ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Olgun ŞENER Kamu Yönetimi Uzmanı
Advertisements

Ankara Yenilikçi Kütüphane Girişimleri Grubu
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Hale Uysal Şemsa Olşen Güzeldere. ÖNCEKİ ÇALIŞMALAR.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
ULUSAL İSG AĞI TOPLANTISI AJANS’IN 2007 YILI ETKİNLİKLERİ SAKİNE OVACILLI 17 NİSAN 2007 ANKARA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı
eAvrupa, eAvrupa+ ve Türkiye
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
Mahmut Kiper TTGV Başuzman 5 Nisan 2011 CerModern-Ankara.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE UYGULANMASI : BOLOGNA UZMANLARI ULUSAL TAKIMI PROJESİ 07 Aralık 2007, Uludağ Üniversitesi, BURSA BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE.
TTB-UDEK Çalışma Grupları Dr. Raşit Tükel TTB-Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu 30 Kasım 2007 / İstanbul.
TC Ahi Evran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Hazırlık Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı
Pınar Erzin Managing Director 11. ANKOS Yıllık Toplantısı, Muğla Üniversitesi, 28 Nisan – 1 Mayıs 2011.
ADÜ TIP FAKÜLTESİ TEB MÜFREDAT VE ENTEGRASYON ALT BİRİMİ Başkan Doç.Dr. Mustafa ALTINIŞIK.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
Bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak Vizyon’ u Güçlü bir sivil toplum bilinci ve ileri teknolojiyi kullanan, rekabet gücü.
KULLANICI / KÜTÜPHANECİ EĞİTİMİ GRUP ÇALIŞMALARI ANKOS VI. YILLIK TOPLANTISI 2- 4 HAZİRAN 2006, 18 MART ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÇANAKKALE.
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ KULLANICI/KÜTÜPHANECİ EĞİTİMİ GRUBU Kullanıcı/Kütüphaneci Eğitimi Grubu ANKOS çatısı altında 2002’de.
KULLANICI / KÜTÜPHANECİ EĞİTİMİ GRUP ÇALIŞMALARI ANKOS 5. Yıllık Toplantısı Haziran 2005 Süleyman Demirel Kütüphanesi, Sakarya.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
LİSANS ANLAŞMALARI ÇALIŞMA GRUBU ANKOS 6. Yıllık Toplantısı Haziran 2006 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi.
ANKOS AÇIK ERİŞİM VE KURUMSAL ARŞİVLER ÇALIŞMA GRUBU PROF.DR. UĞUR DEMİRAY (ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - DANIŞMAN) GÜLSEVİL AĞCA (YAŞAR ÜNİVERSİTESİ) YASEMİN.
İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Etkinlikleri   Darendeliler.
TTB-UDEK ÇALIŞMALARI Kasım 2010, Ankara
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ E-KİTAP ARAŞTIRMA GRUBU Asuman Akyüz Tuba Akbaytürk.
KOÇ ÜNİVERSİTESİ SUNA KIRAÇ KÜTÜPHANESİ
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
TTB-UDEK DÖNEMİ ÇALIŞMALARI ÖZET SUNUM TTB-UDEK Olağan (Seçimsiz) Genel Kurul Toplantısı 8 Aralık 2012, Ankara Saat: TTB Merkez Konsey.
Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YETAM) tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler.
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 5. Yıllık Toplantısı Haziran 2005 Süleyman Demirel Kütüphanesi, Sakarya.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
ANKOS Kullanım İstatistikleri Kullanım İstatistikleri Çalışma Grubu ANKOS 7.Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz Teknik Üniversitesi.
MDK ALT YAPI KIYASLAMA ÇALIŞMA GRUBU
Gençlik Danışma Birimi Psk. Nuriye Genç
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
(Kütüphanelerarası Kaynak Paylaşım Sistemi)
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
EK-1 a. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Kurum Standartları Sistemi Uygulama Öncesi Tamamlanması Gereken Çalışmalar 1. Kurum Standartları Sisteminin.
Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBAM) Faaliyetleri Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma.
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
Türkiye Yetişkin Öğrenme Projesi Proje Çıktıları
MEBGEP / CBMoNE GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER. Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali İşbirliği 2006 Programı Hibesi 3.7 MİLYON EURO PROJENİN BÜTÇESİ.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
TIBBİ CİHAZ REKLAM VE TANITIM FAALİYETLERİ
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
ANKOS ELEKTRONİK BİLGİ KAYNAKLARI ERİŞİMİNDE ULUSALLAŞMAYA DOĞRU
Yönetim Kurulu Toplantısı Temmuz’2018
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz Teknik Üniversitesi Faik Ahmet Barutçu Kütüphanesi,Trabzon

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Genel Bilgiler ANKOS çatısı altında Mayıs 2005’de kuruldu. Üye kurumlardan delege edilmiş iki kütüphaneciden oluşmaktadır. ANKOS Yürütme Kurulu’na bağlı olarak çalışır.

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Grup Üyeleri *Didar Bayır, Koç Üniversitesi *Mine Tarlan, Koç Üniversitesi

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Misyonu ANKOS’un yurt içinde ve dışında en iyi şekilde tanıtılmasını sağlamak amacıyla her türlü sosyal ve mesleki etkinlikleri organize etmektir.

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Amacı ANKOS’u üyelerine olduğu kadar üye olmayan kurum ve kişilere de tanıtmak, bu faaliyetlerinin süreçlerini belirlemek ve takip etmek; ANKOS adına düzenlenen çalıştay, seminer, yıllık toplantı vb. mesleki toplantıların organizasyonlarını yapmaktır.

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Görevleri - 1 Kişi, kurum ya da kuruluşlara ait iletişim bilgilerinin kaydını tutarak bir bilgi bankası oluşturmak; Tanıtıcı malzemeleri (broşür, poster, e-bülten vb.) hazırlamak ve dağıtmak; ANKOS web sayfasının etkin kullanımı ve tanıtımını sağlamak;

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Görevleri - 2 Yurt içi ve yurt dışı diğer konsorsiyumların faaliyetlerini takip etmek; Tanıtım giderlerini karşılamak üzere fonlar yaratılmasına yardımcı olmak; ANKOS’un çalıştay, seminer, yıllık toplantı vb organizasyonlarını düzenlemek;

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Görevleri - 3 Etkinliğin düzenleneceği kuruma rehberlik edecek ANKOS Organizasyon Düzenleme Kontrol Listesi’ni oluşturmak ve kurumla iş birliği yaparak uygulanmasını sağlamak; Etkinlikler sonrasında, organizasyonun başarılı ya da başarısız yönlerini belirleyerek Yürütme Kurulu’na rapor etmek;

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Görevleri - 4 Yurt içinde ve yurt dışında kütüphanecilik alanında faaliyet gösteren dernek ve kuruluşlarla ortak toplantılar düzenlemek; ANKOS için görev yapan kütüphanecilerin yurt içi ya da yurt dışı programlara katılımları için destek aramak (burs, fon vb).

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ 2006 Faaliyetleri -1 ANKOS e-Bülten İlk sayısı Çanakkale’de yapılan 6. Yıllık Toplantı öncesinde Haziran 2006’da yayınlanan Bülten’in ikinci sayısı Ekim 2006’da yayınlanıp, sunulmuştur. ANKOS Tanıtım Broşürü Nisan 2006’da Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmış olan broşür güncellenmiş ve web sayfasına konulmuştur.

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ 2006 Faaliyetleri Yıllık Toplantı Organizasyonu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi çalışanları işbirliği ile Haziran 2006 tarihlerinde gerçekleştirilen toplantının organizasyonu yapılmıştır. Kütüphane Daire Başkanları Toplantısı Eylül 2006’da Lefkoşa’da yapılan toplantının organizasyonu, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi çalışanlarıyla birlikte gerçekleştirilmiştir.

ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ 2006 Faaliyetleri -3 “Institutional Repositories, e-Books and Long Term Preservation” Çalıştayı Ekim tarihlerinde Sabancı Üniversitesi’nde yapılan ve ANKOS veri tabanı sorumluları, çalışma ve araştırma gruplarının üyeleri ile Yürütme Kurulu üyelerinin katıldıkları çalıştay organize edilmiştir. Anketlerin Değerlendirilmesi Bütün bu etkinliklerin başarılı ya da başarısız yönleri Yürütme Kurulu’na raporlar halinde sunulmuştur.