Kimya Mühendisinin Kostümleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER

HTÇ DANIŞMANLIK-EĞİTİM VE MÜHENDİSLİK
Tosyöv Bursa Destekleme Derneği
Oğuz Bal Adularya Enerji Gen.Müd. Yardımcısı
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMUNUN
Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
Pusula eğitimine hoş geldiniz.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNİN MÜHENDİSLİK DÜNYASINDAKİ YERİ
Sanayi Ar-Ge Proje Destek Başurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı ArGe_Projesi_Hazirlama_Calistayi (061110)
TÜR K AL İ TE ® TÜR ALİTE K KOBİ KREDİLERİ VE TEŞVİKLER YERLİ VE YABANCI FONLAR YATIRIM İZNİ DIŞ KAYNAKLI KREDİLER YABANCI SERMAYE JOINT – VENTURE LEASING.
Tarihi, geçmişi ve amaçları Üretim süreçleri ve yöntemleri
ISO OHSAS ÇİN Dünya Çelik Sektörü Ham Çelik Üretimi (Milyon Ton)  Dünya çelik üretimi içindeki payı: % 49 (2013) (786 milyon ton)  Çelik.
KOSGEB DESTEKLERİ
Müşteri-Sektör-Rekabet
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
MAKİM MAKİNA TEKNOLOJİLERİ AŞ
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
ULUSAL KİMYA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ PLATFORMUNA HOŞGELDİNİZ

ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI TEKNOLOJİSİ
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
KAHTA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ METAL TEKNOLOJİ ALANI
İşletmeyi neden kurarız ?
ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ
İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 239 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye'de mühendislik,
ELEKTRONİK TİCARET TÜRLERİ
YERLİ ÜRETİM DERİNLİĞİNİN ÜLKE VE SANAYİMİZE KATKILARI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Bilişim sistemlerinin türleri
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Lojistik Bilgi Sistemleri Lojistik Organizasyonu
III- Dış Çevre Analizi: Fırsat ve Tehditler
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Konu 3 Kalite kontrolünün amaçları
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Tedarik Zincirinde Karar Aşamaları
Tedarik Zincirinde Karar Aşamaları
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
Makine Mühendisliği nedir?
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
Sunum transkripti:

Kimya Mühendisinin Kostümleri Sibel Tüzün Dalan Kimya End. A.Ş. 04.02.2015-UKMOP IYTE / İZMİR 1 1

Dalan Kimya – Pınarbaşı / İzmir Kurucumuz Hamdi Dalan’ın 1941 yılında İzmir Kemeraltı’nda sabun üretimine başladıgı serüven 1976 ‘da %100 yerli sermaye ile Dalan Kimya Endüstri A.Ş.’nin kuruldugu Pınarbaşı tesislerinde devam ediyor. Dalan Kimya Endüstri A.Ş. 2015 yılı itibarı ile Türkiye’nin sektöründeki ilk üç büyük üreticisi arasındadır . Dalan Yağ – Köşk / Aydın : 1986 Aydın-Köşk’ de kurulan tesiste, halihazırda Dalan Yeşil Sabun olarak bilinen pirina sabunun temel hammaddesi olan pirina yağı üretilmekte, yan ürünü olan kuru pirina da katı yakıt olarak değerlendirilmektedir. 2 2

İzeltaş El Aletleri – Bornova/İzmir Sütçüler/İzmir ve Turgutlu/Manisa : El aleti üretiminde Türkiye’nin en büyük üreticisi , Avrupa’nın ise en büyük üreticilerinden biridir. Ar-Ge Merkezi ile inovasyona önem veren firmamızın ürünlerinde ömür boyu garanti taahhütü vardır.

Dalan Kimya’nın Mühendis İstihdam Yapısı Kimya Mühendisi 9 Endüstri Mühendisi 1 Makine Mühendisi 4 Elektrik-Elektronik Mühendisi 1 Bilgisayar Mühendisi 1 Biyomühendis 1

Kimya Mühendisi’nin İşletmelerdeki Fonksiyonları Muhasebe Finansman İnsan Kaynakları Bilgi-İşlem Pazarlama &Halkla İlişkiler Müşteri (Sipariş) Satış Planlama (MRP/ERP) Satın Alma Üretim Lojistik Tüketici (Ürün) Ürün Geliştirme Kalite Kontrol Kalite Yönetim Sistemleri (Çevre-OHSAS- ISO-9000..vs. İş Geliştirme Ruhsat- landırma Yatırım Yönetimi Yardımcı İşletmeler

Kimya Mühendisi’nin İşletmelerdeki Fonksiyonları Üretim İşletmelerinin Genel İskeleti Muhasebe Finansman İnsan Kaynakları Bilgi-İşlem Pazarlama &Halkla İlişkiler Müşteri (Sipariş) Satış Planlama (MRP/ERP) Satın Alma Üretim Lojistik Tüketici (Ürün) Ürün Geliştirme Kalite Kontrol Kalite Yönetim Sistemleri (Çevre-OHSAS- ISO-9000..vs. İş Geliştirme Ruhsat- landırma Yatırım Yönetimi Yardımcı İşletmeler

Kimya Mühendisi’nin İşletmelerdeki Fonksiyonları Üretim İşletmelerinin Genel İskeleti Muhasebe Finansman İnsan Kaynakları Bilgi-İşlem Pazarlama &Halkla İlişkiler Müşteri (Sipariş) Satış Planlama (MRP/ERP) Satın Alma Üretim Lojistik Tüketici (Ürün) Ürün Geliştirme Kalite Kontrol Kalite Yönetim Sistemleri (Çevre-OHSAS- ISO-9000..vs. İş Geliştirme Ruhsat- landırma Yatırım Yönetimi Yardımcı İşletmeler

Kimya Mühendisinin Misyonu Değişiyor

water footprint

yönetmelik ve kanunlar water footprint sosyal sorumluluk yönetmelik ve kanunlar

George B. Selden - 08 May 1878 135 yıl Solar Car , Cambridge University - 2013

Dr. Martin Cooper - 1973 40 yıl Smartphones - 2014

exVive3D Liver • Organovo :

Mekatronik Tıp , toksikoloji Biyokimya Biyoteknoloji Çevreci yaklaşım teknolojileri Endüstriyel tasarım

23 yıllık tecrübe ile öğrendiklerim…

işini sevmelisin

Öğrenmeye açık olmalısın

Yaratıcı / İnovatif olmalısın

Takım çalışmasına yatkın olmalısın

Yabancı dili kullanmalısın...

Lider Proaktif Problem Çözebilen

Hangi rolü ve kostümünü tercih ederdiniz?

Bir rahibe…

Ya da yakışıklı James Bond…

Mansa Musa Kimdir ?

Mansa Musa Kimdir ? 1311-1337 tarihleri arasında Mali Krallığını yönetmiş «Kralların kralı» ünvanlı Mansa Musa 400 miyar$’lık serveti ile tarihin en zengin insanı ünvanına da sahip.

Johan Sebastian Bach Alfred Hitchcock Steve Jobs Nikola Tesla Leonardo da Vinci Piri Reis

Hayat denen bu sahnede rolümüzü kendimiz belirleriz. İş yaşamınızda hangi kostümü seçtiğiniz değil nasıl iz bıraktığınız önemli olacaktır.

geleceğinizin başarılarla dolu olması dileğiyle … Teşekkürler