Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 KİLİS MÜBECCEL – SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " KİLİS MÜBECCEL – SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ."— Sunum transkripti:

1

2  KİLİS MÜBECCEL – SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

3  T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI KİLİS / MERKEZ - MÜBECCEL-SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ Tarihçe Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlamıştır. İlk yıl sadece Hazırlık sınıfı öğrencilerini kabul eden okulumuzda öğretim 5 yıl olup ilk yıl İngilizcedir. Okul binası, pansiyon binası ve spor salonundan oluşan üç binadan müteşekkil okulda okulun devir teslimi henüz tamamlanmamıştır.

4 Vizyon Sözel yetenekli öğrencilerimizi sosyal bilimler alanında yetiştirmek ve onları geleceğin hukukçusu, siyasetçisi vb. yapmak…

5  Misyon Kilis Mübeccel Suphi Yavaşça Sosyal Bilimler Lisesi tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerimizin; aydınlık ufuklar ışığında bilimsel kavramları, yönelimleri, gelişmeleri öğrenmelerini, Kültürümüzü, milli ve manevi değerlerimizi birbirlerine saygılı bir şekilde özümsemelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendilerini tanımalarına yardımcı olmak, Atatürk ilke ve devrimlerine, evrensel insani ilkelere saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanabilmeleri, Türkçeyi çok iyi bilen ve konuşan, Türk sanat ve kültürünü anlayıp yorumlayabilen, ayrıca en az bir yabancı dili çok iyi konuşan ve ikinci bir yabancı dili de konuşabilen bireyler yetiştirmek.

6  OKUL MÜDÜRÜMÜZ ABDULHALUK OĞUZ

7  OKULUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

8 ANA BİNAMIZ

9  OKULUMUZ KIZ - ERKEK PANSİYONU

10  OKULUMUZDAN GENEL GÖRÜNTÜLER

11

12

13

14

15  KONFERANS SALONUMUZ

16  SINIFLARIMIZDAN GÖRÜNTÜLER

17

18  BAŞARILARIMIZ

19

20  YEMEKHANEMİZ

21

22  SPOR SALONUMUZ

23  OKULUMUZ ÇEŞMESİ

24  OKULUMUZ KAPADOKYA GEZİSİ

25

26

27

28

29

30

31  OKULUMUZ KAPADOKYA GEZİSİ

32  OKULUMUZ KAPADOKYA GEZİSİ

33

34  7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ

35

36

37

38  KÜTÜPHANEMİZ

39

40

41  SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN GELECEĞİ Sosyal Bilimler Liseleri Türkçe Matematik ağırlıklı program uygulayan hazırlık sınıfı ile öğrencilerine sağlam bir yabancı dil altyapısı sağlayan ve geleceğin kamu yöneticilerini; Vali, kaymakam, v.b. kamu görevlilerini, avukat - hakim ve savcılarını, diplomatlarını, öğretmenlerini yetiştirmeye yönelik olarak planlanan okullardır.


" KİLİS MÜBECCEL – SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları