisayar Müh. Böl.
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ
HER GÜN BAYRAM Zamanla anlıyor insan:
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
ÇALI Ş ANLARIN BULU Ş LARI Ay ş e Gül ULUÇAY Mühendis ANKARA.
OMUZLARINDA YÜKLERLE YA Ş IYORLAR ÇOCUKLUKLARINI.
SLAYT GEÇİŞLERİ İÇİN… LÜTFEN TIKLAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
İNTERNET GÜVENLİĞİ İÇİN İNTERNET GÜVENLİK SEMİNERİ
OKUL TEKNOLOJ İ PLANI. OKULUMUZ PE Ş LER İ NDEN G İ DEB İ LECEK CESARET İ N İ Z VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERCEK OLAB İ L İ R.

KONU: İSİM: SINIF: NO: MATEMATİK TARİHİ Konu analİzİ Konu anlatIMI
BUBİ ARKADAŞ ARIYOR.
Internet, birçok bilgisayar sisteminin birbirine ba ğ lı oldu ğ u, dünya çapında yaygın olan ve sürekli büyüyen bir ileti ş im a ğ ıdır. Internet, insanların.
Eczacılık Fakültesi Ar ş ivi Olu ş turulmaya Ba ş lanıldı. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi
6-7 YAŞ GELİŞİM ÖZELLİKLERİ 1.sınıf velilerine tavsiyeler
SORULAR.
ARKADA Ş LIK DED İĞİ N BERABER BÜYÜMEKT İ R BAZEN,
Aklımıza esti ş u «Rodos'u» bir görelim dedik. Kalktık Marmaris'ten bir saatlik dalgalı bir deniz otobüsü yolculu ğ u sonunda, oraya vardık.. Bizi orada,
DRAMA.
Hazırlayan: SERDAR ÜNLÜCÖMERT EGİAD ORTAOKULU
AİLE VE İLETİŞİM AİLE VE İLETİŞİM.
Ekinözü Çok Programlı Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin etkinlikleri, önleyici ve gelişimsel rehberlik hizmeti anlayışı çerçevesinde;
WEB 2.0 ARAÇLARI TANITIM MUSTAFA EROĞLU
EKO KULÜP ECO CLUB.  Bu çalı ş manın uzun süreli olması için okul yönetimiyle konu ş up, ENKA STORE’un önünde sürekli kalacak bir.
Hazırlayan Ufuk Kemerci  2004 yılında ortaya atılmı ş bir kavramdır. Web sitelerinin yalıtılmı ş bilgi depoları ş eklinden çıkıp kullanıcılara.
BUBİ ARKADAŞ ARIYOR.
Atık kağıtlardan dünya haritası !. Farklı ülkelerdeki insanların temiz suya eri ş im yüzdelerinin ne oldu ğ unu ara ş tırdık. Atık ka ğ ıtları kullanarak.
Hepimiz evlerimizde ailemizle birlikte yaşarız. Bu yaşantıda bazı kararlar alınması gerekir.
PROSHOW GOLD 7.0 Evaluation version. PROGRAMIN ÇALISMASI Program açılınca New Slide Show penceresi açılır.(Sol alt taraftaki " Show at startup" yazısının.
Tehlike nedir?.
HAZIRLAYANLAR ZELİHA OKÇU ÖZGÜL ERGÜL  Bir hesap tablosu programıdır. Excel, her türlü veriyi (özellikle sayısal verileri) tablolar ya da listeler halinde.
Ailem (Büyüdükçe Değişiyoruz) Hikmet SIRMA. Küçükken nasıl bir bebektiniz?
Tatlı çocuk… Küçük Luis parkta oynarken Babasının arabasının İçinde Mari teyze olduğu halde ormana doğru Gittiğini gördü.Merak içinde arabayı takip etti.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Aile İçi İletişim İle Çocuğunuzun Sorunlarını Çözebilirsiniz!!!
Teknoloji Bağımlılığı ve Güvenli İnternet Kullanımı
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Northwind traders Biz Kimiz?
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
Çiğdem ÇOBAN Bilgisayar Mühendisi
Cihan Ünlü Türkçe öğretmenliği Wep02 ödevi
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
KURAM.
Hazırlayan : Atahan Aybars ERDEM Fatih ALBAYRAK yılında Bursa’da kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 360 bin otomobil ve 450 bin motor.
Limonun FAYDALARI VE ZARARLARI.Limon suyunun "MUCİZEVİ ETKİLERİ"
PAYAS KALESİ (CİN KULESİ). Hatay'ın En Önemli Kıyı Üssü "Cin (Payas) Kulesi" Payas Kalesi de denilen Cin Kulesi Hatay (Antakya) ilinin Payas ilçesinde.
St SİMON MANASTIRI "AZİZ SİMON" ( Antakya'nın gizli hazinesi) Terk-i Dünya tarikatının merkezi olarak bilinen St.Simon Manastırı HATAY(Samandağ -Antakya) arasındadır.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Bilinçli Tercih Seminerine
2-B İnternet Anketi Sibel Payaslı.

HZ.ADEM İ N HAYATI Hz. Adem;ilk Peygamber ve ilk insandır. Allah O’nu topraktan yaratmı ş, sonra ruhundan üfleyerek can vermi ş tir.
Tekrar Hoş Geldiniz! Okula Dönüş Gecesi 2016.
Gis.gazi.edu.tr.
Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı
HAZIRLAYAN : HEL İ NNAZ ÜLGE N DERS Ö Ğ RETMEN İ : NECM İ YE GÜNGÖR.
HZ. MUHAMMED VE AİLE HAYATI
Sunum transkripti:

CİN ALİ FACEBOOK İLE TANIŞIYOR

Cin Ali artık büyüdü ve üniversite ye gitme zamanı geldi Cin Ali artık büyüdü ve üniversite ye gitme zamanı geldi. Yeni insanlarla tanışmanın heyecanı varken eski arkadaşlarını da özledi. Üniversitede ki ilk gününden sonra eve gidip eski arkadaşını telefon ile aradı.

Arkadaşına ilk gününün nasıl geçtiğini anlattıktan sonra diğer sınıf arkadaşlarını da özlediğinden bahsetti. Arkadaşı da ona Facebook diye bir program olduğunu tüm arkadaşlarıyla orda paylaşımda bulunabileceğini anlattı. Cin Ali arkadaşını eve davet ederek daha detaylı anlatmasını istedi.

Arkadaşı Cin Ali ‘ye facebook açmasını öğretti Arkadaşı Cin Ali ‘ye facebook açmasını öğretti. Arama motorundan da diğer arkadaşlarının isimlerini girerek onlara ulaşmasını sağladı. Cin Ali heyecanlı olmasına rağmen aklında soru işaretleri vardı. Facebook kullanmak güvenli mi? Bunu ailesiyle konuşmaya kara verdi…

Annesi de bir anda endişeye kapıldı Annesi de bir anda endişeye kapıldı. Cin Alinin güvenli internet kullanmasını istiyordu her aile gibi… Cin Alinin babası ‘sakin olun !’ diyerek Facebook da kullanımın güvenli olduğunu belirtti. İsterse ekleyen kişileri kabul etmeyebileceğini, paylaştıklarını kimlerin göreceğini belirleyebileceğini anlattı Cin Aliye. Annesi de rahatlamış bir şekilde ‘haydi arkadaşlarını bul ve onlara yeni arkadaşlarını anlat’ dedi…

Cin Ali eski arkadaşlarını keşfettikten sonra buluşmaya karar verdi onlarla. Çok mutlu oldu, güvenli bir şekilde onlarla fotoğraf paylaşarak videolar göndererek arkadaşlarından hiç kopmadı…

HANİFE ARI 14162126508 HAZIRLAYAN:HANİFE ARI SENARYO:HANİFE ARI DAHA İYİ ANLATIM SAĞLANMASI İÇİN FACEBOOK SİMGESİ KULLANILMIIŞTIR.