Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Pusula eğitimine hoş geldiniz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Pusula eğitimine hoş geldiniz."— Sunum transkripti:

1 Pusula eğitimine hoş geldiniz.
Bu eğitim süresince Pusula nedir ve nasıl kullanılır sorularını birlikte cevaplayacağız. (Eğitimde önce kavramlardan bahsettiğimiz, daha sonra sorular üzerinden ilerlediğimiz için altı çizili cümle yerine «Bu eğitim süresince öncelikle pusulada kullanılan kavramları tanıyacağız. Daha sonra pusula kullanıma dair sorulara yanıt bulacağız.» gibi bir cümle yazsak)

2 GARANTİ BANKASI İŞLETMECİLİK SEMİNERLERİ
FAKÜLTELER Genel Bankacılık Satış &Pazarlama Kredi Yatırım EĞİTİM ADI EĞİTİM KONULARI EĞİTİCİ EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM YERİ Türkiye’de Bankacılık ve Piyasalar Türkiye’de Bankacılık Sistemine Genel Bakış Piyasa Düzenleyicileri ve Önemli Aktörler Garanti Bankasının Yeri, Hizmet ve Ürünlerimiz Piyasalar SİNEM ÖZONUR (Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi) KURTULUŞ SUR (İç Eğitici) 13 Şubat 2014 Marmara Üniversitesi Alm. İşletme Fakültesi Organizasyonel Yapılanma ve Bankacılık - I Organizasyonel Yapı Ana Birimler / İşkolları ve Temel Hizmet Alanları Bankacılık Simülasyonu KOREL AKYİĞİT / KURTULUŞ SUR 20 Şubat 2014 Garanti Eğitim Merkezi Organizasyonel Yapılanma ve Bankacılık – II 27 Şubat 2014 Bankacılık Kanunu ve İlgili Mevzuatlar Bankalar Kanunu Tüketici Kanunu İlgili Mevzuat (Rekabet Hukuku, SPK, Tüketici Kanunu, MASAK..) BERNA AVDAN (Hukuk Müşaviri) 06 Mart 2014 Sermaye Piyasaları ve Yatırım Ürünleri Sermaye ve Para Piyasaları, Hisse Senedi Piyasaları ve VİOP Bankalarda Hazinenin Sorumluluk Alanları ve İşlemler 13 Mart 2014 Pusula eğitimine hoş geldiniz. Bu eğitim süresince Pusula nedir ve nasıl kullanılır sorularını birlikte cevaplayacağız. (Eğitimde önce kavramlardan bahsettiğimiz, daha sonra sorular üzerinden ilerlediğimiz için altı çizili cümle yerine «Bu eğitim süresince öncelikle pusulada kullanılan kavramları tanıyacağız. Daha sonra pusula kullanıma dair sorulara yanıt bulacağız.» gibi bir cümle yazsak)

3 GARANTİ BANKASI İŞLETMECİLİK SEMİNERLERİ
FAKÜLTELER Genel Bankacılık Satış &Pazarlama Kredi Yatırım EĞİTİM ADI EĞİTİM KONULARI EĞİTİCİ EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM YERİ Firma Analizine İlk Adım: Temel Rasyo ve Raporlar Temel Rasyo ve Göstergeler Örnek Raporlar Üzerinden Firma Analizi ESİN TUZCU / ZEYNEP BİRYAR ÖZDEMİR (İç Eğitici) 20 Mart 2014 Marmara Üniversitesi Alm. İşletme Fakültesi Bankaların Ana Faaliyet Alanı Olarak “KREDİ”ler Bireysel Krediler Kredi Türleri ve Bankacılıkta Scoring ve Risk Rating Uygulamaları Ticari Krediler Kredinin Ana Unsurları ve Kredilendirme Süreçleri SETENAY ÇATALKAYA ERKİN BAŞ 27 Mart 2014 Finansal Yönetimin Temelleri Finansal Analiz ve Planlama ZEYNEP BİRYAR ÖZDEMİR / TÜMAY ÖZEREN (İç Eğitici/Eğitim Tasarım Yönetmeni) 10 Nisan 2014 Şirket Değerleme Kurumsal Finansman İLKNUR COŞKUN GÜRSEL / TÜMAY ÖZEREN 17 Nisan 2014 Şubesiz Bankacılık Kanalları ve Sosyal Platformlar Şubesiz Bankacıllık Kanallarının Gelişimi ve Gelecek Öngörüleri Sosyal Platformlar DENİZ GÜVEN (Şubesiz Bankacılık Müdürü) EVRİM ERSOY (Sosyal Platformlar Müdürü) 24 Nisan 2014 Pusula eğitimine hoş geldiniz. Bu eğitim süresince Pusula nedir ve nasıl kullanılır sorularını birlikte cevaplayacağız. (Eğitimde önce kavramlardan bahsettiğimiz, daha sonra sorular üzerinden ilerlediğimiz için altı çizili cümle yerine «Bu eğitim süresince öncelikle pusulada kullanılan kavramları tanıyacağız. Daha sonra pusula kullanıma dair sorulara yanıt bulacağız.» gibi bir cümle yazsak)

4 GARANTİ BANKASI İŞLETMECİLİK SEMİNERLERİ
FAKÜLTELER Genel Bankacılık Satış &Pazarlama Kredi Yatırım EĞİTİM ADI EĞİTİM KONULARI EĞİTİCİ EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM YERİ Bankacılıkta CRM Uygulamaları ve İnovasyon CRM ve Müşteri Deneyimi Yönetimi İnovasyon Yönetimi HÜLYA TÜRKMEN (Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Pazarlama Müdürü) TUTKU COŞKUN (Ürün Geliştirme ve İnovasyon Müdürü) 08 Mayıs 2014 Marmara Üniversitesi Alm. İşletme Fakültesi Kurumsal Marka Yönetimi & Sosyal Sorumluluk ve SALT Pazarlama İletişimi ve Medya Planlama Sosyal Sorumluluk Uygulamaları SALT ziyareti BURCU TOKCAN (Kurumsal Marka ve Paz. İletişimi Yönt. Yöneticisi) DERYA AÇAR ERGÜÇ (SALT Direktörü) 15 Mayıs 2014 SALT IIP Sahibi Garanti Bankası ve Örnek İK Uygulamaları İYİ, İK Günü, Spot, Dört Mevsim Uygulamaları Yetenek Yönetimi ve Gelişimi NURDAN TAŞ (İnsan Kaynakları Yöneticisi) Eğitim Müdürlüğü 22 Mayıs 2014 Garanti Eğitim Merkezi Pusula eğitimine hoş geldiniz. Bu eğitim süresince Pusula nedir ve nasıl kullanılır sorularını birlikte cevaplayacağız. (Eğitimde önce kavramlardan bahsettiğimiz, daha sonra sorular üzerinden ilerlediğimiz için altı çizili cümle yerine «Bu eğitim süresince öncelikle pusulada kullanılan kavramları tanıyacağız. Daha sonra pusula kullanıma dair sorulara yanıt bulacağız.» gibi bir cümle yazsak)


"Pusula eğitimine hoş geldiniz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları