Karma Personel Taşıma Organizasyonu Günaydın Turizm

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKDENİZ AR-GE KASABASI MEDITERRANEAN R&D COUNTY İş+Ev+Sağlıklı Yaşam+Yaratıcılık=AKDENİZ Business+House+Wellness+Innovation=MEDITERRAIEN 1 Ekim 2007 Sadık.
Advertisements

UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı.
Gaziantep İli Toplu Taşıma Altyapısı
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
BAFRA OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ
TÜRKİYE TIBBİ CİHAZ TEDARİKÇİ PROBLEMLERİ
Hazırlayan Yard.Doç.Dr. Cihan SEÇİLMİŞ
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
TÜBİTAK THE GRAND TARABYA HOTEL Tarabya Mh., Haydar Aliyev Caddesi, Istanbul/Istanbul Province, Turkey ATATURK AIRPORT (IST) Yesilkoy Mh.,
Bazı Ekonomilere İlişkin Büyüme Tahminleri
07 HAZİRAN 2013 Lider Teknoloji Altyapı Operatörü Murat Kuran Satış Müdürü 2013 Sayısal Yayın Konferansı.
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
Yrd. Doç. Dr. Fevzi ENGİN A.İ.B.Ü.İ.İ.B.F
1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı.
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNİN MÜHENDİSLİK DÜNYASINDAKİ YERİ
Afetlere müdahalenin, etkili ve işbirliği içinde yapılabilmesi için
V. YEREL YÖNETİMLERİN MALİ YÖNETİMİ FORUMU
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
BORDROLAMA HİZMETLERİ SUNUMU GNL MÜDÜRLÜK:19 MAYIS CAD.NO ŞİŞLİ- İST TEL: Ege Blg Md: Gazi Mustafa Kemal Cad Sk No.15 T.REİS.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Birtel İletişim Teknolojileri
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ ANKET SONUÇLARI ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ XIII.TOPLANTISI 4 KASIM 2012/ABANT.
YEREL HİZMETLERİN GÖRÜLMESİNDE KAMU-ÖZEL ORTAKLIĞI VI. YEREL YÖNETİMLERİN MALİ YÖNETİMİ FORUMU Yrd. Doç. Dr. Hilmi Çoban Aralık 2013.
2012 AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ ÇALIŞTAYI OPERASYON VE UYGULAMA PANELİ
SOLAREX GENSED-GÜNDER OTURUMU Türkiye’de PV Sektörü ve Geleceği
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
DERS-2: Milli Güvenlik Stratejimiz
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
KÖYCEĞİZ DENİZCİLİK MESLEK LİSESİ TANITIM SUNUMU
SULTANBEYLİ/İSTANBUL
2012 YILI YATIRIM TEŞVİK DESTEKLERİ. YENİ YATIRIM TEŞVİK DESTEKLERİ Genel Teşvik Destekleri Bölgesel Teşvik Destekleri Büyük Ölçekli Yatırım Teşvikleri.
İŞLETME İLKELERİ Küresel Ortamda İşletmecilik ve Rekabet
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
Metin DURAN Genel Müdür
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Prof. Dr. Yusuf ZEREN, Yrd. Doç. Dr. Mehmet MİMAN,
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
NANOMAM® a. ş www. nanomam
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALAN TANITIMI
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
Kore Havayolları.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
Öğr.Gör.SEDA AKIN GÜRDAL
GİRİŞ Etkili ve verimli bir ulaşım sistemi (bu sistemin daha belirgin parçalarından sadece birkaçı olan trenler, otomobiller ve uçaklar) olmadan turizm.
Mehmet Akif EKER İpekyolu Kalkınma Ajansı. 26 ADET DÜZEY 2 BÖLGESİ.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Aksaray SRC Sanayi Mah. Şoförler odası Tel:
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
KONU BAŞLIKLARI BİLGİ EKONOMİSİ GELİŞİMİ BİLGİ EKONOMİSİ ÖZELLİKLERİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KOCAELİ SANAYİ ODASI VE SANAYİ GELİŞİMİ
Üniversite Hastaneleri Birliği Toplantısı
Sunum transkripti:

Karma Personel Taşıma Organizasyonu Günaydın Turizm Kato Karma Personel Taşıma Organizasyonu Günaydın Turizm

Firmamız 1968 tarihinde Mustafa GÜNAYDIN tarafından kurulmuştur. Kitlesel yolcu taşımacılığının Türkiye’deki öncüsüdür. 1985-1994 tarihleri arasında şehirlerarası yolcu taşıma işletmeciliği yapmıştır. Türkiye genelinde son 20 yılda toplam 196 adet kamu ve özel sektör kuruluşuna , 2763 araçlık servis filosuyla taşıma organizatörlüğü yapmıştır. 2012 yılında İ.B.B. tarafından ihalesi yapılan Havaalanları ile yerleşim yerleri arasında yolcu transferine imkan sağlayan ihaleyi kazanarak , HAVATAŞ firmasını kurdu. Alınan ihaleyle belediye bütçesine 100 milyonluk ek kazanım ile onlarca kişilik istihdam gerçekleştirdi. Havataş operasyonu ile İstanbul’da ayda 1 milyon yolcunun Havalimanları ile şehir merkezleri arasındaki taşıma organizasyonunu yürütmektedir. Sabiha Gökçen Havaalanı ile çevre iller arasında , havaalanı yolcularının daha kaliteli , düşük maliyetli , hızlı ve teknolojik otobüslerle seyahat etmesini sağlamak amacıyla , iştirak firmalarından Gökyüzü Seyahat ve Marmara Konfor firmaları organizatörlüğünde yolcu taşıma işleri yapmaktadır.

1-K to nedİr? KATO, ticari amaçları için ortak coğrafi konumu paylaşan küçük ,orta ve büyük ölçekli işletmelerin coğrafi birlikteliklerinin avantajını kullanarak, firmaların birbirlerinden bağımsız yüklendikleri personel taşıma maliyetlerini düşürmeyi amaçlayan ve personel ulaşım verilerini ortak bir havuzda toplayıp kolektif çözüm üreten bir karma taşıma organizasyonudur.

Organize Sanayi Bölgelerinde yer alan firmaların , ortak coğrafi konumda bir araya gelmesi, firmalara bir çok konuda avantajlar sağlar. KATO, bu ortak coğrafyada bir araya gelmiş ve personel taşımacılığında birbirinden bağımsız hareket eden firmaları bir araya getirerek mevcut avantajlarına bir yenisini daha eklemektedir.

Kato’nun sağladIĞI avantajlar nelerdİr?

KATO, sunduğu yenilik ve avantajlar ile hem kurumlara, hem personellere hem de ülke ekonomisine pek çok katkılar sağlamaktadır.

Görselde 1 firmanın tek servis aracı ile 15 personelinin A noktasından B noktasına taşıma operasyonu örneklendirilmiştir.

Görselde , A ve B noktaları arasında KATO ile yapılan personel taşıması örneklendirilmiştir.

KATO’nun Avantajları Düşük Maliyet Çevreci Personel Odaklı Ülke Ekonomisi Hızlı Erişim Verimli İş Gücü Takip Edilebilir Konforlu Kurumsal Teknolojik

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ : MERKEZ : Molla Gürani Mah. Zaviye Sk. No : 2/2 Fatih/İST. Tel : 0212 621 2323 Fax : 0212 523 0352 ANADOLU YAKASI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ : Fatih Mah. Eski Ankara Asfaltı No: 40/1 Orhanlı - Tuzla/İST. Tel : 0216 304 1661 Fax : 0216 304 1660 SABİHA GÖKÇESİ HAVAALANI İRTİBAT BÜROSU : Sabiha Gökçen Havaalanı Gelen Yolcu Katı Pendik/İST. Tel : 0533 209 3164 (7/24) www.gunaydinturizm.com