Eğitim- Öğretim Yılı Yıl sonu Öğretmenler Kurulu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

Her Grup için Hedefler Belirlenir
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
BURAYA OKUL ADINIZI YAZINIZ. Buraya okulunuzun web adresini yazınız.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Orta Öğretim
BÜLENT ALTOP İLKÖĞRETİM OKULU
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
K. K. T. C MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI EYLÜL 2010.
T.C. SARUHANLI KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAVLARA HAZIRLANMA VE BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI.
1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Ödül Törenine Hoş Geldiniz
OKULLARDA UYGULANAN KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİ uygulamaları
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
KAYNAŞTIRMA öğrencileri Ölçme ve Değerlendirme Esasları
KEŞFET KENDİNİ PROJESİ
MUSTAFA REŞİT PAŞA İLKOKULU
PROJE ÇALIŞMALARI Hazırlayan: Mehmet AKÖNER.
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
FAALİYET/PROJE EYLEM PLANLARI
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
Bu sunum 04 Eylül 2013 tarihinde MEB tarafından yapılan basın açıklaması temel alınarak hazırlanmıştır. Puan sistemi hakkında yeni açıklamalar olduğunda.
ŞEHİT ÖĞRETMEN SEVDA AYDOĞAN İLKÖĞRETİM KURUMU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2014
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı AKYURT İLKOKULU TANITIM SUNUSU.
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
TES-İŞ ADAPAZARI ANADOLU LİSESİ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
AĞAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
HOŞGELDİNİZ… ALEV GÜVEN OKUL REHBER ÖĞRETMENİ. ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM.
KAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  (TEOGS) Sınavına Hazırlık Ve Başarıyı Artırma.
Kalite Bizim İşimiz Sistemine HOŞGELDİNİZ.
DERS SEÇİMİ GALATASARAY LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
Yıllar Disiplin kurulu toplanma sayısı Disiplin cezası alan öğrenci sayısı KınamaUzaklaştırma DİSİPLİN CEZASI.
Sbs 2013 Yeni Seviye Belirleme Sınavı Bilgilendirme Sunusu.
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
SBS 2013 YENİ SEVİYE BELİRLEME SINAVI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ KASIM 2012.
Tarihçemiz ; 1970 Gediz depreminde Gazikemal İlkokulu yıkılınca, Denizli’ li işadamı H.Fehmi ASHABOĞLU 5 derslikli ASHABOĞLU İLKOKULU’ nu yaptırmıştır.
BURAYA OKUL ADINIZI YAZINIZ.
2013 SBS ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM Öğretim Yılında 8. sınıfta olacak öğrenciler, Ortaöğretime yeni sınav sistemiyle yerleştirileceklerdir.
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM Öğretim Yılında 8. sınıf öğrencileri, Ortaöğretime yeni sınav sistemiyle yerleştirileceklerdir.
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
Saliha SERDAR ---Cüneyt KILIÇ Rehberlik Öğretmeni ve Psi.Danışman
OKUL YÖNETİMİ Dr. Kerim Karabacak
Kurullar, Meslekî Çalışmalar ve Komisyonlar
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM Öğretim Yılında 8. sınıfta olacak öğrenciler, Ortaöğretime yeni sınav sistemiyle yerleştirileceklerdir.
Destek Eğitim Odaları.
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
OKULLARDA SOSYAL KULÜP ÇALIŞMALARI.
NEVŞEHİR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM.
MILLETIN GÖZ BEBEĞI TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞI YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU.
AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ.
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
EĞİTİM ÖĞRETİMDE ÇEVRE İMKANLARINDAN YARARLANMA
KOCASİNAN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Okullarda okul dergisi, halk oyunları, mezuniyet, panel, tartışma, bilgi yarışması, turnuva, yılsonu sergisi, tiyatro ve sene sonu açılış ve kapanış törenleri.
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM
TIMSS (Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması)
DESTEK EĞİTİM ODALARI.
Sunum transkripti:

2010-2011 Eğitim- Öğretim Yılı Yıl sonu Öğretmenler Kurulu

Toplantımızın, kişisel ve kurumsal gelişimimize Okul Müdürü

GÜNDEM 1. Açılış ve Yoklama 2. 2010-2011 Öğretim Yılının Genel Değerlendirilmesi a) Öğrenci Başarıları b) Öğrenci Devam ve Devamsızlığı c) Sosyal Etkinlikler, Kulüp Çalışmaları d)Törenler, Kutlamalar (Resmi Bayramlar, Önemli Günler ve Haftalar, Öğretim Yılı Açılış ve Kapanış Törenleri) e) Sportif, Sosyal ve Kültürel Yarışmalar (Okul İçi ve Okul Dışı)

GÜNDEM 3- Sınıf Şube Öğretmenler Kurulu ve Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantıları a)Yapılan Şube Öğretmenler Kurulu Sayısı Alınan ve Uygulanan Sonuçlanan ve herhangi bir nedenle sonuçlandırılamayan kararlar, yıl sonu raporlarının kurula sunulması b)Yapılan Zümre Öğretmenler Kurulu Sayıları, Zümre Öğretmenler Kurulunda Alınan Kararlar,uygulanan ve Uygulanamayan Karar Sayıları, yıl sonu raporlarının kurula

GÜNDEM 4. Sosyal Kulüp Faaliyetleri Raporlarının Kurula Sunulması 5. Sınıf Rehber Öğretmenlerin Rehberlik Çalışma Raporlarının Görüşülmesi 6. T.K.Y (Stratejik Planlama)Çalışmalarının Gözden Geçirilmesi

GÜNDEM 7. 2011–2012 Öğretim Yılında Başarının Artırılmasında Alınacak Önlemlerin Görüşülmesi 8.Yılsonu Mesleki Çalışmalar programının gözden geçirilerek yapılacak çalışmalarla ilgili açıklamalar yapılması 9. Dilek ve İstekler

Öğrenci Başarılarının Değerlendirilmesi

Öğrenci Başarılarının Değerlendirilmesi Öğrencilerin Başarılarının Değerlendirilmesinde İKY’nin 32-40. maddelerinde belirtilen esaslara uymak zorundayız. Başarının değerlendirmesinde bilişsel, duyuşsal, sosyal ve psikomotor özellikleri bir bütün olarak ele alınmalıdır. Kullanılan her türlü araç ölçme araç ve yöntemlerinde, eleştirel ve yaratıcı düşünme, araştırma, sorgulama, problem çözme vb. becerileri ölçen hususlar öne çıkarılır. Kullanılacak araçlar geçerlilik, güvenirlilik, kullanışlık özelliklerine sahip olmalıdır. Kaynaştırma yoluyla eğitim- öğretimine devam eden öğrenciler için BEP planı hazırlanıp uygulanmaya konulmalıdır.

Öğrenci Başarılarının Değerlendirilmesi İlköğretimde öğrenci kendi yaş gurubu içinde bir bütün olarak yetiştirilir ve değerlendirilir…. İKY (Mad. 47)

Ders Başarıları Sınıf /Şube Başarılı Öğr. Sayısı Başarısız Öğr. sayısı Başarı Yüzdesi 1/A 15 %100 1/B 14 2/A 18 2/B 17 3/A 27 4/A

Sınıf /Şube Başarılı Öğr. Sayısı Başarısız Öğr. sayısı Başarı Yüzdesi 5/A 20 %100 5/B 23

Ders Başarıları Sı. TÜ MA FT SB YD DK GS MÜ BE TT 6/A 8 10 7 13 6/B 14 15 7/A 20 22 26 23 27 28 8/A 18 17 8/B 21

Alınan Başarı Belgeleri Sınıf Şube Üstün Başarı B. Başarı Belgesi Takdir Belgesi Teşekkür Belgesi 4/A 15 9 5/A 4 5/B 16 5

Alınan Başarı Belgeleri Sınıf Şube Üstün Başarı B. Başarı Belgesi Takdir Belgesi Teşekkür Belgesi 6/A 3 4 6/B 2 7/A 5 7 10 8/A 8/B 1

Alınan Başarı Belgeleri Teşekkür Genel Toplamı : 47 (*) Takdir Genel Toplamı : 68 (*) GENEL TOPLAM : 115 (*) Başarı Belgesi Oranı : % 44 4. ve 5. Sınıflar Oranı : % 91,4 6.-7.-8. Sınıflar Oranı : % 50 İkinci kademe de oranın % 60 civarına çekilmesi önümüzdeki yıl için temel hedef olmalı

Öğrenci Devam ve Devamsızlığı

Öğrenci Devam ve Devamsızlığı Sınıf/ Şube 1-10 Gün 11-20 Gün 21 Gün Üzeri Sürekli Devamsı 1/A 1/B 2/A 2/B 3/A 4/A

Öğrenci Devam ve Devamsızlığı Sınıf/ Şube 1-10 Gün 11-20 Gün 21 Gün Üzeri Sürekli Devamsı 5/A 5/B 6/A 6/B 7/A 8/A

Sosyal Etkinlikler ve Kulüp Çalışmaları

Sosyal etkinlikler ve kulüp çalışmaları sadece ders saatiyle sınırlı olmamalı, ders dışında da kapsamında sınıf içi ve sınıflar arası yarışmalar düzenlenmeli Yarışmalara daha fazla öğrenci katılımı sağlanmalı, Okul duvar gazetesi düzenli şekilde çıkarılmalı Web sayfasında etkinlikler zamanında yayımlanmalı

Önemli Günler ve Haftalar, Öğretim Yılı Açılış ve Kapanış Törenleri) Törenler, Kutlamalar (Resmi Bayramlar, Önemli Günler ve Haftalar, Öğretim Yılı Açılış ve Kapanış Törenleri)

Törenler, bilhassa ulusal bayramlar ulusumuz için çok önemli ve her aydın Türk vatandaşının sahip çıkması ve önem vermesi gereken günlerdir. Bu günlerin kutlanmasında her öğretmenin görevi dışında, ek görevler üstlenmesi gerekir. Bu törenlerde Türkçe, Müzik, Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar gibi derslerin öğretmenleri doğal üyeler olmaları nedeniyle daha fazla sorumluluk ve görev almaları gerekir.

Törenler için öğretim yılı başında kutlama komiteleri oluşturuldu, kutlanacak gün ile ilgili çizelgeler tebliğ edilerek, öğretmenler odasına asıldı. Bu görevlendirmeler doğrultusunda; Komite kutlama öncesi toplanarak, hazırlıklar ve kutlama takvimi çıkarılarak, program hazırlanarak onaya sunulmalı ve okula duyurulmalı,

Tören öncesi, mutlaka prova yapılmalı, Törende yapılacak gösteriler öğrencilerin değil, öğretmenlerin seçimi sonucu belirlenmeli. Dışarıdan çalıştırıcı geliyorsa, çalışma sırasında hangi saatte olursa olsun, sorumlu öğretmen mutlaka öğrencinin başında bulunmalı.

Kutlama komitesi gerektiğinde diğer öğretmenlere görev verme yetkisine sahiptir. Tören programı son şeklini aldıktan sonra (Tören saati ve yeri, katılacaklar dahil) tüm öğretmenlere duyurulmalı, bu konuda bilgi için başvurulacak kişiler kutlama komitesidir. Okul müdürüne başvurulmamalı. Tören sonunda değerlendirme yapılarak rapor hazırlanmalı Tören ile ilgili haber en kısa sürede ilgililer tarafından web sayfasında yayımlanmalı

Ders Dışı Eğitim Çalışmaları Sportif, Sosyal ve Kültürel Yarışmalar (Okul İçi ve Okul Dışı)

Ders Dışı Eğitim Çalışmaları Spor Çalışmaları Ritim Gurubu (Gönüllü) Satranç (Müşerref ÇAKAR) Halkoyunları Çalışmaları ( …………….. ) TOPLAM : ….. Öğrenci

Okul içi Yarışmalar Sınıf içi ve sınıflar arasında yapılan bilgi-kültür (münazara, şiir, kompozisyon, resim, müzik) yarışması sayısı: Sınıf içi ve sınıflar arasında yapılan spor (Futbol, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Badminton vb.) karşılaşmaları sayısı:

İl ve İlçe Yarışmaları İl ve İlçe okulları arasında yapılan bilgi-kültür münazara, şiir, kompozisyon, resim, müzik vb. yarışma kategorileri ve katılan öğrenci sayısı: Futbol Satranç : 0 Kompozisyon : 0 Şiir : 0 Resim : 0 Kitap Okuma : 0 Trafiği Ne Kadar Biliyoruz 0 Matematik Olimpiyatı 0 İstiklal Marşını Ezbere Okuma 0 Bilgi Kültür Yarışması 0 Matematik Yarışması 0 Toplam :

Çeşitli Yarışmalarda Alınan Derece ve Ödüller herhangi bir derece alacak başarı gösterilememiştir.

Okul Olarak Katıldığımız Etkinlikler Ritim Gurubu (2010 Avrupa Kültür Başkenti Etkinlikleri Kapsamında Söğütlüçeşme İstasyonunda Gösteri) Ritim Gurubu ( M.Adil Binal İ.Ö.O. Erguvan Şenlikleri) 3/A Sınıfı Kadıköy Belediyesi Şiir Yarışması 3/A Sınıfı Çevreci Atık Kutusu Yarışması Dünya Çevre Günü Kutlamaları Futbol Turnuvası (Dereağzı Tesisleri) Futbol Karşılaşmaları (Kaymakamlık Kupası) Voleybol Karşılaşması (Kaymakamlık Kupası)

Okulda Yapılan Etkinlikler Mezuniyet Töreni Okuma Bayramı 3. Sınıflar Sergisi 5.Sınıflar Veda Töreni Yaşlılar Haftası Kutlaması

Okul ve Sınıflarımızın Yaptığı Geziler Ankara Gezisi ( …. Öğrenci, … Öğretmen) Bady World Müzesi (….. Öğrenci, … Öğrt.) Darıca Hayvanat Bahçesi Piknik

Sınıf Şube Öğretmenler Kurulu, Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantıları

Yapılan Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Sınıf Şube Toplantı sayısı Karar Sayısı + _ 4/A 4/B 4/C 4/D 4/E

Yapılan Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Sınıf Şube Toplantı sayısı Karar Sayısı + _ 5/A 5/B 5/C 5/D 5/E

Yapılan Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Sınıf Şube Toplantı sayısı Karar Sayısı + _ 6/A 6/B 6/C 6/D 6/E

Yapılan Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Sınıf Şube Toplantı sayısı Karar Sayısı + _ 7/A 7/B 7/C 7/D 7/E

Yapılan Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Sınıf Şube Toplantı sayısı Karar Sayısı + _ 8/A 8/B 8/C 8/D 8/E

Yapılan Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Sınıf Şube Toplantı sayısı Karar Sayısı + _ 1.Sınıflar 2.Sınıflar 3.Sınıflar 4.Sınıflar 5.Sınıflar

Yapılan Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Zümre Adı Toplantı sayısı Karar Sayısı + _ Türkçe Matematik Fen ve Tek. Sosyal Bil. İngilizce

Yapılan Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Zümre Adı Toplantı sayısı Karar Sayısı + _ Din K. Gör. San. Tekn. Tas. Beden E. Müzik

Yapılan Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Zümre Adı Toplantı sayısı Karar Sayısı + _

Yapılan Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Sayıları Zümre Adı Toplantı sayısı Karar Sayısı + _

Sosyal Kulüp Faaliyetleri Raporlarının Kurula Sunulması

Sosyal Kulüp Faaliyet Raporları KULÜPLER Kültür Edebiyat, Yayın- İletişim Kulübü Gezi ve Tanıtma ve Turizm Kulübü Sivil Savunma Kulübü Bilinçli Tüketici, Sağlık,Temizlik, Beslenme ve Yeşilay Kulübü Spor ve İzcilik Kulübü Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü

Sosyal Kulüp Faaliyet Raporları Fotoğrafçılık, Resim ve El Sanatları Kulübü Çevre ve Yeşili Koruma Kulübü Atatürkçü Düşünceyi Geliştirme, Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü Hayvanları Koruma Kulübü

Sınıf Rehber Öğretmenlerin Rehberlik Çalışma Raporlarının Görüşülmesi

Sınıf Rehber Öğretmenleri Çalışma Raporları 1. SINIFLAR 2.SINIFLAR 3.SINIFLAR 4.SINIFLAR 5.SINIFLAR 6.SINIFLAR 7.SINIFLAR 8.SINIFLAR

T.K.Y Çalışmalarının Gözden Geçirilmesi

Eğitim-Öğretim Yılında 2011–2012 Eğitim-Öğretim Yılında Başarının Artırılmasında Alınacak Önlemlerin Görüşülmesi

2011–2012 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Alınacak Önlemler Öğrenci ders başarılarının artırılması için her türlü önlemler alınacaktır. Şube Rehber Öğretmenler Kurulu ve Zümre Öğretmenleri kurulları daha sık yapılacak, alınan kararlara mutlaka uyulacaktır. Ders dağıtımında derslerin ağırlıklarına dikkat edilecektir.

2011–2012 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Alınacak Önlemler Derslere giriş-çıkışlara özen gösterilecektir. Nöbet hizmeti daha düzenli tutulacaktır. Sosyal kulüp çalışmalarına daha fazla özen gösterilecektir. Bu çalışmalar sadece ders saatleri ile sınırlı kalmayacaktır. Ders dışında da bu faaliyetlere yer verilecektir. Kulüp faaliyetleri, panolarda belirli aralıklarla sergilenecektir.

2011–2012 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Alınacak Önlemler Sınıf içi, sınıflar arası her türlü yarışma yapılacaktır. Bölge, ilçe, il düzeyinde yapılan her türlü yarışmaya daha fazla öğrencinin katılması sağlanacak, öğrenciler bu yarışmalara önceden hazırlanacaktır. Okul Kütüphanesi daha işler hale getirilecek, kütüphaneden daha fazla derste daha fazla öğrencinin yararlanması sağlanacaktır.

2011–2012 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Alınacak Önlemler Her ders ve sınıfa göre yapılacak planlamayla, daha fazla gezi yapılacak. Bayramlar, Belirli Gün ve Haftalar kutlamaları okul düzeyinde yapılacaktır. Öğrencilerin her dersten daha fazla proje çalışması yapmaları sağlanacaktır. Bu projeler ders yılı sonunda okulda sergilenecektir.

2011–2012 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Alınacak Önlemler Öğrencilerin daha fazla spor yapmaları teşvik edilecek. Her öğrencinin bir spor dalıyla uğraşması sağlanacaktır. Okul Duvar Gazetesi, belirli sürelerle yayımlanacak, özel günler için özel sayılar çıkarılacaktır. Okul Dergisi yayımlanması için öğretim yılı başında önlemler alınacaktır.

2011–2012 Eğitim- Öğretim Yılında Alınacak Önlemler Ders dışı eğitim çalışmalarında görevli öğrencilerin katılımı mutlaka sağlanacak, her çalışma günü mutlaka yoklama alınacak, yeterli öğrenci bulunmadığında çalışmalar sonlandırılacaktır. Ders dışı eğitim çalışması konusunda M.E.B Personel Genel Müdürlüğünün 22.04.2009 tarih ve 39683 sayılı emirlerindeki açıklamalara dikkat edilecek.

2011–2012 Öğretim Yılında Alınacak Önlemler Okul Korosu ve okul orkestrası oluşturulacak, korodaki öğrenci sayısı ve repertuardaki şarkı sayısı artırılacaktır. Öğrenci devam- devamsızlığında daha etkin önlemler alınacak. Devam takibi daha sıkı yapılacaktır.

3- Sınıf Şube Öğretmenler Kurulu ve Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantıları

a)Yapılan Şube Öğretmenler Kurulu Sayısı Alınan ve Uygulanan Sonuçlanan ve herhangi bir nedenle sonuçlandırılamayan kararlar, yıl sonu raporlarının kurula sunulması

b)Yapılan Zümre Öğretmenler Kurulu Sayıları, Zümre Öğretmenler Kurulunda Alınan Kararlar,uygulanan ve Uygulanamayan Karar Sayıları, yıl sonu raporlarının kurula sunulması

Dilek ve İstekler

KATILIMINIZ VE KATKILARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER