BELGE SAYI SİSTEMİ MİLLİ ARŞİV VE ARAŞTIRMA DAİRESİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Advertisements

T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak.
Bütçe Kodlaması Nedir? Bütçe Kodlaması Devlet faaliyetlerinin Kurumsal, Fonksiyonel ve Ekonomik Sınıflandırmasıdır.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI DÖNEMİ BÜTÇE HAZIRLIK SÜRECİ 26 Haziran 2013.
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI
KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
T.C. ÇOBANLAR KAYMAKAMLIĞI Malmüdürlüğü BİRİFİNG RAPORU
SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN YENİ ORGANİZASYON YAPISINDAKİ BİRİMLERLE YAZIŞMA YAPACAK KURUMLAR İÇİN BİLGİLENDİRME
HESAP PLANI AÇIKLAMALARI
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
Gazete İlanları ve Okul Kütüphaneciliği
T.G.K. BUĞDAY UNU TEBLİĞİ VE T.G.K. EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ
TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI
KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE EĞİTİM SİSTEMİ
Daire Başkanı Dr.Ünal HÜLÜR.
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
STANDART DOSYA PLANININ UYGULANMASI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİNE KATILIM BELGESİ
Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı
Çölleşme ile Mücadele Dairesi Toplantısı
T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı
RESMİ YAZIŞMA KURALLARI
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
Strateji Geliştirme Başkanlığı SGB.net Sistemi Genel Tanıtımı
29 Eylül 2005 TBB EKONOMİ ÇALIŞMA GRUBU. Türk Bankacılık Sistemi-Haziran Genel Bilgiler 2. Bilanço Gelişmeleri 3. Türkiye ve AB 4. İllere Göre.
Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
ANALİTİK BÜTÇE SINIFLANDIRMASI
KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
Finansal Planlama Birimi Sorumlusu HOŞGELDİNİZ
Milli Arşiv ve Araştırma Dairesi
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
SGM-Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
NİHAL GÖZDE ERAKALIN SİNEM VASFİYE ÜNAL
EK-l KAMU KURUM ve KURULUŞLARI YAZIŞMA KOD SİSTEMİ (*)
Strateji Geliştirme Başkanlığı
DÖNER SERMAYE BÜTÇE VE MUHASEBE İŞLEMLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI.
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
Mesleki Yeterlilik Kurumu
STANDART DOSYA PLANI.
2015 YILI SGK KATILIM PAYI UYGULAMALARI
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Uygulamalı Taşınır İşlemleri Hizmet İçi Seminerleri Hazırlayan Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı.
Tüketim Malzemeleri Dayanıklı Taşınırlar Tıbbi Malzemeler
Bilişim Teknolojisi Sınıfları ile İlgili Genelge ve Yönergeler
Getiri Ltd. Şir. Mayıs 2008 hesap döneminde aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Tek düzen hesap planını ve 7/A Maliyet Hesapları’nı kullanarak bu ticari.
 KALİTE YÖNETİM BİRİMİ  Mart ayında düzenlenen dış denetim sonucu Müdürlüğümüz çalışmalarının ISO Kalite Standartlarına uygunluğu bir kez daha.
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI BRİFİNG. İlçe Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan; 1. Özel Kalem Bürosu, 2. Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu,
Decision Making and Performance Management in Public Finance Kamu Maliyesinde Karar Alma ve Performans Yönetimi TR08IBFI03 Politika Analizi Çalışma Programı.
Madde-2) Kurumların merkez, taşra ve yurtdışı teşkilatlarında yer alan tüm birimlere ait kodların güncellenmesi işlemlerinde kurumların strateji geliştirme.
KAMU HİZMET ENVANTERİ SEMİNERİ 18 MART 2011 AMASYA.
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
İdareyi Geliştirme Başkanlığı’nın
KAMU HARCAMALARININ SINIFLANDIRILMASI
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ Ali Gazi Hastane İşletmeciliği Uzmanı
RESMÎ YAZIŞMA KURALLARI
ANALİTİK BÜTÇE SINIFLANDIRMASI KAMU MALİ YÖNETİMİ PROJESİ KAPSAMINDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR, MEVCUT KODLAMANIN DAHA ÖNCE DEĞİNİLEN EKSİKLİKLERİNİ ORTAYA.
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
(Kütüphanelerarası Kaynak Paylaşım Sistemi)
NUMARALANDIRMA VE KOD SİSTEMİ.
T.C. İZMİR VALİLİĞİ GÜZELBAHÇE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ H GENEL EVRAK İŞLERİ T.C. İZMİR VALİLİĞİ GÜZELBAHÇE HALK EĞİTİMİ.
HACI SEMİHA KULAKLI ANAOKULU
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI BÖLÜMÜ. Muhasebe ve Vergi Programı öğrencileri; ▫Muhasebe programı mezunlarına "Muhasebe Meslek Elemanı" unvanı verilmektedir.
T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU FİNANS, BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ MALİYE PROGRAMI.
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ
Adı ve Soyadı : Şubesi : No :
Hemşirelik Kayıtları Planlama aşamasında hemşirelik girişimleri saptanırken, bunlardan kimlerin, hangi işlevlerden sorumlu olacağı ve ne zaman yerine.
MİLLİ ARŞİV VE ARAŞTIRMA DAİRESİ
Sunum transkripti:

BELGE SAYI SİSTEMİ MİLLİ ARŞİV VE ARAŞTIRMA DAİRESİ

Belgelere kimlik verebilmek için üç ana bölüme sahip Sayı Sistemi oluşturulmuştur. AAA.B.CC-DD/EE-FF/GGG Giden Evrak Kayıt Numarası Yıl Kodu Alt Konu Numarası Konu Numarası Alt Birim Kodu Bölge Kodu Kurum – Kuruluş Kodu

“AAA” KURUM KURULUŞ KODU Bakanlıklar ve bağlı veya bağımsız kurum ve kuruluşların herbirine Milli Arşiv ve Araştırma Dairesi’nce üç harften oluşan “kurum” kodu verilmiştir. SAĞLIK BAKANLIĞISAB Yataklı Tedavi Kurumları DairesiYTK Temel Sağlık Hizmetleri DairesiTSH İlaç ve Eczacılık DairesiİED Devlet Laboratuvarı DairesiDLD

“B” BÖLGE KODU 0MERKEZ 1LEFKOŞA 2GAZİMAĞUSA 3GİRNE 4GÜZELYURT 5İSKELE 9YURTDIŞI

“CC” ALT BİRİM KODU TLD.1.00 Lefkoşa Şubesi LEFKOŞA TLD.2.00 Gazi Mağusa Şubesi GAZİ MAĞUSA TLD.3.00 Girne Şubesi GİRNE TLD.4.00 Güzelyurt Şubesi GÜZELYURT TLD.5.00 İskele Şubesi İSKELE

“CC” ALT BİRİM KODU 2 MTÖ.1.01Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi LEFKOŞA MTÖ.1.02Haydarpaşa Ticaret Lisesi MTÖ.1.03Atatürk Meslek Lisesi MTÖ.1.04Haspolat End. Pratik Sanat Okulu MTÖ.2.01Dr. Fazıl K. Endüstri Meslek Lisesi GAZİ MAĞUSA MTÖ.2.02Gazi Mağusa Ticaret Lisesi MTÖ.2.03Gazi Mağusa Meslek Lisesi. MTÖ.3.01Girne Pratik Sanat OkuluGİRNE MTÖ.4.01Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi GÜZELYURT MTÖ.4.02Güzelyurt Ticaret Lisesi MTÖ.4.03Güzelyurt End. Pratik Sanat Okulu MTÖ.4.04Güzelyurt Pratik Sanat Okulu MTÖ.5.01Karpaz Meslek Lisesi İSKELE MTÖ.5.02İskele Ticaret Lisesi

“DD” KONU KODU Dosyalamada konu kullanmayan kurum ve kuruluşlar, aşağıdaki tabloda bulunan kodları örnek alabilirler. Bunlar standart konulardır. 01Mevzuat 02Personel 03Taşınmazlar 04Döşeme – Demirbaş 05Genelgeler 06...

“EE” ALT KONU KODU Alt konu numarası, konularda detaya inmek için kullanılmaktadır. 05/00Genel Genelgeler 05/01Sürekli Genelgeler 05/02Başbakanlık Genelgeleri 05/03Maliye Bakanlığı Genelgeleri 05/04...

“FF/GGG” YIL VE SAYI Yılın son iki rakamı 06 Giden Evrak Defterindeki Sıra Numarası 06/ Yılındaki kırkbeşinci belge

ÖRNEKLER SAYI : MAA /01-06/043 Milli Arşiv ve Araştırma Dairesi- Personel/Memurlar-2006 yılı/43 nolu belge MTÖ /01-06/021 Mesleki Teknik Öğretim Dairesi.Lefkoşa.Sedat Sİmavi Meslek Lisesi-Mevzuat/Yasa-2006 yılı/21 nolu belge

TEŞEKKÜR EDERİM Milli Arşiv ve Araştırma Dairesi Tel : Web: