Kıbrıs T ü rk Toplumu Ortak Akıl Forumu i ç in Soru Konferansı ® Ç alışma Akımı Rev 1, 12 Aug‘08.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PROJE HAZIRLARKEN DİKKAT EDİLECEK ADIMLAR
Advertisements

MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI ETCF-II is co-funded by the.
Temel Planlama Dokümanlarının Sonuç Oryantasyonu Hakkında Yorumlar.
Elazığ İhracat ve Katma Değer Artışı Ortak Akıl Toplantısı WorldCafe Toplantı Akışı.
KAPATILMA SÜRECİ VE SONRASINDA TIP EĞİTİMİ ANABİLİM DALLARI.
BİLİMSEL BİR MAKALE NASIL YAZILIR
COP 10’a Hazırlık Amaçlı Kuzey Akdeniz Bölgesel İstişare Toplantısı -BONN Ülkemizin etkin olduğu Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesinin.
İYİ MEZUN, DOĞRU İSTİHDAM, KALİTELİ ÜRETİM (İMDİKUR)
KADEM KIBRIS TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ HEKİM ÇALIŞMA KOŞULLARI, SORUNLAR VE ÖNERİLER ARAŞTIRMASI MART 2010.
ik gündemi anket raporu
T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KATILIMCILARA YÖNELİK MATERYALLER.
Yeniden Yerleşim Planlaması
STRTEJİK PLAN HAZIRLAMA TAKIMININ OLUŞTURULMASI. Hazırlık Dönemi Çalışmaları ve Takımın Oluşturulması Stratejik planlama çalışmalarının başarısı plan.
Eylem Planı Sonraki Adımlar
Kano Modeli Prof. Dr. Ali ŞEN.
Rev © Copyright Sistem Mühendisliği Uygulama Hizmetleri, Soru Konferansı ® Ne Beklenmeli? Ne Beklenmemeli? Ne / Nasıl Yapılıyor?
ETCF is funded by the European Union EU–TURKEY ODALAR FORMU TİCARET ODALARININ HİZMET KALİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİYLE GÜNEY MARMARA BÖLGESİNDEKİ KOBİ’LERİN.
SIÇRAMA ÇALIŞMASI Hiroshi Toyoda
Etkili Sunum Teknikleri
Kurumsal Değerlendirme Programı (IEP) Prof. Dr. Nejat Erk Ç.Ü. Kurumsal Değerlendirme Programı Koordinatörü.
OFFICE OFAFFAIRS KOMİSYON İLE İLİŞKİLER: müzakereden izleme sürecine OFFICE OFAFFAIRS.
UNCCD COP HAZIRLIK TOPLANTISI 8 Eylül New York Toplantısı 20 Eylül 2011 Salı günü New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda “Sürdürülebilir.
MALİYE BAKANLIĞI TÜRKİYE’DE ÇOK YILLI BÜTÇELEME SÜRECİ
KAMUDA İNOVASYON (?). KAMUNUN İNOVASYONA (?) ETKİSİ KAMU Kamu kendi faaliyeti (Kamu kesimi reformu) Özel kesim Bilgilendirme -Rekabetçi -Eşgüdüm dışsallığı.
AB ÇEVRE FASLININ AÇILMASI VE Prof. Dr. Hasan Z. SARIKAYA
PROJE HAZIRLAMADA ALANA ÖZGÜ KONU SEÇİMİ
TARTIŞMA YÖNTEMİ.
Ölçme ve Değerlendirme Semineri
Slide 1 Kurumsal Mali Sorumluluk ve Muhasebe Standartları « Dördüncü Yönerge » - yıllık hesaplar 1978 « Yedinci Yönerge » - konsolide hesaplar 1983 – Değişiklikler.
Düzenleyici Etki Analizinin Türk Hukuk Sistemine Tanıtılması “Eğiticilerin Eğitimi” Kasım 2008 Bölüm 9: Örnek Çalışma.
MEB HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ
ALGORİTMA VE AKIŞ ŞEMASI
DOĞRU YANIT C SEÇENEĞİDİR DOĞRU YANIT D SEÇENEĞİDİR.
Öğretim Durumlarını Planlama
Rev © Copyright Sistem Mühendisliği Uygulama Hizmetleri, Soru Konferansı ® Ne Beklenmeli? Ne Beklenmemeli? Ne / Nasıl Yapılıyor?
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? ETKİNLİĞİ
MAVİ BAYRAK PROGRAMI’NDA ÇEVRE EĞİTİMİ VE BİLİNÇLENDİRME
20 Kasım 2004 Strateji Toplantısı. Strateji Geliştirme Süreci Misyon - Mevcut Durum = Fark Stratejiler / Politikalar VİZYON MİSYON MEVCUT DURUM HEDEFLER.
Decision Making and Performance Management in Public Finance Kamu Maliyesinde Karar Alma ve Performans Yönetimi TR08IBFI ORGANİZASYON ve SÜREÇ.
2013 Teklif Çağrısı Döneminde Hayatboyu Öğrenme (LLP)/ Comenius Programı Çok Taraflı Okul Ortaklıkları proje teklif sayısı 1647, kabul edilen proje sayısı.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
MESLEK ANALİZİ İLE İLGİLİ BAZI HATIRLATMALAR Görev Meslek elemanın tarafından icra edilen işin en büyük / ana bölümüdür. Bir sorumluluk alanı altındaki.
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
ÜNİTE 2 : İBADET KONUSUNDA BİLGİLENELİM KAZANIM: İbadetlerin davranışlar üzerindeki etkisini fark eder. TARTIŞMA YÖNTEMİ.
TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi
KISIM II Matematiksel Kavram ve Prosedürlerin Gelişimi BÖLÜM 21 Veri Analizi Kavramlarının Gelişimi.
BÖLÜM 5 LİTERATÜR TARAMASI NASIL YAPILIR?BİR MAKALENİN BÖLÜMLERİELEŞTİREL OKUYUCU İÇİN KONTROL LİSTESİARAŞTIRMA RAPORUNUN YAZILMASI Beşinci Bölüm Konuları.
22 Aralık 2010 Maliye Bakanlığının Planlama ve Kontrol Çemberi Rogier Tesson Thijs Leijen.
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
Bilgi İşlem Merkezi Bağımsız Her türlü etkiden (baskıdan) uzak Kararları uygulatma ve yaptırım gücüne sahip Bilgi sistemlerinin standartlarını koyan Ve.
Eğiticilerin Sınıf Yönetimi Yeterliklerinin Geliştirilmesi Doç.Dr. Ali E. Şahin Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENME KABİLİYETİMİ VE YAKLAŞIMIMI BİLME Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi stilimle.
ÇOK GİZLİ Lusail Sunum Taurus Projesi 03-Temmuz-2012.
KOÜ Tıp Fakültesi Program Değerlendirme Kurulu sunumu, Kapanış ve Temenniler Dr. Kenan BEK
PROJE SOSYAL DİYALOG KOMİTESİ TOPLANTISI GÜNDEMİ (1)
Araştırma Problemini Belirleme
ARABULUCULUK AŞAMALARINA TEMEL ARABULUCULUK EĞİTİMİ EĞİTİCİMCİ KİTABI DOĞRULTUSUNDA GENEL BAKIŞ A) HAZIRLIK AŞAMASI B) BAŞLANGIÇ AŞAMASI C) İNCELEME AŞAMASI.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
. Hücre zarından madde geçişine ilişkin kontrollü bir deney yapar. a. Hücre zarından madde geçişine ilişkin deney öncesi bilimsel yöntem basamakları bir.
Hızlı Okuma Egzersizleri
Hızlı Okuma Egzersizleri
Bir Kurumda Öğrenme Merkezi (ÖMer) Nasıl Oluşturulur?
SINIF KURALLARIMIZ.
2547 SK. GÖRE 40-b. MADDESİ GÖREVLENDİRİLME İŞ AKIŞ SÜRECİ
MAN-535 Araştırma Yöntemleri
Araştırma Süreci ve Etik
Görev 15 Veri Bütünlüğü.
MODÜL 6.1 arabuluculukta hazırlık aşaması
Medya Raporu 2019.
Sunum transkripti:

Kıbrıs T ü rk Toplumu Ortak Akıl Forumu i ç in Soru Konferansı ® Ç alışma Akımı Rev 1, 12 Aug‘08

2 Çalışma akışının izahı Açılış, süre, Genel kurallar Sunum 0 Niçin buradayız? (ortak aklı Aramak için) SK: Ne? Ne değil? Sunum 5 Ortak Kavram Tabanı Bey.Fır.1 ÇGr yap Süz 5x5 Uzlaş 1x5 Net olunmayan 5 kavram +100 kavram “The” problem Nedir? Bey.Fır.2 Kıbrıs Türk Halkı’nın, güvenli ve müreffeh bir gelecek doğrultusunda, tüm birey ve kurumlarının yapıcı katkılarıyla oluşmuş ortak aklının net olarak ortaya konulup, temsilcilerinin ihtiyacı olacak olan “uzlaşılmış irade”yi arkalarına alarak müzakere masasına oturmalarına yardımcı olmak gerekiyor. 5 grup 5’er Kavram tanımlar Her grupa 1 kavram konsolide Üzerinde kısmen uzlaşılmış 5 kavram +100 istenmedik ÇGr yap Sunum ile Katkı topla Üzerinde daha çok uzlaşılmış 5 kavram Süz 5x5 istenmedik Uzlaş 1x5 istenmedik Her ÇGr “The”Prob üretir 5 istenmedik 5 “The”Prob Uzlaş 1 “The”Prob “Doğru Soru Tekniği!” Sunum 15 “The” problem Için soru üretimi Bey.Fır Soru adayı ÇGr yap Süz 5x5 Soru adayı 5 En iyi soru 3 “Koz” Nedir? KTH için En etkili 5 koz nedir? Sunum 6 Bey.Fır koz adayı ÇGr yap Süz 5x5 koz adayı 5 En iyi koz

3 Kapanış Yol Haritası çerçevesi Bundan Sonraki Adımlar için açıklama Teşekkür Ve 1.SK kapanışı 1.SK Rapor hazırlama 2.SK Planlama& hazırlık SK 2 Bey.Fır Çerçeve çizgisi ÇGr yap Süz 5x5 Çerç.çizgisi 5 En iyi çizgi 3.SK Planl& hazırlık 2 Katılımcı izlenimleri Mod. yorumları 2.SK önerileri 2.SK Rapor hazırlama Mod. yorumları 3.SK önerileri Nihai Rapor hazırla Mod. yorum Yol Har.na Göre hareket SK 3 “The” prob Sorularına Yanıt arama 5 grup 5’er soruyu cevaplar Her grupa 1 cevap konsolide Üzerinde kısmen uzlaşılmış 5 cevap Sunum ile Katkı topla Üzerinde daha çok uzlaşılmış 5 cevap