Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

G ÖREV 1-9. G ÖREVLER - 1 Gazi Böte’nin web sitesinde duyuru başlıkları yer alan tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "G ÖREV 1-9. G ÖREVLER - 1 Gazi Böte’nin web sitesinde duyuru başlıkları yer alan tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo."— Sunum transkripti:

1 G ÖREV 1-9

2 G ÖREVLER - 1 Gazi Böte’nin web sitesinde duyuru başlıkları yer alan tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo tasarlayın. İçine 3 adet yeni duyuru girişi yapın.

3 G ÖREVLER - 2 Biraz önceki duyuru tablosuna duyuru tarihini ekleyin. İçindeki verilerde de düzenleme yapın.

4 G ÖREVLER - 3 Öğrencilerin ad, soyad, e-posta, doğum tarihi, kullanıcı adı ve şifre bilgilerini saklanabileceği bir tablo oluşturarak içine 5 adet veri girin.

5 G ÖREVLER - 4 Öğrencilerin anne adı, anne soyadı, baba adı, baba soyadı, ailelerinin ev adresleri, ailelerin telefonları, ailelerin yaşadıkları şehir bilgilerini saklayan bir tablo oluşturun. 5 öğrenci ailesine ilişkin bu verileri de girin.

6 G ÖREVLER - 5 3 numaralı öğrencinin ailesinin ev adresini söyler misiniz? Bunun için iki tablo arasında ilişkilendirme yapılması gerektiğine dikkat edin.

7 G ÖREVLER - 6 Öğrenciler web sitesine girdiklerinde son girdikleri duyuruyu görmek istiyorlar bunun için gerekli tabloyu oluşturun.

8 G ÖREVLER - 7 Öğrencilerin veri tabanı yönetim sistemi dersine ilişkin memnuniyetlerini değerlendireceğimiz2 sorudan oluşan bir anket ve bu anketin cevaplarının girileceği bir tablo oluşturunuz. Gerekli alanları ilişkilendirmeyi unutmayalım

9 G ÖREVLER - 8 Anketin cevapları 1. soru için “çok memnunum” “memnunum” “memnun değilim” “hiç memnun değilim” 2. soru için “evet” “hayır” 3. soru için “evet” “hayır” “kısmen” cevapları olabilecek şekilde gerekli tabloları ekleyin ve düzenlemeleri yapın.

10 G ÖREVLER - 9 Dersleri veren öğretim elemanlarının adı, soyadı, e-mail adresi ve fotoğraflarını veri tabanında saklamak istiyoruz. Ancak her dersin birkaç öğretmen tarafından verilebileceğini düşünerek gerekli tabloları oluşturun ve ilişkilendirin.


"G ÖREV 1-9. G ÖREVLER - 1 Gazi Böte’nin web sitesinde duyuru başlıkları yer alan tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları