Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bitkiler * Tütün ve üzüm gibi tarım ürünleri hasat edildikten sonra kurutulmalıdır. * Kurutulmaları sırasında meydana gelen yağış ve yüksek oransal.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bitkiler * Tütün ve üzüm gibi tarım ürünleri hasat edildikten sonra kurutulmalıdır. * Kurutulmaları sırasında meydana gelen yağış ve yüksek oransal."— Sunum transkripti:

1 Bitkiler * Tütün ve üzüm gibi tarım ürünleri hasat edildikten sonra kurutulmalıdır. * Kurutulmaları sırasında meydana gelen yağış ve yüksek oransal nem miktarı kurutma işlemini geciktirir. * Önemli bir tarım kolu olan meyvecilikte taşıma ve depolama devrelerinde hava koşulları çok önemli etkiye sahiptir.

2 Bitkiler * Üreticilerin meyvelerin depolanması ve erken tüketim amacıyla satış için vereceği kararlarda, hava koşulları hakkında bilgiye ihtiyaçları vardır. * Örneğin, elmaların taşınması sırasında hava sıcaklığı -0.5 ile 0.0 °C arasında olursa, hiçbir bozulma sorunu olmaz.


"Bitkiler * Tütün ve üzüm gibi tarım ürünleri hasat edildikten sonra kurutulmalıdır. * Kurutulmaları sırasında meydana gelen yağış ve yüksek oransal." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları