27 EYLÜL 2013 tarihinde Antalya’da 105 rehber öğretmene uygulanan 10 soruluk Eğitim İhtiyaçları Anketi sonuçları analiz edilmiştir. Sonuçlara ilişkin istatistiksel.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

KARİYER YOLCULUĞUNDA İLK ADIMLAR
.com İletişimde Kökten Çözüm...
SUNUMMAT MATEMATİK SİSTEMİ SAYESİNDE BİR KÂBUS OLMAKTAN ÇIKTI.
Proje ortağı Sağnak Eğitim ve Kültür Derneği,
2013 MEDYA ANALİZ RAPORU.
EVCİLER İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG SUNUSU
FUTBOL TURİZİMİ Semih PAÇACI.
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Merkezi Kafeteryada günlük olarak Öğrenci, Personel ve Akademisyenlere dört çeşit yemek sunulmaktadır. Öğrenci Salonlarında saat 10:30-13:30 arasında hizmet.
PAZARLAMA KARMA ELEMANLARI: TUTUNDURMA
Sevgili Çalışanımız, Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun.
LEBİB YALKIN-MEVBANK Lebib Yalkın tarafından 1996 yılında geliştirilmiş olan Mevbank, güncel mevzuata elektronik ortamda ulaşılmasını sağlayan bir mevzuat.
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı.
VERİ İŞLEME Araştırma Sorusu Oluşturma Ve Veri Toplama
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
HAYAT BOYU ÖĞRENME VE ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARININ ROLÜ
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
BAŞARILI OLMAK İÇİN NELER YAPILMALI?
AKDAĞMADENİ TİCARET MESLEK LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ
Temel Bilişim Eğitiminde Enformatik Bölümlerinin Rolü
ÜNİTE TOPLANTILARI. Kaynaklar Baden Powell diyor ki; 16 yaş için iyi olan 15 yaş için çok iyi olmayabilir, hatta 13 yada 14 için kötü olabilir. Karakter,
COMENIUS – LEONARDO DA VINCI - GRUNDTVIG PROJELERİ VE GENÇLİK PROGRAMLARI.
Emergency Call Numbers; a Study From Gümüşhane
7.SINIF MATEMATİK DERSİ “TABLO VE GRAFİKLER”
T. C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü SAYI :B. 08. PGM
Prof.Dr.Şükrü Hatun Dekan. Geçen Çalıştaydan bugüne.. Fakültemizde “canlı ve etkin bir eğitim” için heyecan sürüyor Öğrenci sayılarındaki artış eğitimle.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ UZMANLIK EĞİTİMİ 9 Ocak 2013.
GÖREV G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
Genç ve çalışmaya elverişli nüfusu, Nitelikli işgücü ve düşük işgücü maliyetleri, Lojistik altyapısı, Sektörün temel hammaddesi pamuk üretimi açısından.
……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi:
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? ETKİNLİĞİ
HANGİ ÖĞRENİM SİSTEMİ DAHA MEMNUN EDİCİ?
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Türkiye Yetişkin Öğrenme Projesi Türkiye Yetişkin Öğrenme Profili Araştırması Sonuçları-2013 Yrd. Doç. Dr. Mustafa AKSOY.
T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. 1.ÖZGÜNLÜK VE YARATICILIK Proje, çözüme kavuşturulmak istenilen konuda yaratıcılık ve özgünlük taşıyor.
İSTATİSTİK VE GRAFİKLER Belirli amaçlar için planlı ve sistemli olarak gözlem ve araştırma yoluyla elde edilen bilgilerin sayılarla ifade edilmesine istatistik.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ UZMANLIK EĞİTİMİ 4 Ocak 2013 Tarihindeki Fakülte Kurulu’nda kabul edilen ilkeler ve çalışmalar.
Ters Hiperbolik Fonksiyonlar
__________Mehlika –Emir Altay Anaokulu Okul Kuralları
Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi.
TRAFİK SORUNU Çözüm.
Boğaziçi Üniversitesi Web Site Tasarım Çalışması
Insert picture in this frame Grid Halkla İlişkiler ve Organizasyon Faaliyetleri Elif Duygu Koca 02 Aralık 2014 İletişim Müdürlüğü Halkla ilişkiler ve Organizasyon.
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI (BEP)
Muhasebe yardımcı elemanı; kişi, kurum ve kuruluşlarla ilgili yasal defterlerle belgeler hakkında bilgi sahibi olan, bu belgelerle muhasebede kullanılan.
Ş enel KARAMAN Psikolog Olay/Durum/Hikaye: Problem Nedir? Sorun Kimin? Kim/Kimler Çözecek? Hedefimiz Ne? Kim Ne Yapacak?
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
Nakit Bütçesi Uygulaması- 3
ORTA ÖĞRETİMDE OKULLAŞMA ORANININ ARTTIRILMASI VE DEVAMSIZLIĞIN ÖNLENMESİ
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM PROJESİ”
ENFORMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI
Bölüm 04 Veri Toplama ve Örnekleme
FAİZ PROBLEMLERİ Faiz: Bir paranın, belirli bir süre bir bankada kalıp bir miktar değerlenmesidir. * Faiz problemleri aslında bir çeşit yüzde problemidir.
Optimizasyon Modelleri ve Uygulamaları
G ÖREV 1-9. G ÖREVLER - 1 Gazi Böte’nin web sitesinde duyuru başlıkları yer alan tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
AOÖ406 OKUL ÖNCESİNDE KAYNAŞTIRMA PROGRAMLARI
ENFORMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
***PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
ÖĞRETİM PROGRAMI TANITIM SUNUSU
DOĞRUSAL DENKLEMLER.
ANRO.
Herkese Açık Okul Adı Tarih.
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi:
Sevgili Memur ve Sözleşmeli çalışanlar; Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi.
TÜRKİYE İŞ KURUMU.
Sunum transkripti:

27 EYLÜL 2013 tarihinde Antalya’da 105 rehber öğretmene uygulanan 10 soruluk Eğitim İhtiyaçları Anketi sonuçları analiz edilmiştir. Sonuçlara ilişkin istatistiksel analizler bilgi ve grafikler ayrıntılı olarak ekte sunulmuştur. Sonuçlar şöyle özetlenebilir, Meslek elemanları birden fazla eğitime katılmak istemekte, bunlarda en çok katılmak istenilen çözüm odaklı terapi eğitimi olup, eğitimlerin kendilerine telefon mesajı ve sosyal medya üzerinden haber verilmesini, merkezi ulaşımın kolay olduğu bir yerde düzenlenmesini, en fazla eğitim ücreti olarak günlük TL arasında olmasını, eğitimlerin sonunda sertifika verilmesini istemektedirler” Önceki eğitimlerde eğitimi veren kişilerin yetersizliğini eğitimlerin en büyük kusuru olarak görmektedirler ve eğer kendileri bir eğitim yapacak olurlarsa da eğitimlerde teorikten daha çok uygulamaya, duyuruların önceden olmasına ve ekonomik olmasına önem vereceklerini ifade etmişlerdir.