Www.taksimdanismanlik.com Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MBA-502 Stratejik Yönetim Yard. Doç. Dr. Erlan Bakiev
Advertisements

GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
 10 Kanallı: Aynı anda 10 farklı akupunktur noktasına uygulama imkânı.
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Faydaları ve Uygulama Koşulları
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı.
ISO Müşteri Memnuniyeti Kuruluşlarda Şikayetlerin Ele Alınması
PATENTLER Patent Nedir? Ne İşe Yarar?
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Tek Pazar Çoklu faaliyet rekabeti
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
T.C SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
DANIŞMANLIK ve DANIŞMANLIK ve TARIMSAL YAYIM ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ.
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı TÜBİTAK TEYDEB... Firma düzeyinde katma değer oluşturanların, Ar-Ge ve yenilik çalışmalarını.
Üniversite - Sanayi İşbirliği Destek. Programa Etken Olan Temel Sorular
PATENT TESCİLİ VE SÜREÇLERİ
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket YETİŞ’in Takdimi , İstanbul.
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ
Company presentation language solutions. Ing. Pavel Skřivánek Company founder Şirketin tanıtımı Dil çözümler.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
COĞRAFİ İŞARETLER Seher AÇIKEL Marka Uzmanı Aralık 2010 Antalya.
Asıl başlık stili için tıklatın İZMİR’DE BÖLGESEL AR-GE / YENİLİK KAPASİTESİ VE YENİLİK EKOSİSTEMİ 01/10/2013.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
EGE ÜNİVERSİTESİ «TPE BİLGİ VE DOKÜMANTASYON BİRİMİ» PATENT BİLGİ VE DOKÜMANTASYON MERKEZLERİNİN (PATLIB) YENİDEN YAPILANDIRILMASI PİLOT PROJESİ.
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
Ana faaliyet alanı elektrik-elektronik, mekanik sistem tasarımı ve üretimi olan YILDIRIM ELEKTRONİK 1986 yılında Ankara’da kurulmuştur yılından.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
Meslekte Haksız Rekabet Osman Dinçbaş Güney SMMM A.Ş.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
MARKA Doç. Dr. Mustafa ÇEKER
Hızlı Tüketim Ürünleri
Fikri haklar yönetimi Tüm bu faaliyetlerin şirketin ticari faaliyetleri ile ilişki içerisinde yürütülmesi şarttır.
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Mobil Pazar Çevresi ve Pazar Fırsatları
Bilişim Ortağınız.
Standardizasyon.
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE DESTEK PROGRAMLARI İL MÜDÜRLÜKLERİ EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
REKABET KURUMU TANITIM SUNUMU Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
BRANDING - MARKETING - TRADING
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
FİKRİ VE SINAİ HAKLARIN GÜMRÜKLERDE KORUNMASI
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
Anlatmacı: Adnan Hadzimusiç
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Sunum transkripti:

Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.

Neden Taksim Danışmanlık Hizmetlerini tercih etmelisiniz? Her biri konusunda iyi eğitim almış 70 kişilik uzman kadro; Her biri konusunda iyi eğitim almış 70 kişilik uzman kadro; Kadronun sürekli eğitime tabi tutulması; Kadronun sürekli eğitime tabi tutulması; Güvenilirlik; (değişik sektörlerden üzerinde müşteri). Güvenilirlik; (değişik sektörlerden üzerinde müşteri). Kaliteli, hızlı, pratik ve müşteri yanlısı yaklaşım; (ISO 9001:2000). Kaliteli, hızlı, pratik ve müşteri yanlısı yaklaşım; (ISO 9001:2000). 22 Avukatı ile GÜÇLÜ bir hukuk bürosu desteği; 22 Avukatı ile GÜÇLÜ bir hukuk bürosu desteği;

Özelliğimiz; 20 Yıllık Tecrübe

Özelliğimiz; Web adreslerimiz vasıtasıyla gereken her türlü bilgiye çok kısa sürede ulaşmanızı sağlayarak size ZAMAN kazandırıyoruz. Mobil ekiplerimizle yaptığımız ziyaretlerle sizin değerli vaktinizi minimum ölçüde etkileyip, Asıl işinize daha fazla ZAMAN ayırmanızı sağlıyoruz. Hukukçu ve sürekli mevzuatı takip eden konusunda yetişkin kadromuzla sizin adınıza işlemlerinizi takip ederek kalıcı ÇÖZÜMLER ve YAPTIRIMLAR uyguluyoruz. Türk Patent Enstitüsünün incelemesi neticesinde markanız Red olsa dahi yeni başvurunuz için % 50 indirim sağlayarak PARA kaybınızı paylaşarak ortadan kaldırıyoruz.

Size sağlayacağımız FAYDALAR; Size ve sektörünüze özel özgün markalar oluşturarak pazar payınızı arttıracak ETKİLEŞİMİ SAĞLAMAK. Size ve sektörünüze özel özgün markalar oluşturarak pazar payınızı arttıracak ETKİLEŞİMİ SAĞLAMAK. Deneyimli kadromuzla ihtiyaçlarınızı doğru tespit ederek TAM KORUMA sağlayacak başvuru ve takibi yapmak. Deneyimli kadromuzla ihtiyaçlarınızı doğru tespit ederek TAM KORUMA sağlayacak başvuru ve takibi yapmak.

Size sağlayacağımız FAYDALAR; Başvuru sonrasında dahi işlemlerinizin benzerlerini araştırıp olası HAKSIZ REKABETİN önüne geçmeyi sağlamak. Başvuru sonrasında dahi işlemlerinizin benzerlerini araştırıp olası HAKSIZ REKABETİN önüne geçmeyi sağlamak. Karşılaşacağınız hukuki işlemleri TEK ELDEN yürütebilmek. Karşılaşacağınız hukuki işlemleri TEK ELDEN yürütebilmek. Bu kalitedeki hizmeti en uygun fiyatta almak. Bu kalitedeki hizmeti en uygun fiyatta almak.

Hizmet kapsamımız; Markanın benzerlik ve tescil edilebilme kriterlerine göre yapılacak TRADEMARK CHECK-UP incelemesi. Başvuruya uygun olan Markanın sınıflandırılması ve Marka başvurusu. Türk Patent Enstitüsünden gelen kararların en kısa sürede iletilmesi. Markanın Herhangi nedenle Red olması durumunda uzmanlarca incelenmesi ve itiraz işlemlerinin yürütülmesi.

Hizmet kapsamımız; Markanın Reddi durumunda lehe çıkan kararların incelenerek yeni marka başvurusu için hizmet bedelimizden % 50 indirim sağlayarak PARA kaybınızı paylaşmak İlan edilen Markanızın Tescil kararının tarafınıza zamanında bildirilmesi ve belge ücretinin yatırılması. Türk Patent Enstitüsü tarafından verilen marka tescil belgesinin özenle çerçevelenerek firmanıza elden veya kargo ile teslim edilmesi. Tüm bu işlemler için Fiyatlarımız; Sadece emeğimizin karşılığı…

Sizin hayatınızda Markanın önemi. Marka tescili; Firmanızın geleceğini garanti altına alır. Tescilli marka aynı zamanda ürün veya hizmetin tüketici nezdinde garantisi anlamına gelir. Marka tescili firmaların katma değerli ürünleri veya hizmetleri piyasaya sürmesi için en önemli işlemlerden birisidir. Markanın tescilli olması, taklit edilmesini önler, taklit edilirse de taklitçilerle mücadelede kolaylık sağlar. Tescilli marka, rakiplerinizin tescilsiz markasına karşı avantaj sağlar.

Sizin hayatınızda Patent önemi. Sanayi alanındaki yenilik ve buluşlar, prodüktivitenin ve ekonomik büyümenin ana faktörlerindendir. Etkili bir patent sistemi, ülke içinde ekonomik büyümeyi beraberinde getirebilir. Patent, teknolojik literatürün bir parçasıdır. Patent ayrıca önemli bir teşvik aracı da sayılmaktadır. Etkin bir patent sistemi, yaratıcı yetenekleri buluş yapmaya, iş adamlarını da yapılan buluşları sanayiye uygulamak suretiyle değerlendirmeye teşvik eder.

İstatistikler 2003 yılında bazı ülkelerin patent ofislerine yapılan patent başvuruları adetleri… Japonya, Japonya, ABD, ABD, Çin, Çin, Güney Kore, Güney Kore, Fransa, Fransa, Ve Nedense!!! Türkiye, Ve Nedense!!! Türkiye, 2.374

İletişim; Turgut Reis Mahallesi B-14 Blok No.27 Tekstilkent Esenler - İSTANBUL Tel: Faks: İstanbul: 0 (212) İzmir: Ankara: Mersin: