Bireylerin hayatlarını ve kurumların yapılarını, yeniden inşa etmeleri için; deneyimleri sonucunda ürettiklerini paylaşan, danışmanlık yapan ve bu yolda.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sanallaştırma örnekler, kısa özetler
Advertisements

YENİ KOOPERATİFÇİLİK HAREKETİ
ÜNİVERSİTELERDE TAM GÜN ÇALIŞMA : Genel Bir Bakış Prof.Dr.Ahmet Cevat ACAR İstanbul Üniversitesi Prof.Dr.Ahmet Cevat ACAR İstanbul Üniversitesi.
“IT Manager” Ünvanına Sahip Olun örnekler, kısa tanıtımlar
TIP EĞİTİMİNDE ÖĞRENCİNİN YERİ
Eğitimde Web 2.0 Kullanımı
Değerler Eğitimi Özgüven.
MESLEKİ REHBERLİK PDR SERVİSİ «Büyüyünce Ne Olacaksın»
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
DÜZYAZI TÜRLERİ MAKALE DENEME SOHBET FIKRA
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
MENTÖRLÜK DESTEK PROGRAMI
Ortak Öğrenme Nasıl Gerçekleşir? Türk Otomotiv Sektöründen Örnekler TÜSİAD – UİG Rekabet Öncesi İşbirlikleri Başarı Hikayeleri Semineri Dr. Umut EKMEKÇİ.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Jane’s Information Group Metin Tunç Veritabanı Uzmanı.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
KURULUŞU Çocuk felsefesi anlayışı: Bir çocukta bütün çocukları düşünmek. Çocuk ödevi yaklaşımı: Türkiye'de ve dünyada tek bir sorunlu çocuk kalmayıncaya.
Çiğdem ODABAŞI.
1 Zekeriyaköy ve civardaki yedi köyde yaşamayı tercih eden A ve A+ sosyoekonomik gruba, ayrıca işlerinin gereği olarak piyasalara hâkim, statülerini sağlamlaştıracak,
KAPSAMLI SAĞLIK BAKIMI
Biz Kimiz, Hangi Konularda Hizmetinizdeyiz?
BLOGLAR ARACILIĞIYLA Pazarlama SEDAT BAŞDAĞ. Kelimenin ilk oluşumu, "Web" ve "Log" kelimelerinin birleşmesinden oluşmuş, “Weblog” olarak isimlendirilmiştir.
Active Directory, Replikasyon Nasıl Çalışır örnekler, kısa özetler
ÖĞRENCİ VELİSİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI
SEMİNERİN TEMEL FELSEFESİ
Uzaktan Eğitimde Öğretmen ve Öğrenci Rolleri
BİT’ini Kullanarak Bilgiye Ulaşma ve Biçimlendirme
Mimio İle İnteraktif Eğitim
. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje.
ÖĞRENCİ VELİSİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
Hacettepe Üniversitesi Uzakdoğu Dilleri ve Kültürleri Topluluğu HUDOT
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
1. 2 E-Ticaret Neden Ç evrecidir?  4 © Elif Dural Dünya iklim koşullarındaki değişiklik, kaynakların azalması ve canlı türlerinin yavaş yavaş yok olması,
Adnan TUTCAN Web 2.0 Nedir ? Toplulukları bir araya getiren, standart tasarım anlayışına yepyeni bir boyut kazandıran, daha dinamik özelliklere.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Sosyal Medya Nedir? Çağlar GÜLCEK.
SANAT ETKİNLİKLERİ Sanat eğitimi çocukların gelişimine uygun oyuncak seçme gibi bir mantıkla düzenlenmelidir. Oyuncak alırken oyuncağın çocukların gelişimine.
Web 2.0 araçlarI MERYEM KAYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
Viral Reklam? Viral reklam; genellikle elektronik yollarla hızlı bir yayılma davranışı gösteren, başkalarına aktarmak ya da başkalarıyla paylaşmak amacıyla.
Aile Atölyeleri Projesi
YENİ DİJİTAL ÇAĞ Giriş.
ETwinning PORTAL.
Kariyer Yönetimi Araçları
ANA BABA OKULU SEMİNERİNE
SOSYAL MEDYA Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir?
ÖĞRETİCİ YAZILAR 1-MAKALE 2-FIKRA 3-RÖPORTAJ 4-ELEŞTİRİ 5-GÜNLÜK
İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ. Meslek Nedir? Meslek, kişilerin belli bir eğitimle edindikleri ve hayatlarını kazanmak için sürdürdükleri düzenli.
BEP GELİŞTİRME BİRİMİ Aralık 2005-Ankara. BEP Geliştirme Birimi Başkan Aile Sınıf Öğretmeni Gezerek Özel Eğitim Görevi Verilen Öğretmen Özel Eğitim.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
BALIKESİR EĞİTİMDE NİTELİĞİ GELİŞTİRME VE İZLEME PROJESİ
SOSYAL BİLGİLER DEĞER ÖĞRETİMİ.
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
WEB 2.0 ARAÇLARI.
BLOG NEDİR? WEB GÜNLÜĞÜ.
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ
Kişisel Güvenlik. Kişisel veriler, kişinin kimlik yapısını ortaya koyan ve kişiye özel bilgiler olarak tanımlanabilir. Bu yüzden kişisel veriler ve kişisel.
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMI VE TEMEL ÖZELLİKLERİ. AMAÇ Bu oturum sonunda katılımcıların; Aile Hekimi ve Aile Hekimliğinin tanımını yaparak bugünkü durumunu.
BİR MİRAS ON VARİS: BALKANLAR
Portfolyo çocuğun kişisel başarılarını, ilgi ve yeteneklerini, çaba ve ilerlemelerini çoklu ve çeşitli araçlar kullanarak oluşturduğumuz bir dokümantasyon.
BÖLÜM 5 ÖĞRETMEN VE GÖREVLERİ 1. Amaçlarımız Bu bölümde, yasal ve toplumsal temellere bağlı olarak öğretmenin görevleri ve bu görevleri yerine getirebilme.
BÖLÜM 5 ÖĞRETMEN VE GÖREVLERİ. BÖLÜM 5 ÖĞRETMEN VE GÖREVLERİ.
Sunum transkripti:

Bireylerin hayatlarını ve kurumların yapılarını, yeniden inşa etmeleri için; deneyimleri sonucunda ürettiklerini paylaşan, danışmanlık yapan ve bu yolda onlara rehberlik sağlayan bir gelişim merkezidir.

Etkin, güçlü, adil, üretken, dinamik, sürekli gelişen, istikrarlı olan, bütüncül ve tutarlı yaklaşım sergileyebilen, çatışmasız ve tatmin durumunda bulunan, potansiyelini harekete geçirebilen, farkında olan, sorgulayan, içinde bulundukları durumu yönetebilen özne insanların inşası için gerekli desteği sağlayan bir aileyiz…

1. Lalabey Eğitimleri 2. Atölye Çalışmaları 3. Lalabey Danışmanlıkları 4. Lalabey Kişisel Destek Programları 5. Lalabey Butik Proje Çalışmaları

1. Çekirdek Eğitimler2. Geliştirme Eğitimleri3. Alan ve Konu Eğitimleri4. Uzmanlık Eğitimleri5. Destek Eğitimleri

 Kültür, sanat, bilim, ekonomi, teknoloji, sağlık, eğitim gibi konulara ilişkin haberleri takip edebileceğiniz;  Hayata farklı yerlerden ve açılardan bakan; sanatçılar, akademisyenler, uzmanlar, gönüllüler, siyasiler, bürokratlar ve birbirinden farklı konularımız ile yaptığımız röportajlarımızı seyredebileceğiniz;  Hem bizim hem de farklı kurumlarım eğitim, seminer, söyleşi, kısa film vb. bilgilendirici içeriklerimizi izleyebileceğiniz;  Yazarlarımızın kaleme aldıkları ilgi çekici, özgün yazılarını ve film eleştirilerini okuyabileceğiniz; Paylaşım sitemize, paylasim.lalabey.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz. Sizlerin paylaşımları ile zenginleşen sitemizi ziyaret etmeyi lütfen unutmayın!