TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN ve DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
Lojistik Yönetimi Ders – V
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
Sinaps Alternatif İletişim Çözümleri
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
TURİZM PAZARLAMASINA GİRİŞ
PAZARLAMA KARMA ELEMANLARI: TUTUNDURMA
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
Lojistik Yönetiminde Freight Forwarder
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
Global pazarlama stratejisi
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
KÜTÜPHANELERDE HALKLA İLİŞKİLER ve PAZARLAMA ANKARA ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ÖRNEĞİ Tuna CAN & E.Erdal AYDIN
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
“Dünyada ve Türkiye’de Pamuk Piyasaları ile İlgili Gelişmeler”
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 18 Temmuz 2013.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
ALANLARIMIZ GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI MATBAA TEKNOLOJİSİ ALANI
YYPE FABRİKASINDA ÜRETİLEN ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
1 TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONU 7 EYLÜL 2013 YAŞ GRUPLARI İSTANBUL TRİATLONU TRİATLET BRİFİNGİ.
TANITMA NEDİR Turizmde tanıtma; yurt içinde veya yurt dışında insanların ilgilerini bir ülkenin bölgenin ya da turistik bir yerin turistik ürünleri üzerine.

MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 16 MAYIS AB TOPLAM SIĞIR HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ ARALIK-TOPLAM ÇİFTLİK HAYVANLARI SIĞIR.
Geleneksel’den Yeni Yaklaşımlara;
18 Mart Yalova.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim.
1. TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Tarihçe ve Tanıtım -Kuruluş Çoğunluğun Sesi -Modern Teknoloji 2.
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet
AHŞAPTAN FAZLASI.
İSG, Yangın, Çevre ve Risk Yönetimi Periyodik Sektörel Dergi Ocak 2008 ilk sayısı çıktı.
İŞ DÜNYASINDA MARKALAŞMA
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİN YENİ BOYUTLARI
Konut Pazarlamasında Bir «İLK». Projelerinizi Yatırımcılarla Buluşturuyoruz.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Okulumuz, CEM OFSET MATBAACILIK SANAYİİ A.Ş. yönetim kurulu başkanı Dr. OKTAY DURAN tarafından yaptırılarak bakanlığımıza hibe edilmiş ve tarihinde.
HATİCE ÖZKAN - Marka (Balon Evi)
ŞİRKET VE ÜRÜN PREZANTASYONU HAZIRLAYAN ŞAHİN KESKİN
Sam Walton tarafından 1962 yılında kurulmuş Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir yılında Walmart büyük kazandıracak olan borsaya.
Maliyet Tasarrufu ve Güvenli Baskı
MATBAACILIK ve BASKI SÜREÇLERİ
Hazırlayan: Hasan ACAR
BÖLÜM: 1 PAZARLAMA VE SATIŞ.
Soğuk Zincir İzleme Ürün Taşımalarında Soğuk Zincir Kontrolü
SUNUM
ISO
Sunum transkripti:

TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, 8.500 m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden oluşan parkuru ile “grup içi ve grup dışı” müşterilere hizmet veren bir “Turkuvaz Medya Grubu” kuruluşudur.

İnsanların okuyabilmesini sağlamak. Misyonumuz İnsanların okuyabilmesini sağlamak.

Vizyonumuz Sürekli gelişen hizmet kalitemizle, ulusal pazarda akla gelen ilk marka ve uluslararası pazarda yer alan bir oyuncu olmak.

Müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilecek ürünleri, Amacımız Müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilecek ürünleri, - en uygun kalite, - en uygun zaman, - en uygun fiyat birleşimiyle sunabilmek.

Ürün Çeşitliliği

Referanslar

Goss M600 Baskı Makineleri (4 Adet) (2 Adet) 55.000 kopya/saat 5 Renk Baskı İmkanı Otomatik Kalıp Takma Mürekkep Yoğunluğu Ölçüm Sistemi Mürekkep Bilgi Transfer Sistemi Tutkal ve 3 Ağızlı Bıçak

KBA 411 Baskı Makineleri (4 Adet) (1 Adet) 25.000 kopya/saat 4 Renk Baskı İmkanı 32 sayfa

(1 Adet) Heidelberg Speedmaster Baskı Makineleri (4 Adet) 10.000 kopya/saat 4 Renk Baskı İmkanı Otomatik Kalıp Takma

Ciltleme ve Paketleme Makineleri (8 Adet) Harman ve Kapak Takma (Amerikan Cilt - 2 Adet) Müller Martini Acoro A7 - 21 İstasyon Müller Martini Norm Binder - 21 İstasyon Tel Dikiş (4 Adet) Müller Martini - 6 İstasyon - 2 Adet Müller Martini - 4 İstasyon - 2 Adet Katlama-Kırma (1 Adet) Poşetleme (1 Adet) Heidelberg KD 78 Sitma - 4 İstasyon

Lojistik Turkuvaz Matbaacılık, her gün 26.000 son satıcı ve 1.300 zincir mağazaya ulaşan gazete dağıtım ağının desteğiyle, insert, broşür, dergi ve diğer basım hizmetlerini Türkiye geneline taşıyabilmektedir. 12

Teşekkürler