İ LKELER İ M İ Z Ö ğ rencilerin ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerinin birbirinden tamamen farklı oldu ğ unun bilincindeyiz ve ö ğ rencilerimizden aynı başarıyı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖZEL İBNİ SİNA ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ’NE
Advertisements

EKİP ÇALIŞMASI.
ÖZGÜVEN; kendimize yönelik iyi duygular geliştirmemiz sonucu, kendimizi iyi hissetmemiz demektir. Başka bir deyişle kendimiz olmaktan memnun olmak ve bunun.
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin GÜLER.
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ Ders Notları Eser ÇEKER (M.Sc.)
S.Ü. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Gelişimi Farklı Olan Çocuklar
0-6 Yaş Arası Çocukların Temel Gelişimsel Özellikleri
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMET ÇEŞİTLERİ
EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR VE KÖY ENSTİTÜLERİ ÖRNEĞİNDE TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİ VE 21. YÜZYIL BECERİLERİ.
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMUNA BAĞLI SAĞLIK ÇALIŞANLARININ İDARİ VE YÖNETİCİ PERSONELİNİN ATAMA VE TERFİ KRİTERLERİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİN İNCELENMESİ (MERSİN.
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
Karşılaştırmalı Tarih Eğitimi
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
DERS SEÇİMİ Ne Zaman Nasıl.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI BÖLÜMÜ ANESTEZİ PROGRAMI STRATEJİK PLAN SUNUMU.
PROJENİN ADI: Kitaplarımı Paylaşıyorum PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi PROJENİN AMACI:Okul Kütüphanesinin Zenginleştirilmesi.
2006 – 2011 STRATEJİK PLAN SUNUMU
ATATÜRK ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI AMBULANS ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ PROGRAMI STRATEJİK.
1- İmam Hatip Okulları nedir?
MİSYONUMUZ Okulöncesi eğitimin amaç ve ilkelerine uygun olarak, çevre ve ülke ihtiyaçlarına katkıda bulunan bireyler yetiştirmek.
MİSYON-VİZYON-DEĞERLER TEMALAR
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin TILFARLIG İ L.
Özel Gereksinimli Çocuklar
ATATÜRK’ün İLKELERİ.
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TERCAN M.KUTSİ BEĞDEŞ İLKOKULU
Okulumuz 1998 yılında Eğitim Öğretim yılında Ticaret Meslek Lisesi olarak hizmete açılmıştır Öğretim yılında Anadolu Ticaret Meslek Lisesi.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG BRİFİNG DOSYASI
SİVAS YILDIZELİ TAT İLKOKULU
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DERS SEÇİMİNİ DEĞERLENDİRİYORUM
TOKİ KAYAŞEHİR ANADOLU LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
PERŞEMBE MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Okulumuzda 1 2 Müdür Yardımcısı, 7 Meslek Dersleri Öğretmeni, 4 Kültür Dersleri Öğretmeni, 1 Rehber Öğretmen ve 4 Hizmetli çalışmaktadır.
EĞİTİMİN POLİTİK TEMELLERİ
.   Her geçen yıl başarısı artarak devam etmektedir. Özellikle Van’da yaşanılan depremden sonra diğer okulların şehir dışındaki alanlara inşa edilmesiyle.
GÜLNAZ İBRAHİM GÜNGÖR TARA KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ.
Okula neden devam ediyorsunuz? “Eğitim görmek için.”… Okul bizi hayata hazırlamada laboratuvar görevi görür. Sorunlara uygun çözüm yolları geliştirmemize.
T.C. KOCAEL İ ÜN İ VERS İ TES İ HEREKE MYO DI Ş T İ CARET BÖLÜMÜ.
OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ PROGRAMI BİLGİLERİ. Edinilen Unvan: Otomotiv Teknikeri Edinilen Ünvanın Düzeyi: Önlisans.
MİSYONUMUZ İNSANİ VE TOPLUMSAL DEĞERLERİ ÖZÜMSEMİŞ, ÖZ GÜVENİ YÜKSEK, SORUMLULUK SAHİBİ, SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE KATILAN, DONANIMLI ÖĞRENCİLER.
5.ÜNİTE: ATATÜRKÇÜLÜK ATATÜRK İLKELERİ KAZANIM TESTİ
 KİLİS MÜBECCEL – SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ.
Sayısal, Eşit Ağırlık, Sözel ve Yabancı Dil Alanlarında Eğitim Almak Mümkündür. Öğrencileri ilgi, yetenek ve başarılarına göre yükseköğretim programlarına.
ÜSKÜDAR İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K B İ R İ M İ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TÜRK Eğitim Sistemi.
demokrasinin temel ilkeleri
BAŞARI, EKİP İŞİDİR !!!.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Çorum Anadolu Lisesi KONU ANLATIMI
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
YAYGIN EĞİTİM Yaygın Eğitim: Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘D’
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN AHLAK ALGILARI
TÜRK MİLLÎ EĞİTİM SİSTEMİNİN YAPISI VE ÖZELLİKLERİ
Hazırlayan: HACİ KARAKUŞ
TIBBi LABORATUVAR TEKNiKLERi PROGRAMI
Sunum transkripti:

İ LKELER İ M İ Z Ö ğ rencilerin ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerinin birbirinden tamamen farklı oldu ğ unun bilincindeyiz ve ö ğ rencilerimizden aynı başarıyı beklemek yerine onların başarılarını kendileriyle yarıştırarak de ğ erlendirmeye çalışırız… Ö ğ rencilerin ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerinin birbirinden tamamen farklı oldu ğ unun bilincindeyiz ve ö ğ rencilerimizden aynı başarıyı beklemek yerine onların başarılarını kendileriyle yarıştırarak de ğ erlendirmeye çalışırız… Birlik ve beraberlik içinde tüm engelleri aşıp aydınlık ve başarılı yarınlara ulaşmak için çalışırız… Birlik ve beraberlik içinde tüm engelleri aşıp aydınlık ve başarılı yarınlara ulaşmak için çalışırız…

GELECE Ğ E YÖNEL İ M M İ SYONUMUZ Atatürk İ lke ve İ nkılâplarına ba ğ lı kalarak; Her zaman, her yerde ve herkese sa ğ lıkta eşitlik ilkesini benimsemiş, kendine güvenen ve güven veren, toplumun sa ğ lı ğ ını koruyan ve geliştiren donanımlı sa ğ lık elemanı yetiştirmektir. Göynücek 70.Yıl Anadolu Sa ğ lık Meslek Lisesi Müdürlü ğ ü

V İ ZYONUMUZ Ülke genelinde toplumun sa ğ lık ihtiyacına cevap verebilen, sa ğ lık sektörü tarafından tercih edilen, empati kuran, özverili çalışmayı ve kendini geliştirmeyi amaç edinen, ekip ruhuna sahip sa ğ lık personeli yetiştiren model bir okul olmak. Göynücek 70.Yıl Anadolu Sa ğ lık Meslek Lisesi Müdürlü ğ ü

TEMEL DE Ğ ERLER İ M İ Z < Atatürk ilke ve inkılâpları ışı ğ ında ça ğ daş düşünebilmek <Milli ve manevi de ğ erlerimize ba ğ lı olmak <Meslek ahlakının bilincinde yeniliklere açık olmak <E ğ itimin önemine ve gereklili ğ ine inanmak <Kendimize ve arkadaşlarımıza güvenip, farklılıklarımızın oldu ğ una inanmak ve bunları birer zenginlik olarak algılamak <Biz bilinci içersinde hareket etmek < Ekip ruhu içersinde çalışarak, okul başarısını artırmak <E ğ itim-ö ğ retim faaliyetlerinde teknolojik imkânlardan en üst seviyede faydalanmak TEMEL DE Ğ ERLER İ M İ Z < Atatürk ilke ve inkılâpları ışı ğ ında ça ğ daş düşünebilmek <Milli ve manevi de ğ erlerimize ba ğ lı olmak <Meslek ahlakının bilincinde yeniliklere açık olmak <E ğ itimin önemine ve gereklili ğ ine inanmak <Kendimize ve arkadaşlarımıza güvenip, farklılıklarımızın oldu ğ una inanmak ve bunları birer zenginlik olarak algılamak <Biz bilinci içersinde hareket etmek < Ekip ruhu içersinde çalışarak, okul başarısını artırmak <E ğ itim-ö ğ retim faaliyetlerinde teknolojik imkânlardan en üst seviyede faydalanmak Göynücek 70.Yıl Anadolu Sa ğ lık Meslek Lisesi Müdürlü ğ ü

GÖYNÜCEK 70. YIL ANADOLU SA Ğ LIK MESLEK L İ SES İ Çalışan Personel Durumu Yönetici : 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı Ö ğ retmen : 8 Kadrolu 5 Ücretli 7 Görevlendirme Memur : 1 E ğ itim Hemşiresi : 1 Hizmetli : 1 İ şçi: 1 İ şkur: 2 Ö ğ renci Sayısı 181 ( Erkek: 75 Kız: 106 ) Ö ğ retim Şekli : Normal Okulun Hizmete Giriş Tarihi: 1993 Okul Müdürü: İ mran KÜÇÜK Tel: Müdür Yardımcısı: Selami ÇEL İ K Tel:

KURUM İ LET İ Ş İ M B İ LG İ LER İ Tel. : 0 (358) Fax : 0 (358) Kurum Web Adresi: Mail Adresi : Kurum Adresi : Yeni Mahalle Amasya Cad. No:52 Posta Kodu : İlçe : GÖYNÜCEK İli : AMASYA

Tarihsel Gelişim Okulumuz Göynücek 70. Yıl Sa ğ lık Meslek Lisesi 1993 yılında açılmış olup; açıldı ğ ı tarihten bugüne kadar 116’si hemşire, 75’i sa ğ lık memuru, 113’ü tıbbi sekreter ve 88 Acil Tıp Teknisyenli ğ i olmak üzere toplam 392 mezun vermiştir. Halen Hemşirelik bölümünde 90; Acil Tıp Teknisyenli ğ i bölümünde de 91 ö ğ renci olmak üzere toplam 181 ö ğ renci ile e ğ itim ö ğ retime devam edilmektedir. Ö ğ rencilerimiz mesleki becerilerini geliştirmek için Amasya Sabuncuo ğ lu Şerefeddin Devlet Hastanesi ve Göynücek İ lçe Hastanesi’nde beceri e ğ itimi yapmaktadır. Toplamda 88 ö ğ rencimiz bu uygulamayı gerçekleştirmektedir.

Okulumuzda bulunan 7 adet dersli ğ in tümü sınıf olarak kullanılmaktadır. Ayrıca Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Mesleki Uygulama Laboratuarı, Fizik Kimya Laboratuarı ve bir adet Kütüphanesi ile e ğ itimde kaliteyi yakalayarak ilçemize hizmet vermektedir. Okulumuzda; 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Ö ğ retmen, 1 Tarih, 1 Matematik, 1 Edebiyat, 2 Sa ğ lık/Hemşirelik, 2 Sa ğ lık/Acil Tıp olmak üzere kadrolu 10 ö ğ retmen; 4 Sa ğ lık/Hemşirelik Ö ğ retmeni, 1 İ ngilizce Ö ğ retmeni olmak üzere ücretli 5 ö ğ retmen; Fizik 1, Felsefe 1, Bilgi ve iletişim Teknoloji 1, Kimya 1, D.K.A.B. 1, Biyoloji 1, Edebiyat 1 olmak üzere di ğ er okullardan derse gelen 7 ö ğ retmen, 1 Memur, 1 e ğ itim hemşiresi, 1 hizmetli, 1 işçi ve 2 işkur elemanı toplam 28 personeli ile hizmet vermektedir. Okulumuzda bulunan 7 adet dersli ğ in tümü sınıf olarak kullanılmaktadır. Ayrıca Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Mesleki Uygulama Laboratuarı, Fizik Kimya Laboratuarı ve bir adet Kütüphanesi ile e ğ itimde kaliteyi yakalayarak ilçemize hizmet vermektedir. Okulumuzda; 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Ö ğ retmen, 1 Tarih, 1 Matematik, 1 Edebiyat, 2 Sa ğ lık/Hemşirelik, 2 Sa ğ lık/Acil Tıp olmak üzere kadrolu 10 ö ğ retmen; 4 Sa ğ lık/Hemşirelik Ö ğ retmeni, 1 İ ngilizce Ö ğ retmeni olmak üzere ücretli 5 ö ğ retmen; Fizik 1, Felsefe 1, Bilgi ve iletişim Teknoloji 1, Kimya 1, D.K.A.B. 1, Biyoloji 1, Edebiyat 1 olmak üzere di ğ er okullardan derse gelen 7 ö ğ retmen, 1 Memur, 1 e ğ itim hemşiresi, 1 hizmetli, 1 işçi ve 2 işkur elemanı toplam 28 personeli ile hizmet vermektedir.

ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSELERİNDE UYGULANAN ALAN /DAL PROGRAMLARI ALAN ADI DAL ADI Tıbbi Laboratuar Tıbbi Laboratuar Teknisyenliği Sağlık Hizmetleri SekreterliğiTıbbi Sekreterlik RadyolojiRadyoloji Teknisyenliği Ortopedik Protez ve Ortez Ortopedik Protez ve Ortez Teknisyenliği Diş ProtezDiş Protez Teknisyenliği Çevre SağlığıÇevre Sağlığı Teknisyenliği Anestezi ve ReanimasyonAnestezi Teknisyenliği Acil Sağlık HizmetleriAcil Tıp Teknisyenliği Hemşirelik

 BÖLÜMLER İ M İ Z Hemşirelik Acil Tıp Teknisyenli ğ i Göynücek 70.Yıl Anadolu Sa ğ lık Meslek Lisesi

TEKN İ K VE ENDÜST R İ MESLEK L İ SES İ KIZ TEKN İ K VE MESLEK L İ SES İ OTELC İ L İ K VE TUR İ ZM MESLEK L İ SES İ T İ CARET MESLEK L İ SES İ SA Ğ LIK MESLEK L İ SES İ MESLEK İ VE TEKN İ K E Ğİ T İ M MERKEZ İ ÇOK PROGRAM LI L İ SELER  Anadolu Teknik Lisesi  Anadolu Meslek Lisesi  Endüstri Meslek Lisesi  Teknik Lise  Denizcilik Meslek Lisesi  Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi  Tarım Meslek Lisesi  Tarım Anadolu Meslek Lisesi  Tapu Kadastro Meslek Lisesi  Anadolu Kız Teknik Lisesi  Anadolu Kız Meslek Lisesi  Kız Teknik Lisesi  Kız Meslek Lisesi  Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi  Ticaret Meslek Lisesi  Anadolu Ticaret Meslek Lisesi  Adalet Meslek Lisesi  Anadolu İletişim Meslek Lisesi  Anadolu Sağlık Meslek Lisesi  Sağlık Meslek Lisesi  Lise  Meslek Lisesi  İ mam-Hatip Lisesi programları uygulanmaktadır.  Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi MESLEK İ VE TEKNİK EĞİTİM OKUL TÜRLERİ 12

Mesleki ve Teknik E ğ itim’in kanunla belirlenmiş 3 temel hedefi bulunmaktadır; Topluma iyi vatandaş yetiştirmek Bireyleri yüksek ö ğ retime hazırlamak Sektöre iş gücü yetiştirmek MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM’İN HEDEFLERİ

E Ğİ T İ M Ö Ğ RET İ M YILI BAŞARIYI ARTIRMAK İ Ç İ N PLANLANAN ÇALIŞMALAR AMASYA GÖYNÜCEK 70.YIL ANADOLU SA Ğ LIK MESLEK L İ SES İ

İ çinde bulundu ğ umuz ça ğ da nitelikli insan yetiştirmek çok önemli hale gelmiştir. Bu yetiştirme çabası içerisinde en önemli görev bizlere düşmektedir. GİRİŞGİRİŞGİRİŞGİRİŞ

2011 YILI YGS VE LYS ANAL İ Z İ 2011 YILI YGS G İ REN Ö Ğ RENC İ SAYISI: 46 YGS BAŞARI ORANI: %43 (20 Ö ğ rencimiz yerleşmiştir.) LYS YERLEŞEN Ö Ğ RENC İ SAYISI: - LYS YERLEŞEN Ö Ğ RENC İ ORANI: -

2012 YILI YGS VE LYS ANAL İ Z İ 2012 YILI YGS G İ REN Ö Ğ RENC İ SAYISI: 39 YGS BAŞARI ORANI: %58 (22 ö ğ rencimiz yerleşmiştir.) LYS YERLEŞEN Ö Ğ RENC İ SAYISI: 1 ( 2 ö ğ rencimizin biri yerleşmiştir.) LYS YERLEŞEN Ö Ğ RENC İ ORANI: %50

2012 YILI YGS VE LYS ANAL İ Z İ 2012 YILI YGS VE LYS ANAL İ Z İ 1 Ö Ğ RENC İ M İ Z L İ SANS E Ğİ T İ M İ NE YERLEŞT İ. (19 MAYIS ÜN İ. ARKEOLOJ İ BÖLÜMÜ) 20 Ö Ğ RENC İ M İ Z ÖNL İ SANS PROGRAMLARINA YERLEŞT İ. 2 Ö Ğ RENC İ M İ Z AÇIKÖ Ğ RET İ M FAKÜLTES İ NE YERLEŞT İ.

Yıllara Göre Mezun ve Üniversiteye Yerleşen Öğrenci Sayımız Ö ğ retim YılıMezun Olan Ö ğ renci Sayısı Yüksekö ğ retime Katılan Ö ğ renci Sayısı Göynücek 70.Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü

20 Genel ve Mesleki Teknik Eğitim

Ö Ğ RENC İ LER İ M İ Z İ TANIMA ÇALIŞMALARI Ö ğ rencilerimizi daha iyi ve kısa sürede tanıyabilmek için foto ğ raf albümü çalışması yaptık. Bu kapsamda;  Not çizelgeleri foto ğ raflı hazır bir şekilde tüm ö ğ retmenlerimize verildi.  Müdür, Müdür Yardımcısı, Rehber Ö ğ retmen ve Ö ğ retmenler Odasında “Okul Albümü” bulunmaktadır.  E-okuldaki ö ğ renci foto ğ rafları güncellendi. Göynücek 70.Yıl Anadolu Sa ğ lık Meslek Lisesi Müdürlü ğ ü

YEN İ KAYIT OLAN Ö Ğ RENC İ LER İ M İ Z Başarılar dileriz…

KAR İ YER GÜNLER İ UYGULAMASINA DEVAM ED İ LECEK; 1-Sa ğ lık İ l Müdürlü ğ ünden bir yönetici veya doktor, 2-Sa ğ lık Meslek Yüksekoluku’ndan bir akademisyen, 3-Özel-Kamu Sektörde çalışan bir ATT ve Hemşire okulumuza davet edilecektir.

ONUR KURULU 1- Ayın ö ğ rencisi, 2- Ayın ö ğ rencisi vb. uygulamalarla daha çok ödül tekni ğ i ön plana alınacaktır. 3-Bu ö ğ rencilerimizin okul panosunda ilan edilmesi. 4-Başarılı ö ğ rencilerimiz törenlerde örnek gösterilmeye devam edilecektir.

KAYNAK Ö ğ retmen odasında yeni e ğ itim yaklaşımları konusunda hazırlanan kitap ve materyallerin bulundurulmasına özen gösterilecektir. Okul kütüphanemizdeki üniversiteye hazırlık kaynakları zenginleştirilecek. Sınavlarda başarıyı artırmak için kütüphanemizdeki testlerin sayısının artırılması, ö ğ rencilerin eksiklikleri giderilmesi, yapılan ortak testlerle ö ğ rencilere test alışkanlı ğ ı kazandırılması sa ğ lanacaktır. Dershanelerle işbirli ğ i artırılacak.

Okulumuzda Etütler Ders saatleri sonunda okulumuzda iste ğ e ba ğ lı etüt yapılacaktır. (Matematik,Tarih, Edebiyat, Kimya derslerinde haftada birer saat gönüllü etüt çalışmaları başlamıştır.) Ö ğ rencilerin bireysel ö ğ renme farklılıkları dikkate alınarak ö ğ retmenlerimiz bire bir ö ğ rencilerimize konu tekrarı yapacaklar. Okul zamanlarında ö ğ retmenlerimiz ders çalışma tekniklerini ö ğ rencilerimizle paylaşacaklar.

Ö Ğ RET İ M YILI Ö Ğ RENC İ LERE YÖNEL İ K YAPILMASI PLANLANAN ÇALIŞMALAR Derslerin verimli geçmesi için uygun ortamın tam olarak sa ğ lanması Ders çalışmak isteyen ö ğ rencilerimize ders saatleri dışında da imkan sunulması Ö ğ retmenlerinin okuma saatlerinde “neden kitap okumak” gerekti ğ i bilincini ö ğ rencilere kazandırmaları. Hızlı okumanın sınavlara etkisi tüm ö ğ retmenler tarafından ö ğ rencilere sık sık hatırlatılması.

Velilere, 1-Cep mesaj (SMS) sisteminin uygulanmasına devam edilecektir. 2-Devam devamsızlık ve başarı durumu hakkında veli ile anında bilgi paylaşımı sa ğ lanacaktır. 3-Ö ğ renci ve velilerin devamsızlık sınırları hakkında bilgilendirilmesi.

Veli Görüşme Saati Ders programının belirlenmesi ile bir program dahilinde ö ğ retmenlerinin boş ders saatlerinde; 1-Veli görüşme saati belirlenecek, 2-Bu saatler velilere bildirilecek ve veli görüşmeleri bu saatlerde yapılacaktır. 3-Ö ğ retmenlere velilerle görüşme e ğ itimi verilecektir.

Okullarca düzenlenen toplantılara gelmeyen veliler 1-Fiziki uzaklık dikkate alınarak işyerinde veya evlerinde ziyaret edilerek, 2-Ö ğ rencisi ile ilgili bilgiler verilecek, daha sonraki toplantılara katılımı sa ğ lanacaktır.

Rutin yapılan veli toplantıları dışında, 1-Şubeler bazında yapılacak her türlü e ğ itim ö ğ retim faaliyetlerinde ve şube rehber ö ğ retmenlerimiz marifetiyle veli okula davet edilecek. 2- Şube rehber ö ğ retmenlerimizin hazırlayaca ğ ı programlar do ğ rultusunda “Veli Bilgilendirme Seminerleri” düzenlenecektir.

Son sınıf ö ğ rencilerinin devamsızlıklarının önlenmesine yönelik olarak; 1- Sınavların dönem sonuna kadar yapılması sa ğ lanacaktır. 2- Bu konu veli toplantısında velilerle paylaşılacaktır.

Ö Ğ RET İ M YILI Ö Ğ RENC İ LERE YÖNEL İ K YAPILMASI PLANLANAN ÇALIŞMALAR e ğ itim ö ğ retim yılından itibaren yeni gelen ö ğ rencilerimize ö ğ rencilerin uyum sorunu kısa zamanda çözmek için; 1-Yeni ö ğ rencilerimizin Göynücek ve Amasya’yı tanımaları için gezi düzenlenmesi.

Ö ğ renci motivasyonunu artırmak amacıyla… 1-Üniversiteye yerleşen ö ğ rencilerin listesi okulumuzda uygun alanlarda duyurulmaktadır ve 10.sınıflar öncelikli olmak üzere Şehrimizdeki Sa ğ lık Yüksek Okulu ile S.Ş. Sa ğ lık Hizmetleri M.Y.O.’na geziler düzenlenecektir. 3-Üniversiteye yerleşen ö ğ rencilerimiz okula davet edilerek, ö ğ rencilerimize model olarak gösterilecektir.

DE Ğ ERLER E Ğİ T İ M İ Ö ğ rencilerimize de ğ erler e ğ itimi planlaması yapılmıştır. Belli aralıklarla tüm ö ğ rencilerimize plan dahilinde bu e ğ itim verilecektir. Sevgi-saygı, hoşgörü, dürüstlük ve do ğ ruluk, yardımlaşma, sorumluluk, sabır ve şükür, merhamet ve ahde vefa. Göynücek 70.Yıl Anadolu Sa ğ lık Meslek Lisesi Müdürlü ğ ü

Ö Ğ RET İ M YILI Ö Ğ RENC İ LERE YÖNEL İ K YAPILMASI PLANLANAN ÇALIŞMALAR Her dönem Milli E ğ itim Müdürlü ğ ümüzce deneme sınavı yapılması planlanmaktadır. İ lçe-okulumuz kendi imkanları ile 3 deneme sınavı yapacaktır. ( 1.Deneme sınavı 7 Kasım’da, II.Deneme sınavı 15 Kasım’da yapılmıştır.)

Başarı de ğ erlendirme sınav sonuçları Sınav komisyonlarının oluşturulması Müdür, Müdür Yardımcısı ve zümre ö ğ retmenlerinden oluşturuldu. Sınav sonuçlarının komisyon tarafından de ğ erlendirilmesi Konu analizlerinin yapılması, Her sınıf düzeyinde yeterli sayıda deneme-başarı de ğ erlendirme sınavı yapılması. Sınav sonuçlarının ö ğ renci ve ö ğ retmenlerle paylaşılması.

Başarılı ö ğ retmenler, mutlaka takdir edilecek, başarısız olan ö ğ retmenlerden başarısızlık nedenleri sorulacaktır. 1-Başarılı ö ğ retmenlerimizin ödüllendirilmesi için Milli E ğ itim Müdürlü ğ üne teklifte bulunulacaktır. 2-Bu ödüllendirilmeler törenlerde okulumuzun paydaşlarına duyurulacaktır. Ö ğ retmenlerimizin e ğ itim bölgesindeki di ğ er branş ö ğ retmenleriyle görüş alış verişi yapılmaları sa ğ lanacaktır.

SINAVLAR 1-Sınavlarda süre kullanımı ve sınavı erken terk etmeyi önlemeye yönelik olarak sınav stratejisinin belirlenmesi ö ğ rencilerimize kazandırılacaktır. 2-Sınav stresinin ortadan kaldırılması için ö ğ rencilere rehberlik yapılacaktır.

Risk Altında Olan Ö ğ renciler Tespit Edilmeli Ve Gerekli Önlemler 1-Risk Altında Olan Ö ğ rencilerin Belirlenmesi. (Belirlendi.) 2-Ö ğ rencilerimizin sosyal ve ekonomik açıdan destek ihtiyacı olanların tespiti.(Yapıldı.) 3-Risk altında olan ö ğ rencilerimizin rehberlik servisi ve gerekti ğ inde RAM işbirli ğ i ile desteklenmesi.

TEŞEKKÜRLER…