Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Prof.Dr.Şükrü Hatun Dekan. Geçen Çalıştaydan bugüne.. Fakültemizde “canlı ve etkin bir eğitim” için heyecan sürüyor Öğrenci sayılarındaki artış eğitimle.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Prof.Dr.Şükrü Hatun Dekan. Geçen Çalıştaydan bugüne.. Fakültemizde “canlı ve etkin bir eğitim” için heyecan sürüyor Öğrenci sayılarındaki artış eğitimle."— Sunum transkripti:

1 Prof.Dr.Şükrü Hatun Dekan

2 Geçen Çalıştaydan bugüne.. Fakültemizde “canlı ve etkin bir eğitim” için heyecan sürüyor Öğrenci sayılarındaki artış eğitimle ilgili en sınırlayıcı faktör Yaz Stajı ve Fizik Muayene Stajı çok başarılıydı.Bu yıl da aynı şekilde devam edecek İletişim becerileri programı güçlendirildi. Eğitim donanımı için 1 milyon TL kaynak ( Çalışmalar/alımlar Eylüle kadar bitirilecek) Harvard’da 1 haftalık staj destekli Öğrenci Araştırma Programı başlatıldı Öğrenci yemekhanesinin genişletilmesi projelendirildi ( Yeni döneme yetişecek)

3 Geçen Çalıştaydan bugüne.. 12 Eylül 2013’de Derince’de aile hekimleri ile toplantı- Birinci basamak kurumlarında eğitimle ilgili sorunlar sürüyor İki kez “Program Değerlendirme Kurulu” toplantısı yaptık. Kürşat Yıldız bilgi verecek Tıp Eğitimi AD güçlendirildi (Rehberlik Birimi..) Eğitimde ikinci basamak kurumlardan yararlanma ( Bu konuda ilerleyemedik) 1 haftalık staj sorunu sürüyor D V’in 10 kez tekrarlanması? Öğretim üyelerinin derslere geç gelmesi vs Klinik eğitimde teorik ağırlık sürüyor? beceri eğitimi ?

4 Eğitim Komisyonunda Değişiklikler D I koordinatör yardımcılığı: Yrd.Doç.Fatma Ceyla Eraldemir D VI: Prof.Dr.Dilek Bayramgürler, Yrd.Doç.Dr.Yiğit Çakıroğlu

5 Önümüzdeki dönem Yatay geçiş ve öğrenci sayısındaki artışlar Akreditasyon ara değerlendirme Preklinik döneme konan “ Vaka tartışması” ve “Sanat/sosyal” derslerin uygulanması TODUP başlangıcına konan Araştırma ve İstatistik Programı Öğrencilerin soru hazırlama öncesinde “Bu ders kurulunda en çok yararlandığınız konular? Sizce bu ders kurulunda hangi konular/noktalar önemlidir? “ sorularına cevap vererek katkıda bulunması Öğrenci geri bildirim sistemi ile ilgili sorunlar Plk’lerin staj eğitiminde için kullanması için model geliştirilmesi İntörn programında 1 aylık Kardiyoloji için yer açılması ( Süre değişiklikleri?)? D V staj döngüsü?


"Prof.Dr.Şükrü Hatun Dekan. Geçen Çalıştaydan bugüne.. Fakültemizde “canlı ve etkin bir eğitim” için heyecan sürüyor Öğrenci sayılarındaki artış eğitimle." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları