2015 VİZYON MARKET PROGRAMI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
•Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. •Size verilen kullanıcı.
Advertisements

GRAFİK VE HARİTA YARATMA
İstatistik ve Bilgi İşlem
Tur Programının Kaydı.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Menü’den Evrak Projesine ulaşılır.
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
SGB NET Doküman Yönetim Sistemi
1.Adım: Birime havale edilen evraklar seçeneği seçilir.
BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
1.Adım: Bölgede dağıtıcı yetkisi olan kişi Bilgi Edinme Başvuru Bilgileri sekmesini seçerek giriş yapabilir.
Garanti Bankası Tahsilat Sistemi
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
SPSS İlk Açılışı.
Konak.NET.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
Değerli Eksperimiz, Yeni iletişim platformumuz TARPOST’un bilgisayarınıza yüklenmesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TARSİM.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
NOT GİRİŞİ.
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
Sisteme kaydedilen otel kartları yandaki listede görülmektedir. Burada ki kaydın üzerine çift tıklayarak otel kaydında değişiklik yapılabilir. Listenin.
Formül Hazırlama ve Kullanma
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. Size verilen kullanıcı.
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
Microsoft EXCEL (2) Kapsam Kopyalama, Yapıştırma Açıklama Ekleme Satır ve Sütunların Boyutlandırılması Bitişik Hücrelere Dayanarak Otomatik Veri Girme.
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
Hazırlayan Şencan ŞENOCAK Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi
8 ? E K S İ L E N EKSİLEN _ 5 5 ÇIKAN FARK(KALAN) 8.
POWERPOINT DE SES EKLEME VE KULLANMA
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
NOT GİRİŞİ.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesine basılır.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesine basılır.
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesi seçilir.
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Yönetim Paneli Kullanımı
Microsoft EXCEL (1).
SODES BİS SİSTEMİ.
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
Yönetim Paneli Kullanımı
Yönetim Paneli Kullanımı
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları.
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
Fatih VPN Konica Minolta Çok Fonksiyonlu Yazıcı Ayarları
ŞİFRE ALIMI BAYİLİK FORMU ALIMI ÜRÜN FORMU ALIMI.
MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ KAREKODLU REÇETE İŞLEM ADIMLARI
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR MODÜL -3: İŞLETİM SİSTEMİNİN KULLANILMASI.
Airties Air5750 Modem Kurulumu
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
2N® Lift8 Hızlı Programlama
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Döküman Ekleme Teklif kabul edildikten sonra, müşteriden gerekli evraklar talep edilir. Tüm evrakları, müşteriden aldıktan sonra, “RFK Yetkili Satıcı.
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
ÜRÜN TAKİP SİSTEMİ’NE (ÜTS)
Sunum transkripti:

2015 VİZYON MARKET PROGRAMI RB SÜPERMAN EKİBİ 2015 VİZYON MARKET PROGRAMI Uyarı: Bu kitapçıkta yer alan tüm bilgiler şirket içi kullanım içindir!

Tüm Markalarımızda Mağazaiçi Mükemmellik VİZYON MARKET Ana Raf Kriterleri Tüm Ürünlerin Bulunurluğu Finish Raf Payı Finish Planogram Veet El-Göz Hizası KRİTER ANA DALLARI Teşhir Kriteri Finish Teşhiri Kasaönü Teşhir Kriteri Durex Kasaönü Asalak Tüm Markalarımızda Mağazaiçi Mükemmellik

ANA RAF

Ana Raf Kriterleri Raf kriterleri yıl sonuna kadar sabit olarak takip edilecek Zorunlu ürünlerin bulunurluğu önşart kabul edilecek Raf kriterlerinde takip edilecek temel markalar: Finish Veet

Bulunması Zorunlu Ürünler

Finish Raf Kriteri Tüm Mağazalar için; 1 2 3 Finish raf payı enaz %65 olmalı Quantum ürünleri rafın başında dikey blok halinde olmalı Katkı Maddeleri el-göz hizasında olmalı (M.Temizleyici, Parlatıcı ve Deo) 1 2 3

Veet Raf Kriteri Veet ürünlerimiz, tüm mağazalarda el-göz hizasında sergilenmeli. 1

El-göz Hizası Neden Önemli?

EK TEŞHİR

Altın Teşhir Nedir? Kurduğumuz teşhirler içinde: Mağaza içindeki konumlandırması Teşhir türü Ürün İçeriği ve dizilimi açılarından şirket kriter ve önceliklerine uygun olanlar Altın Teşhir’dir.

Teşhirlerimizi müşteri trafiğinin yoğun olduğu yerlere kurmalıyız

Finish Altın Teşhir Gondolbaşı, Palet veya Pasta Stand’da sergilenen Quantum ve H1A segmentlerini bulunduran (eşit önyüz sayısı ile) Tepeleme (parlatıcı+makine temizleyici+deo) yapılmış teşhirler 1 1 3 1 2 3 2 3 2

Durex Kasa Önü Asalak Kasa önlerinde el-göz hizasına konumlandırılmalı Özellikle daha yoğun müşteri trafiği olan “Express Kasalar” değerlendirilmeli Asalak Ürün Dizilimi

Vizyon Market Puan Tablosu

Kriterleri nasıl ölçeceğiz? Superman ekibi her ziyarette Samsung S4 Mini cihazdan data girişi yapacak Haftalık puan tablosu tüm ekibe mail atılacak Kesin sonuçlar her ayın sonunda tüm ekibe duyurulacak

El Terminali Kullanım Kılavuzu Cihazın Kurulumu İçin: Cihazdan internete girilir ve adres kısmına: http://rbpanorama.com:8080/pmindir.apk yazılır Kurulum dosyası otomatik olarak cihaza indirilmiş olur Bu dosya seçilir ve «el bilgisayarında yükle» tuşuna basılır Uygulamalar menüsünden «Panorama Mobile» seçilir 5. Sistem Bilgileri tuşuna basılır

El Terminali Kullanım Kılavuzu «Cihaz Özellikleri» ne basıldığında çıkan «Seri No ve Device ID» RB Satış Geliştirme Analisti (Çiğdem Karaağaç’a) bildirilir Geri Dönüş tuşuna basılıp, sonra «Bağlantı Bilgileri»ne tıklanır 7. Çıkan ekrana aşağıdaki bilgiler girilir: Kullanıcı: RBMobile1 Şifre: Rbm0bile1 Firma: 1 Web Servis Adresi: rbpanorama.com:8080 WCF Adresi: rbpanorama.com:8080 Zaman Aşımı: 60

El Terminali Kullanım Kılavuzu Cihazın Günlük Kullanımı İçin: 1. Her sabah el terminalinde bilgi alma tuşu tıklanır 2. Yaklaşık 45 saniye sonra bilgi alımı bitince «tamam» tuşuna basılır 3. Daha sonra «Açılış İşlemi»ne basılır

El Terminali Kullanım Kılavuzu 4. Km yazılır ve kaydete basılır. 5. Müşteri işlemleri tıklanır. 6. Müşteri listesinde sol alttaki «ok» tıklandığında rut dışı müşteri ekranına geçilir. Aynı yere basıldığında tekrar rut dışı işlem yapılabilir.

El Terminali Kullanım Kılavuzu 7. İstenen müşteri seçilir ve «Veri Girişi»ne basılır. 8. Anket formuna girilir ve Çoktan Seçmeli kısma basılır. 9. İstendiğinde kamera simgesine basılıarak fotoğraf çekilebilir. 10. İstendğinde simgesi ile not girişi yapılabilir.

El Terminali Kullanım Kılavuzu 11. Tüm sorular cevaplandıktan sonra Kaydet işlemi yapılır. 12. Giriş yapılan veriler Evet seçilerek kayıt edilir.

El Terminali Kullanım Kılavuzu 13. Bulunurluk formuna basılır. 14. Ürünler için «Var veya Yok» seçimi yapılır ve Kaydet butonuna basılır. 15. Veri girişleri tamamlandıktan sonra Geri tuşuna basılır.

El Terminali Kullanım Kılavuzu 16. Kapanış işlemi tıklanır. 17. Araç kilometresi yazılır ve kaydedilir.

El Terminali Kullanım Kılavuzu 18. Bilgi ekranında ‘Evet’ butonuna basılır 19. Bilgi Aktarım Tamamlndı uyarısı ile işlem tamamlanır