Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ “ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER : 1485.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ “ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER : 1485."— Sunum transkripti:

1 OCAK 2014 OCAK 2014

2

3 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ “ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER : 1485

4 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ “ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER : 1485 Mustafalı Köyü Camiinin bakım, onarım ve iç dizayn çini olarak yapılmıştır. Kutlu doğum Haftasında çeşitli etkinlikler düzenlenmiş ve “Peygamberimiz ve İnsanlık Onuru” konulu konferans tertip edilmiştir. Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Cami kadın-Aile” konulu konferans düzenlenmiştir. Merkez Camii, Turnasuyu Merkez ve Turnasuyu Divani camilerinde Engelliler için rampa yapılmıştır. İlçemize bağlı Mustafalı Köyünde kur’an Kursu açılmış olup, kursun tefrişatı yenilenmiştir. Ayrılık Köyü, Turnasuyu Köyü Kapıcılı Mahallesi, Mustafalı Köyü Çitlikıran Mahallesinde ihtiyaç odaklı Kur’an Kursu açılmıştır. Merkez, Ambarcılı Köyü, Turnasuyu Köyü ve Taşlıçay Köyü camilerinde vatandaşlarımıza yönelik “ kuran Öğretimi Programı” yapılmıştır. Turnasuyu Köyü Kur’an Kursunun ve lojmanının bakım onarım ve tamiratı yapılmıştır. Müftülük binasının çatısı yapılmıştır. Bay ve Bayanlara yönelik merkez, Mahalle ve köylerde irşat programı yapılmıştır. Önemli gün, gece ve Haftalarda vaaz, hatim ve mevlit programları icra edilmiştir. Merkez camii slayt sunumu eşliğinde Çanakkale destanı anma programı yapılmıştır. Merkez kız kursunda bayanlara yönelik Cuma günleri hadis dersi programı icra edilmiştir.

5 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER : 1485 Mustafalı Köyü Camiinin bakım, onarım ve iç dizaynı cini olarak yapılmıştır. Mustafalı Köyü Camiinin bakım, onarım ve iç dizaynı cini olarak yapılmıştır.

6 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. Kutlu Doğum Haftasında çeşitli etkinlikler düzenlenmiş ve « Peyganberimiz ve İnsanlık Onuru» konulu konferans tertip edilmiştir. Kutlu Doğum Haftasında çeşitli etkinlikler düzenlenmiş ve « Peyganberimiz ve İnsanlık Onuru» konulu konferans tertip edilmiştir. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER : 1485

7 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER Camiler ve Din Görevlileri Hatası etkinlikleri çerçevesinde «Cami-Kadın-Aile» konulu konferans düzenlenmiştir. Camiler ve Din Görevlileri Hatası etkinlikleri çerçevesinde «Cami-Kadın-Aile» konulu konferans düzenlenmiştir.

8 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER Turnasuyu Köyü Merkez Camisinde Yaz Kuran Kursuna devam eden öğrencilere 23 Adet Tablet Bilgisayar ve çeşitli hediyeler dağıtılmıştır. Turnasuyu Köyü Merkez Camisinde Yaz Kuran Kursuna devam eden öğrencilere 23 Adet Tablet Bilgisayar ve çeşitli hediyeler dağıtılmıştır.

9 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER Anbarcılı Köyü Camisinde Slayt sunumu eşliğinde «Çanakkale Destanı» Anma Programı yapılmıştır. Anbarcılı Köyü Camisinde Slayt sunumu eşliğinde «Çanakkale Destanı» Anma Programı yapılmıştır.


"OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ “ YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER : 1485." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları