Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
AKILLI FAKS.
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Pazarlamanızı sosyalleştirin.Bir + ekleyin Pazarlama faaliyetlerinizi Google’ın sosyal ağına dahil etmek için bir + ekleyin.
Gerekli olduğunda insanlara ulaşın Yer Uzantıları Potansiyel müşterilere, Yer Uzantıları ile önemli anlarda ulaşın.
Performans Odaklı Sponsor Reklam Kampanyaları Mart – Aralık 2013
Facebook Reklamları.
Windows Intune ile Modern Cihaz Yönetimi
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Google Adword Arama Ağı
Google Analytics Nedir?
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
Gerçek Dünyanın Sanal Yansıması
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
Yeni Nesil Mobil Katalog
2009. Logaritma 2009 Logaritma 2002’de internet reklam satış şirketi olarak Ekin İlyasoğlu ve Fatih Muslu ortaklığı ile kuruldu. Ortaklar eğitimleri ile.
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
Grup ilkesinin yerel düzenleyicisi Microsoft Windows XP' de, kullanıcı ve bilgisayar grupları için kullanıcı ve bilgisayar yapılandırmaları tanımlamak.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Görüntülü Reklam Kampanyalarınızın toplam değerini ölçün Google Görüntülü Reklam Ağı üzerinde Görüntüleme Dönüşümlerini İzleme.
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Math in Advertising....
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
Bilgisayar ve internet güvenliği için yardımcı programlar
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
Güvenli ve Pratik Web’de çalışma saatleri için;
Microsoft'un birincil hedefi işletim sistemlerinin kullanımını daha kolay hale getirmektir: Windows 2000 aşağıdaki özellikleri sayesinde bu geleneği devam.
E-postanın nasıl kullanılır?
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
HAZIRLAYAN: BURCU OLGUN
 UGUR ÖZBİLEN   TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ (İ.Ö)  2.SINIF.
Kampanyanızı optimize edin. Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici'yi Kullanma Display Ads Campaign Optimizer. Let Google technology manage your diplay.
Elektrik ve doğalgaz sektöründe saha servis yönetimi anlayışı değişiyor. ARENA Saha Hizmetleri ve İş Gücü Yönetimi.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
Viral Reklam? Viral reklam; genellikle elektronik yollarla hızlı bir yayılma davranışı gösteren, başkalarına aktarmak ya da başkalarıyla paylaşmak amacıyla.
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
Bulut teknolojisi.
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
Müşteri Odaklı Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
WEB TABANLI DESTEK.
Hızlı ve Efektif Sponsor Bulma Hizmeti
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
EBSCO eBooks Uygulaması
PowerPoint'e Hoş Geldiniz
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici.Bırakın görüntülü reklam kampanyalarınızı Google teknolojisi sizin yerinize yönetsin.

Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici Nedir? Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici, Google Görüntülü Reklam Ağı genelinde reklamlarınızın gösterileceği en iyi yerleri otomatik olarak bulur Bu aracı kullanmak için tek yapmanız gereken hedef edinme başına maliyetinizi bize bildirmektir Nedir? Nasıl çalışır? Avantajları Örnek Olay Sonuç

Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici nasıl çalışır? Gerçek zamanlı olarak düzinelerce faktörü değerlendirerek, Google Görüntülü Reklam Ağı'ndaki milyonlarca site arasında yeni envanter keşfi gerçekleştirir İstediğiniz EBM değerinde daha çok dönüşüm sağlar Nedir? Nasıl çalışır? Avantajları Örnek Olay Sonuç

Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici nasıl çalışır? Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici, Google Görüntülü Reklam Ağı için ek dönüşümler bulur ve kaçırmış olabileceğiniz ilgili kampanyalarda reklamlarınızı gösterir Masaüstü, Mobil ve Tablet cihazlarda çalışır Küçük ve orta ölçekli işletme reklamverenleri için uygundur Nedir? Nasıl çalışır? Avantajları Örnek Olay Sonuç

Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici'yi kullanmanın avantajları. ÖğrenmeAçılış sayfası ve kampanya geçmişi analizi sağlar HedeflemeÜrününüzle ilgili yeni yerleşim gruplarını tanımlar Optimize EtmeTeklif ve hedeflemeleri performansınıza bağlı olarak ayarlar GenişletmeZaman içinde yeni yerleşim gruplarına erişir Nedir? Nasıl çalışır? Avantajları Örnek Olay Sonuç

Örnek Olay.* 2012 yılında Groupon, kullanıcıları şehirlerindeki alakalı fırsatlarla cezbederek milyonlarca abone elde etti Groupon, kullanıcıların ilgili web içeriğini okudukları anda günlük fırsatları gösterdi Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici, kampanya hedeflemesini ve teklif vermeyi otomatikleştirerek dönüşümleri düşük maliyetle çok artırdı Standart görüntülü reklam biçimleri, basit ancak etkileyici mesajlar iletmek için kusursuz bir zemin sağladı Nedir? Nasıl çalışır? Avantajları Örnek Olay Sonuç *Kaynak: Google'ın Kendi Verileri. En son güncelleme tarihi: Temmuz 2012.

43 ülkede 85 milyon aboneyle 1000'den fazla fırsat Sonuçlar. Nedir? Nasıl çalışır? Avantajları Örnek Olay Sonuç *Kaynak: Google'ın Kendi Verileri. En son güncelleme tarihi: Temmuz 2012.

Sonuç. Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici, daha düşük bir maliyetle daha fazla dönüşüm elde etmenizi sağlayarak YG'nizi artırır ve sonuç olarak reklamınızı daha fazla potansiyel müşterinin önüne daha hesaplı biçimde koymanıza yardımcı olur + + + + Nedir? Nasıl çalışır? Avantajları Örnek Olay Sonuç

Teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz olması durumunda veya Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici'nin kurulumuyla ilgili yardım almak için lütfen iletişime geçin : 0216 469 66 80 info@nethizmet.net