TOPLULUK AMACIMIZ… Topluluk, Sağlık ve Sağlık Yönetimi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen üniversitemiz öğrencilerini bir araya getirerek onları kültürel.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
Advertisements

EĞİTİM YÖNETİMİNE KATILIM
TÜRKİYE’DE OTİZM İÇİN NELER OLUYOR?
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
Risk ve Sigorta Topluluğu 2013
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ TOPLULUĞU 1994
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
isletmehacettepe kariyer_hit
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
Musa KAYA Dış Kaynaklı Projeler Şube Müdürü
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER TOPLULUĞU
Topluluk amblemimiz, tarihteki ilk Türkologlardan biri olarak görülen Kaşgarlı Mahmud’un Divan-ı Lügâti’t Türk adlı ölümsüz eserinin son kısımlarında yer.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kardeşliğe Çağrı Topluluğu Celal Akbaş Topluluk Başkanı.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
1 İSTANBUL EKONOMİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ “Hocaların Gözüyle 2011 Yılında Türkiye Ekonomisi Araştırması” Kantitatif Araştırma Özeti 16 Şubat 2011 Nippon.
Görele Çok Programlı Lisesi LEONARDO DA VINCI (LdV) Ortaklık Projesi ( ) ÇPL İngilizce Öğretmeni-Proje Koordinatörü: Abdullah KORKMAZ.
H.Ü KAYAK VE SNOWBOARD TOPLULUĞU
YABAN HAYATI VE DOĞA BELGESELCİLİĞİ TOPLULUĞU
T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ PERSONEL VE MAKİNE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SAFER 2009 AÇILIŞ TOPLANTISI.
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ TOPLULUĞU
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
Hacettepe Üniversitesi Satranç Topluluğunun Amacı
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Türkiye Yetişkin Öğrenme Projesi Türkiye Yetişkin Öğrenme Profili Araştırması Sonuçları-2013 Yrd. Doç. Dr. Mustafa AKSOY.
B İ N İ C İ L İ K TOPLULU Ğ U HACETTEPE ÜN İ VERS İ TES İ.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
2013 YILI ETKİNLİKLERİ. Hacettepe Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (HÜSAM) tarafından davet edilen Dr. Eugene Kogan tarafından "Armenian Foreign.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TRAFİK TOPLULUĞU Hacettepe Üniversitesi Trafik Topluluğu 2013 yılında tekrar canlandırılmıştır. Logomuz: 2.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
2014 – 2015 PROGRAMI. BAŞVURU TARİHLERİ Başvuru Başlangıç Tarihi: 17 Kasım 2014 Başvuru Bitiş Tarihi: 30 Ocak 2015 * Türkiye geneli ayrılan kontenjan.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
Teknoloji Transfer Ofisleri ile İşbirlikleri Abdurrahman TÜRK Sabancı Üni. AİA-İstanbul, Proje Yöneticisi 15 Eylül 2015, Ankara NMP ALANI GENEL BİLGİLENDİRME.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
BIŞKEK, EKIM FAKÜLTE HAKKINDA BILGILER Fakülte Hakkında Bilgiler / Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Ulan Brimkulov.
SAĞLIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU Yönetim, en geniş anlamda ortak bir amacı gerçekleştirmek için işbirliği içinde çaba gösteren birey ya da grupların.
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
TÜRK PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK DERNEĞİ
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YEŞİLAY TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN ENDÜSTRİ BİLİM TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAPI TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
AKADEMİDE ETİK DERNEĞİ
KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
Sunum transkripti:

TOPLULUK AMACIMIZ… Topluluk, Sağlık ve Sağlık Yönetimi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen üniversitemiz öğrencilerini bir araya getirerek onları kültürel platformda bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Topluluk, Sağlık Yönetiminin önemini kamu ve özel  sektörler açısından ele alıp bu konuda çalışmalar yapmayı amaçlamaktadır Topluluk, Sağlık ve sağlık yönetimi branşına ilgi duyan üniversitemiz  öğrencileri arasında dayanışma ve işbirliği sağlamak, bu amaçlar doğrultusunda sosyal ve hoş vakit geçirici etkinlikler düzenlemeyi amaçlamaktadır. Topluluk, Avrupa Birliği ülkelerince sağlık ve sağlık yönetimi alanlarında izlenen politikalar kapsamında yapılmış olan araştırmaları bilgilendirme amaçlı sunmayı hedeflemektedir. Topluluk, OECD’ye Üye devletlerin sağlık sistemlerini nasıl yönettikleri, sağlık ve sağlık bakımı alanına ne kadar bütçe ayırdıkları, geri ödenecek ilaçlar ve kullanılacak teknoloji konularında aldıkları kararları izleyip bu bilgileri sunmayı hedeflemektedir. Topluluk, Sağlık alanında gelişmekte olan teknolojinin yönetimini Türk Sağlık Sistemi açısından ele almak, bu gelişmeleri takip etmek ve bunları bilgilendirme amaçlı kullanmayı hedeflemektedir. Topluluk, Sağlık Hizmetleri alanında güncel bilgileri izlemek araştırmak ve bu bilgileri paylaşmayı hedeflemektedir.

AKADEMİK DANIŞMAN Yrd. Doç. Özgür UĞURLUOĞLU

TOPLULUK BAŞKANI Erol Alparslan ALRAMAZANOĞLU

TOPLULUK BAŞKAN YARDIMCISI Şerife Gözde AKDOĞAN

TOPLULUK GENEL SEKRETERİ İrem ERTAN

BİLİŞİM SORUMLUSU Serhat YILDIRIM

SOSYAL FAALİYET SORUMLUSU Tayfun GÜNEBAKAN

YÖNETİMİ KURULU ÜYESİ Serdar ŞAHİN

YÖNETİM KURULU ÜYESİ Hamdi KAMAR

TOPLULUK ÜYE SAYISI 55 Bölümden Toplam 572 Üye

2012-2013 Etkinliklerimiz

Tanışma Toplantısı

20)Sağlık Yönetimi Topluluğu Tanışma Toplantısı ve Kokteyli

Educon Kariyer Günü 8 Aralık Tarihinde MEB Şura Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Max FM Morning Show Dj Özgür Aksuna ve Kişisel Gelişim Uzmanı Yasemin Sungur “İletişim” üzerine eğitim semineri verdiler.

Kariyer Günü Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Denetçisi-Danışman Sn. Mustafa Said YILDIZ SAYBİR Yönetim Kurulu Başkanı Sağlık-Bakanlığı Müsteşar Yrd. Özel Kalem Müdürü Sn. Endam AKSU Who English Academy Genel Müdürü Sn. Mehmet BALOĞLU İHTİYAÇ AKADEMİ Kurum Müdürü Sn. Leyla ATLAS

Yeni Yıl Eğlencesi 3 Ocak 2013 Tarihindeki Kokteylimiz, Tuğrul Çubukcu Salonu’nda Genel Sekreterimiz, Fakülte Dekanımız ve Yardımcımız, Bölüm Başkanımız ve değerli hocalarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Educon Kariyer Günü 24 Mart günü MEB Şura Salonu’nda gerçekleştirdiğimiz etkinlikte “İnsanları Tanıma Klavuzunun” Yazarı Cengiz ALKIŞ ve “Alarko Satış Müdürü” Ali İsmet KOÇAK bizlerle buluştu.

Sağlık Bilişim Zirvesi 28-30 Mart Tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa 27 Kişilik bir ekiple katılarak Sağlık Yönetimi Alanında önemli noktalardan biri olan “Sağlıkta Bilişim”i daha detaylı tanıma fırsatımız oldu.

Kızılay Kan Bağışı 1-5 Nisan tarihlerinde City Center Önünde Kan Topladık. Yaklaşık 260 ünite kan aldık.

Sağlık Yönetimi Öğrenci Birliği Sempozyumu

ETKİNLİKLER YAPILMASI PLANLANAN

Kamu ve özel sağlık sektörünün yöneticileri ile sağlık yönetimi eğitimi alan öğrencilerin bir araya getirme, kariyer planlamalarına katkı sağlama KARİYER GÜNLERİ

Gerek kamu sektörünün gerekse özel sektörün üst düzey yöneticilerinin, sağlık yönetimi ile ilgilenen akademisyenlerimizin ve sağlık yönetimi eğitimi alan üniversite öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşecek olan etkinlikler düzenlenecektir SEMPOZYUMLAR

Sağlık Yönetimi eğitimi verilen üniversiteler ile düzenlenecek olan ulusal çalışmalar ÜNİVERSİTELER ARASI KONGRELER

ULUSLAR ARASI PROJELER Sağlık Sektörünün öncüsü olan ülkeler ile iletişime geçip, sağlık yönetimi eğitimi verilen üniversiteler ile kordineli çalışmalar yürütmek ULUSLAR ARASI PROJELER

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Avrupa Birlği Bakanlığı, gibi hibe destekli projeler yapma

Öğrenci arkadaşlarımızın kariyer planlamaları destek olma adına sertifikalı eğitim programları düzenlenecektir SERTİFİKA PROGRAMLARI

Sağlık Yönetimi Eğitimi alan bireyler olarak saha ile erken tanışma adına Sağlık kurumlarına düzenlenecek geziler TEKNİK GEZİLER

Toplum tarafından ilgi ile takip edilen ün yapmış isimlerin tecrübelerini ve birikimlerini aktaracakları samimi toplantılar SÖYLEŞİLER

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ Sağlık sektöründe çalışacak bireyler olarak hitap edeceğimiz kitleyi genişletmek adına bölüm öğrencileri ve dışarıdan gelecek diğer öğrencileri kapsayacak  “Senin Dilin Benim Dilim” adı altında bir işaret dili eğitimi düzenlemek, SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ “Sağlık İçin Temiz Hava Şart” adı altında bir proje ile Hacettepe Üniversitesi Sağlık Yönetimi Topluluğu Hatıra Ormanı oluşturmak Sağlık Yönetimi Topluluğu olarak oluşturulacak hatıra ormanı ile hem çevreye duyarlılık konusunda farkındalık yaratılması sağlanır, hem gelecek nesillerin çevreye duyarlılığı artar, hem de başta Hacettepe Üniversitesi toplulukları olmak üzere önce Ankara’daki, daha sonra da tüm Türkiye’deki üniversitelere öncü olarak ulusal anlamda bir hareket başlatmayı planlamaktayız,

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ Üniversite sınavlarına hazırlanan lise öğrencilerine, okullarına giderek bölümümüz hakkında gönüllü olarak bilgi verme