Gençler için Avrupa Fırsatları. nedir? Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yoğun Programlar (IP - Intensive Programmes)
Advertisements

Presentation of the 21 ETCF II Partnerships ETCF-II is co-funded by the European Union and the Republic of Turkey TOBB.
Sakarya Üniversitesi ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK YURTDIŞI MALİ KAYNAKLAR Ali Osman KURT SAÜ - Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü (ULİK) Genel.
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Bütçe Sunumu PROGRAMI.
KalDer Türkiye Kalite Derneği
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ E ğ i t i m v e K ü l t ü r AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI  GENÇLİK PROGRAMI.
PROGRAMI E Y L E M 1. 1 G e n ç l i k D e ğ i ş i m l e r i.
E Y L E M 3. 1 Avrupa Birliği Komşu Ülkeleri İle İş Birliği PROGRAMI.
Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH)
9/1/ AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI  GENÇLİK PROGRAMI.
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
GENÇLİK PROGRAMI.
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
Akademik Gelişim Birimi Etkinlikleri
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Hostİng (bulundurma-yer sağlama) HİZMETİ
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı…
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
Project funded by the European Commission 1 "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Ulusal Ajans.
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi (Ulusal Ajans)
GENÇLİK PROGRAMI Eylem 1.3. Gençlik Demokrasi Projeleri
Erasmus+’ta Gençlik Destekleri Erasmus+ Gençlik Programı: Hedef Kitlesi:  Gençler  Kamu, sivil toplum ve özel sektör kuruluşları  En az dört.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
PROGRAM GENEL TANITIMI PROGRAMI. T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI TÜRK ULUSAL AJANSI AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı HAYATBOYUÖĞRENME.
YERELDE AB SÜRECİ.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ E ğ i t i m v e K ü l t ü r AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI  GENÇLİK PROGRAMI GENEL.
Euroguidance (Avrupa Rehberlik Merkezi)
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
Gençlik Sektöründe Yerelleşme ve Yeniden Yapılandırma
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
20 Aralık ANKARA Erasmus+ ta Okul Eğitimi Destekleri.
Ajans Ana Sayfası. Portal Ana Sayfası Yardım Sayfası.
DÖNEMİ ERASMUS YOĞUN DİL KURSLARI (EYDK) ERASMUS INTENSIVE LANGUAGE COURSES (EILC) Seval BOZ Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi
E Y L E M 1. 3 Gençlik Demokrasi Projeleri PROGRAMI.
Comenius Programı Onur AYDEMİR
LOGO Akdeniz Belediyeler Birliği Gençlik Bilgilendirmesi Sunumu Antalya Büyükşehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası.
UZAKTAN EĞİTİMDE AKADEMİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK
MERKEZ BİRİM VE VALİLİKLER İÇİN DOSYA PAYLAŞIMI
Comenius Asistanlığı T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI
MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
GENÇLİK PROGRAMI EYLEM 1.3. GENÇLİK DEMOKRASİ PROJELERİ
E-posta hİzmetİ.
GREEN PEARLS-YEŞİL İNCİLER LdV Ortaklık Projesi T.C. GÖLBAŞI KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü.
MERKEZ BİRİM ve valİlİkler İçİn dosya paylaşimi
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
POLONYA OKUL ZİYARETİ İZLENİMLERİ
Proje Değerlendirme Süreci
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
İLİMİZ DİĞER KÜLTÜR KAYNAKLARINDA OLDUĞU GİBİ KÜTÜPHANELER YÖNÜNDEN DE ZENGİN BİR GEÇMİŞE SAHİPTİR. HALK KÜTÜPHANESİ İLK DEFA ‘MİLLİ KÜTÜPHANE’ ADI İLE.
ETwinning PORTAL.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ. AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ EKİBİ Ofis Başkanı: Doç. Dr. Hazım Kemal Ekenel (Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi), Ofis Uzmanları:
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi. GENÇLER İÇİN AVRUPA FIRSATLARI Gençlere soru cevaplama hizmeti yanında ihtiyaçları olan bilgiyi, bilgilendirme.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
Yıllara Göre Etkinliklerimiz
ÖĞRENCİ STAJ RAPORU LABORATUVAR
GENÇLERDE UYUM.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
Avrupa Birliği Komşu Ülkeleri İle İş Birliği
Sunum transkripti:

Gençler için Avrupa Fırsatları

nedir? Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Aktarım Ağı’dır.

ne yapar? Ücretsiz soru yanıtlama hizmeti, e-posta ile, faks ile, telefonla, ziyaretle Ücretsiz soru yanıtlama hizmeti, e-posta ile, faks ile, telefonla, ziyaretle Soru sahiplerine öneri ve yardım hizmetleri Soru sahiplerine öneri ve yardım hizmetleri Fonlarla ilgili Avrupa bilgisine internet erişimi sağlanması Fonlarla ilgili Avrupa bilgisine internet erişimi sağlanması Eğitimler düzenlenmesi ve destek hizmetleri Eğitimler düzenlenmesi ve destek hizmetleri Konferanslar, seminerler ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi Konferanslar, seminerler ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi

ne yapar? Kaynak materyallerin basılması ve dağıtılması Kaynak materyallerin basılması ve dağıtılması Gençlik Programı ile ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması Gençlik Programı ile ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması

AB Bilgi kaynağı

Avrupa Bilgi KaynaklarıAvrupa Bilgi Kaynakları İnternet siteleri Yayımlar / afişler Kütüphaneler / Bilgi ağları Doğrudan iletişim

SAYFALAR

‘e sorun !

Siz sorun… Siz sorun… cevaplasın… cevaplasın…

Yerel temas noktaları

Eurodesk Portalı

Avrupa Gençlik Portalı

ile keşfedin… ile keşfedin…

Türkiye Türkiye Tel : Fax : Mevlana Bulvarı