Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Yönlendirilmesi ve Motive Edilmesi
Advertisements

Kardanadam festival.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
GÜRÜLTÜ   "Bir gün gelecek insanlar kolera ve veba gibi gürültüye karşı da amansız bir mücadele verecekler." Robert KOCH (1910)
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
T.C. KİĞI KAYMAKAMLIĞI 2009 YILI KÖYDES PROJESİ KAPSAMINDA KİĞI İLÇE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİNCE YAPILAN İŞLER.
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
PRIME AJANS m.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
ÇEVKO ‘nun Sorumlulukları ve Belediyelerle Çalışma Sistemi
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
BASKETBalL CHALLENGE CUP
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
YURTDIŞINDA OFİS-MAĞAZA AÇMA, İŞLETME VE MARKA TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ (Tebliğ No: 2005/4)
Birtel İletişim Teknolojileri
Yandex Reklamları.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
SAHILLER MASA TEN İ S İ İ LE Ş ENLEN İ YOR PROJES İ » Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Türk Balıkadamlar Kulübü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
Gençler için Avrupa Fırsatları. nedir? Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
BEDEN EĞİTİMİ PERFORMANS ÖDEVİ
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Hatay Mangala Şenliği Projesi
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
HAYMANA MERKEZ ANAOKULU AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
OKUL SÜTÜ PROGRAMI 1.
Badminton Nedir?.
BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
SPOR DALLLARINDA KULLANILAN ONDALIK KES İ RLER VE BU DALLARIN TANIMI.
IVY DİZAYN Kurumsal Hizmetler Ltd.Şti.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
FİLLER.
Sunum transkripti:

Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim hakkı Sponsora ait olacak. Afişlerde Sponsor adı geçecek. Sponsor firma adı ile 81 il’deki 1500 Spor salonlu okula malzeme dağıtılacak. 1500 Okulda Sponsor firma adıyla Badminton Spor okulları başlatılacak. 1500 Beden Eğit. öğretmenine Sponsor adı ile Antrenörlük semineri verilecek. 1500 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor adı geçecek. Sponsorluk Türk Spor TV’de 365 gün banttan anlatılıp yayınlatılacak. 2008 Müsabakalarımızda Kort kenarlarında Sponsorun reklam panoları olacak. Web Sitemizde 1 Yıl Sponsor firmanın reklamı olacak.

“Artık Türkiye’nin 81 ilinde 15.000 Öğrenci …………… sayesinde Spor yapacak”

PROJENİN TANIMI ve SPONSOR HAKLARI Sponsor Firmanın Adı ile 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda “Badminton Spor Okulları’nın” başlatılmasıdır. Sponsor’a Geri Dönüşü: Projenin İsim hakkı, afiş ve pankartlarda Sponsor’un adı ile anılacak. 1500 Okula Firma’nın adı ile malzeme dağıtılacak. 1500 Okulda Sponsor firma adı ile Badminton Spor okulu başlatılacak. 1500 Okulun Beden Eğitimi öğretmenine Antrenörlük semineri verilecek. 1500 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor firmanın adı geçecek. Türk Spor TV’de 365 gün bu Sponsorluk banttan anlatılıp-yayınlanacak. 2008 Müsabakalarımızda Kort kenarlarında sponsor firmanın reklam panoları olacak. Badminton Spor Okullarına dağıtılacak ; * Raketlerin üzerinde “Sponsor firmanın hediyesidir” etiketleri olacaktır. * Dikme’lerin (File bağlanan demir) üzerinde “Sponsor firmanın hediyesidir” baskıları olacaktır.

Projelerin Amaç ve Hedefleri 81 İlde Badmintonun tanınması ve yaygınlaştırılması. 81 ilde MEB’e bağlı Spor Salonlarının aktif hale getirilmesi. 81 ilde Beden Eğitimi ve Sınıf Öğretmenleri’nin harekete geçirilmesi. 81 ilde çocukların sürekli yapabilecekleri bir sporla eğitilmeleri. 81 ilden Badminton Milli Takımı’nın alt yapısına sporcu yetiştirilmesi. 81 ilden Badminton da Uluslararası alanda başarı getiren sporcular yetiştirmek.

Somut Faydalar : Sponsor Firma 81 il-İlçe sınırları içerisinde ki 1500 okulda “Sponsor firma Badminton Spor Okulları” Projesinin İsim hakkı sahibi olarak en az birebir 1500 okul, 15000 öğrenci ve ailelerle birlikte yaklaşık 50.000 kişiye ulaşmış olacaktır. 81 İlde görev yapan yaklaşık 1500 Beden Eğitimi veya Sınıf Öğretmeni Sponsor firmanın Potansiyel Antrenörü olacaktır.

Sponsorluk Alternatifleri ve İş Birliği Koşulları Dağıtılacak Toplam Malzeme; 15.000 Adet Badminton Raketi 1.500 Kutu Badminton Topu 1.500 Adet File 1.500 Adet Dikme (Spor salonu olan okullara) Her Bir Okula Dağıtılacak Malzeme; 10 Badminton Raketi 1 Kutu Top 1 File 1 Dikme

Sponsorluk Bedeli: 81 İlde 1500 Spor Salonlu Okulda Badminton Spor Okulları ve dağıtılacak Malzemelerinin ve Projenin bedeli: 200.000 YTL

Bize Ulaşmak İçin Ulus İş Hanı A Blok Kat : 10 No : 1013 Ulus / ANKARA WEB: www.badminton.gov.tr MAİL: badminton@badminton.gov.tr muratozmekik@badminton.gov.tr Tel : 0.312.310 80 54 Fax : 0.312.310 99 78 Sponsorluk Hattı : Başkan Cep Tel : 0.533 224 65 01