050419 - pres UK TS © Sloten B.V.. 1958 Sloten C.V. Hayvan Yem Fabrikası Buzağı yetiştirme sütü üretimine başlanması.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Avrupa Birliği Hayvancılık Politikaları
Advertisements

DİŞİ SPERMA DÜNYADA VE TÜRKİYEDE
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Avrupa Birliği Hayvancılık Politikaları Dr.Mustafa ALTUNTAŞ Uzman Veteriner Hekim.
Avrupa Birliği Hayvancılık Politikaları
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
ROYAL KERCKHAERT KRALİYET NİŞANI ( ROYAL WARRANT) ANA HATLARIYLA GÜNÜMÜZDE KERCKHAERT DÜNYA ÇAPINDAKİ DAĞITIMIMIZ NEDEN KERCKHAERT? DEĞERLERİMİZ ROYAL.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 13 Aralık 2012.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 18 Temmuz 2013.
pres UK TS © Sloten B.V.. Teun Schuurkamp.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 28 Ağustos 2014.
pres UK TS © Sloten B.V..
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 17 Temmuz 2014.
SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 16 MAYIS AB TOPLAM SIĞIR HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ ARALIK-TOPLAM ÇİFTLİK HAYVANLARI SIĞIR.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 22 Ekim AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI CANLI HAYVAN May / June SURVEY CANLI HAYVAN May / June SURVEY.
97/5 SAYILI ÇEVRE MALİYETLERİ DESTEĞİ. İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Amacı: Çevre, kalite, gıda.
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
26 Ağustos 2010 AB Sığır ve Dana Eti Pazar Durumu.
TÜRKİYEDE ÇİFTÇİNİN ÖRGÜTLENME DESENİ VE KOOPERATİF DIŞI ÖRGÜTLENME MODELLERİ Prof.Dr.Murat YERCAN.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 19 Mart DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ BÜYÜKBAŞ ARALIK ARAŞTIRMASI BÜYÜKBAŞ ARALIK ARAŞTIRMASI.
SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 21 HAZİRAN ÜRETİM % DEĞİŞİM BAŞ % DEĞİŞİM BAŞ BOĞA ÖKÜZ İNEK DÜVE DANA Toplam Sığır Ocak-Mart 12/11 GENÇ SIĞIR.
22 Mart 2012 AB Sığır ve Dana Eti Pazar Durumu. 2 AB Büyükbaş Hayvan: Toplam (Aralık 2011) AB Üretimi.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 20 Eylül AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI CANLI HAYVAN.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 21 Şubat ÜRETİM AB % BAŞ DEĞİŞİM TON AB % BAŞ DEĞİŞİM TON BOĞA ÖKÜZ İNEK DÜVE BUZAĞI GENÇ SIĞIR Sığır Eti Ocak.
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 29 Ağustos 2013.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 13 Nisan DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ BÜYÜKBAŞ HAZİRAN ARAŞTIRMASI BÜYÜKBAŞ HAZİRAN ARAŞTIRMASI.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 23 Ocak AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ VARLIĞI CANLI HAYVAN Mayıs / Haziran Araştırması CANLI HAYVAN Mayıs / Haziran Araştırması.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 22 Mayıs AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI CANLI HAYVAN Aralık Araştırması CANLI HAYVAN Aralık Araştırması.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 11 Aralık 2014.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 27 Ağustos 2015.
Küçülen Dünya, Gelişen Yumurta Sektörü
2015 Kasım Ayı İhracat Rakamları Basın Açıklaması 1 Aralık 2015 Niğde.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 6 Kasım DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ BÜYÜKBAŞ HAZİRAN ARAŞTIRMASI BÜYÜKBAŞ HAZİRAN ARAŞTIRMASI.
İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 19 Kasım AB % BAŞ DEĞİŞİMİ ÜRETİM BOĞA BAŞ ÖKÜZ İNEK DÜVE BUZAĞI GENÇ SIĞIR Büyükbaş Hayvan Eti.
Tarım Türleri Öğrenme Hedefleri Tarımın Farklı Türlerini Tanımlamak
Küresel Ticaretin Üç Elemanı
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Hayvan yetiştiriciliği ve refah
TATA MOTORS.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU
Gıda kalite sağlama sistemleri
SAP SE MARKA ARAŞTIRMASI
Bitkiler * Fidelerin en elverişli dikim tarihinin saptanabilmesi için Antalya Meteoroloji İstasyonuna ait 30 yıllık bir süre içerisinde Mart ayında.
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
Sığır yetiştiriciliğinin önemi
ISO HACCP ve ISO22000.
Bitkiler * Tütün ve üzüm gibi tarım ürünleri hasat edildikten sonra kurutulmalıdır. * Kurutulmaları sırasında meydana gelen yağış ve yüksek oransal.
KÜRESEL TİCARETİN EN ÖNEMLİ ÜÇ UNSURU HAM MADDE-ÜRETİM-PAZAR.
SIĞIR YETİŞTİRİCİLİĞİ
NİĞDE BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIĞI
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
SUNUM
Müşteri Memnuniyetini Geliştirme Planı
Bitkiler * Fidelerin en elverişli dikim tarihinin saptanabilmesi için Antalya Meteoroloji İstasyonuna ait 30 yıllık bir süre içerisinde Mart ayında.
ECOMİLK BUZAĞI MAMASI Veteriner Hekim Tahir S. YAVUZ.
Bitkiler Tütün ve üzüm gibi tarım ürünleri hasat edildikten sonra kurutulmalıdır. Kurutulmaları sırasında meydana gelen yağış ve yüksek oransal nem.
Sunum transkripti:

pres UK TS © Sloten B.V.

1958 Sloten C.V. Hayvan Yem Fabrikası Buzağı yetiştirme sütü üretimine başlanması

pres UK TS © Sloten B.V. Kırk yıllık geçmiş elliler :Sloten’da üretime başlanması - fazlalaşan hammadeler - fazlalaşan buzağılar altmışlar:Deventer ambarı yetmişler: Deventer’da üretime başlanması seksenler: Süt Kotası→ Uluslar arası nitelik kazanmaya odaklanma doksanlar: Kontrata dayalı buzağı yetiştiriciliğinin sonu - ana faaliyet konusuna odaklanma - Nuklospray işinde büyük gelişme - Distribütörler ve tabi şirketler aracılığıyla dünya çapında satışlar

ENGALG3 HOLLANDA Amsterdam Sloten Deventer

pres UK TS © Sloten B.V. 21. Yüzyılda Sloten Sprayfo ® ürünlerinde ve Nuklospray ® de otonom büyüme Varolan ve yeni pazarlar Devrim değil evrim Yenilenme ve kalite Güvenli yiyecek için güvenli besin

pres UK TS © Sloten B.V. Sloten B.V. Hollanda pazarı temel: Pazar lideri ticari teknik destek ihracat temeli Şubeler: Almanya Brezilya Polanya Italya Diğer ülkelerde ithalatçılar/ distribütörler aracılığıyla

pres UK TS © Sloten B.V. %90’nın üzerinde 60’tan fazla ülkeye ihracat Pazarlar:Batı Avrupa Doğu Avrupa Latin Amerika Asya Orta Doğu

pres UK TS © Sloten B.V. Sloten üretim tesisi

pres UK TS © Sloten B.V. Sprey kuru yağ konsantreleri ısıtıcı FILTRELER Soğuk havaSıcak hava Nem Bitk isel hay van sal yağl ar Süt karışımları Sıvı hammaddeler Süt, bitkisel ve hayvansal yağların karışımı Homojenize etme Pastörizasyon Sprey kurutma Production 6 UK © Sloten B.V. 1104

pres UK TS © Sloten B.V. Deventer üretim tesisi

pres UK TS © Sloten B.V. Fat concentrates PLC Fat concentrates Kuru hammaddeler SLOTEN sloten SLOTEN sloten SLOTEN sloten SLOTEN sloten SLOTEN Yağ konsantreleri karışım Kayışlı karıştırıcı Paketleme Paletleme Hacimli taşıma depolama siloları ağırlık bantları Production 7 UK © Sloten B.V. 1104

pres UK TS © Sloten B.V. ürün geliştirme ⇒ R & D masa araştırması laboratuar araştırması bağımsız araştırma enstitüleri deneme çiftlikleri saha araştırmaları Satın alma tedarikçilerin onayı sıvı hammaddeler kuru hammaddeler üretim Sloten: sıvı hammaddeler ⇒ sprey kuru yağ konsantreleri Deventer: hammaddeler ⇒ son ürünler Satışlar ticari teknik destek iş ortaklıkları, Sloten distribütörleri

pres UK TS © Sloten B.V. Buzağılar Koyunlar Çocuklar Taylar Sığırlar Domuzlar İçin süt ikameleri Süte dayalı beslenme karışımları süt buzağıları için süt ikame yemleri

pres UK TS © Sloten B.V. Kalitemiz garanti altında ISO GMP + Labcode HACCP Q&S

pres UK TS © Sloten B.V. Sütten daha fazlası!