DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı 14 Aralık 2010
Advertisements

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
T.C DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Müftülüğü
Bürokrasinin Azaltılması ve Vatandaş Odaklı Hizmet Sunumu Çalışmaları
2010 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLERİN ÖZET SUNUMU (26/12/2010)
NE YAPMAK İSTERDİNİZ PROJESİ
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
Kamu Personeli Verimlilik Projesi
İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI MÜDAHALE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİN KİMLİK DAĞITIM TÖRENİ
 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat.
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
Kalite ve Çevre Müdürlüğü TÜRK ODA/BORSA SİSTEMİ İÇİN KALİTE MODELİ ODA/BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ IV. Dönem Odalar için Eğitim Semineri Ş. Sibel AYGÜN.
BELEDİYELERDE MECLİS VE ENCÜMEN İŞ VE İŞLEMLERİ
YENİÇAĞA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ
Bursa Tütün Kontrol Çalışmaları
Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu
VAN İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
KAYSERİ VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
T.C. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE UYGULANMASI : BOLOGNA UZMANLARI ULUSAL TAKIMI PROJESİ 07 Aralık 2007, Uludağ Üniversitesi, BURSA BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
ADÜ TIP FAKÜLTESİ TEB MÜFREDAT VE ENTEGRASYON ALT BİRİMİ Başkan Doç.Dr. Mustafa ALTINIŞIK.
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
ŞARKİKARAAĞAÇ MÜFTÜLÜĞÜ 2009 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLERİN ÖZET SUNUMU (28/12/2009)
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ.
1  İç Denetinin Faaliyetinin Yürütülmesinde Karşılaşılan Sorunlar- Çözüm Önerileri T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İÇ DENETİM BİRİMİ BAŞKANLIĞI.
İSTANBUL, ZEYTİNBURNU, BÜYÜKÇEKMECE, ADALAR
T.C. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü
GAP BÖLGESİ SEL PROJESİ YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ “ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER : 1485.
Ali MARAŞLIGİL KAYSERİ İL MÜFTÜSÜ
İL DÜZEYİNDE KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ YÜRÜTTÜKLERİ FAALİYETLERİN STRATEJİK PLAN VE PERFORMANS PROGRAMLARINA UYGUNLUĞUNA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU.
T. C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü SAYI :B. 08. PGM
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEFTİŞ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI FAALİYETLERİ Kartal Belediyesi
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI
T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı 14 Aralık Aralık 2010.
Konu : Kurullar – Kuruluşlar – Komisyonlar
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
6360 Sayılı Kanun On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına.
HATAY İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM BÖLÜMÜ YGS GERİ KAZANIM SINAV SONUÇLARI Ömer Faruk BEKTAŞ Şube Müdürü.
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
MEBGEP / CBMoNE GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER. Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali İşbirliği 2006 Programı Hibesi 3.7 MİLYON EURO PROJENİN BÜTÇESİ.
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROSU
Türk Kamu Personel Rejiminin Özellikleri ve İstihdam Biçimleri
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI
Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü
Yerel Yönetim Merkezi Yönetim
MEZ İ TL İ KIZ ANADOLU İ MAM HAT İ P L İ SES İ Adres Yeni Mah. Bahar Cad. No 6 Mezitli / MERSİN Telefon Web
Görev ve Sorumluluklar PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1-Üniversitelere Akademik Kadro Tahsis Edilmesi YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
Ahi Evran İlkokulu/Ortaokulu
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
50.Yıl DPB T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI
KURŞUNLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TANITIMI
T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
Yıllara Göre Etkinliklerimiz
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
Sunum transkripti:

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet Bakanımız Prof. Dr. Mustafa Sait YAZICIOĞLU, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz ÖZAK ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU’nun iştirakleriyle 14 Nisan 2008 tarihinde Trabzon ‘da gerçekleştirilmiştir. Heyet daha sonra, Kermes ve Kitap Standı açılışına katılmış, Valilik, Belediye Başkanlığı, Huzurevi ve Çocuk Yuvasını ziyaret etmiştir Amerikan Türk Diyanet Vakfı (TARF) Genel Kuruluna katılmak, Başkanlığımız yurtdışı hizmetlerini yerinde görmek, vatandaşlarımızla bir araya gelerek Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle etkinliklere katılmak ve konferanslar vermek üzere, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU ABD’ye gitmişlerdir.

KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLİĞİ SINAVI Halen 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi devlet memuru olarak kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan erkekler için stajyer Kur’an kursu öğreticiliği yeterlilik belgesi sınavı yapılacaktır. Son müracaat tarihi 9 Mayıs 2008’de sona ermiştir.

GİRESUN’DA TOPLANTI Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU, 15 Nisan 2008 tarihinde Giresun Valiliği, Belediye Başkanlığı ve İl Müftülüğünü ziyaret etmişler, ilçe müftüleri ve din görevlileriyle Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmışlardır.+

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA 215 YENİ KADRO Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde İlçe Kurulması ile ilgili Kanunun Geçici 3. maddesi ile, yeni kurulan 43 ilçenin ihtiyacını karşılamak üzere, Diyanet İşleri Başkanlığına çeşitli unvanlarda 215 adet yeni kadro ihdas edilmiştir.

YÖNETİM ve PLANLAMA EĞİTİMİ Başkanlığımız taşra teşkilatında yürütülen hizmetlerde verimliliğin artırılması, metot ve ilke birliğinin sağlanması, merkez ve taşra arasında iletişimin daha iyi seviyeye getirilmesi ve gerçekleştirilecek hizmetler konusunda bilgi alış verişinde bulunmak amacıyla, il müftü yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müftülerine yönelik Sakarya, Bursa, Tekirdağ ve Sivas illerinde Stratejik Yönetim ve Planlama Eğitimi seminerleri gerçekleştirilmiştir.

Kırşehir ve Nevşehir’de Yerinde İnceleme Başkanlığımızca il müftüleri tarafından yürütülen hizmetleri yerinde görmek, değerlendirme yapmak, ileriye dönük hizmetler konusunda istişarelerde bulunmak ve kararlar almak maksadıyla, 25–26 Nisan 2008 tarihlerinde Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR başkanlığında bir heyetle, Kırşehir ve Nevşehir illerinde Brifingli çalışma toplantıları yapılmıştır

ORDU DA TOPLANTI Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU, 16 Nisan 2008 tarihinde Ordu Valiliği, Belediye Başkanlığı ve İl Müftülüğünü ziyaret etmişler, ilçe müftüleri ve din görevlileriyle Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı ile “Kutlu Doğum Haftası Kermesi” açılışına katılmışlardır.