1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
Marine Logistics Prezentasyon 2013
ADOPEN.
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
4000 yıl önce SOKRATES ; ‘Sorgulanmamış yaşam yaşamaya değmez.’ demişti. Yaşanası bir dünya içindir ki, insanlar; baktığını görmeli, gördüğünü anlamalı,
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
Ana faaliyet alanı elektrik-elektronik, mekanik sistem tasarımı ve üretimi olan YILDIRIM ELEKTRONİK 1986 yılında Ankara’da kurulmuştur yılından.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Kimya Mühendisinin Kostümleri
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet
GÜNEŞ SİGORTA.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Demirdöküm.
INTERNEER INTELLECT PLATFORMU
TİCARETTE TEKNİK ENGELLER Şubat 2013 ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ (ÜGD) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
Kurulan firma ismini, öğrenci isim, numara ve iletişim bilgilerini içermelidir.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Türk Standartları Enstitüsü ’ nün Belgelendir me Faaliyetler i Resmiye Kulu
Standardizasyon.
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
ŞİRKET VE ÜRÜN PREZANTASYONU HAZIRLAYAN ŞAHİN KESKİN
ISO HACCP ve ISO22000.
YEMEK HİZMETLERİ.
MARKA NEDİR ? Marka nedir ? Bir ticari malı, herhangi bir nesneyi tanıtmaya, benzerinden ayırmaya yarayan özel isim veya işaret. Markalar 4 çeşittir.

VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
SUNUM
Makine Mühendisliği nedir?
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
Makine Resim Ve Konstrüksiyon Programı ve amaçları
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
ÇELİK YAPILAR Çelik Yapıların Tasarım, Hesap ve
ŞİRKET SUNUMU 2018.
Organizasyon Şeması ( )
Sunum transkripti:

1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında yerini almıştır. Sektörde 31. yılını kutlayan Gürçelik, üretimini 1997 yılından itibaren İzmir Torbalı' da m² alan üzerinde kurulu, 6000 m² kapalı alana sahip tesislerinde sürdürmektedir. Konusunda deneyimli, yeniliğe açık idari ve teknik kadroları ile bilgisayar destekli CNC makine, tezgah grubu ve Pro-Engineer, Cadman -P gibi tasarım programlarını bünyesinde birleştiren Gürçelik fabrikasında AB standartlarına uygun ürünler üretilmektedir yılından itibaren ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi uygulanan Gürçelik' te çeşitli ülkelere ait kalite standart ve ürün uygunluk belgeleri, yurt içi için TSE ve TSEK belgeleri, AB yaklaşım drektifleri kapsamında CE uygunluk deklarasyonları mevcut olup sistem ve ürün uygunlukları Yurt içi ve Yurt dışı Belgelendirme Kuruluşları tarafından periyodik denetlemelerle onaylanmaktadır. Hijyen şartlarına uygun endüstriyel mutfağın kalite standartlarını ilke edinen Gürçelik, yurt içi ve yurt dışı kuruluşların endüstriyel mutfak ihtiyaçlarını proje, tasarım aşamasından üretim ve montaj aşamasına kadar profesyonel bir yaklaşımla yerine getirmektedir. AR-GE çalışmalarına verdiği önemle ürün yelpazesi içerisindeki üretimlerinde sürekli gelişmeyi hedefleyen Gürçelik, aynı zamanda sektörde lider, uluslararası firmaların da temsilciliğini yaparak müşterilerine teknik ve görsel olarak mükemmel ürünler sunmaya devam etmektedir.