Birtel İletişim Teknolojileri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER

Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
ADOPEN.
Firma Tanıtım Sunumu.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.
Birtel İletişim Teknolojileri
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
İnternet üzerinden canlı yayıncılık İnternet TV / WebTV / IPTV
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Stratejik Yönetim ve İstatistik Sistemi (ESİS) Daire Başkanı LEVENT ÖZCAN CANER.
ENTEKNO, Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler Ltd. Şti.
Yazılım Sertifikasyonunda Karşılaşılan Zorluklar
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Şirket Tanıtım Sunumu.
Başar Bilgisayar; 1997 yılında CBS konusunda uzman bir ekip ile kurulmuştur. Başar Bilgisayar’ın ana çalışma sahası Coğrafi Bilgi Sistemleridir. Başar.
“Alternatif Finansman Kaynağı Olarak Girişim Sermayesi "
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TÜRKYILMAZ SİGORTA 1987 YILINDAN BUGÜNE. ‘Sadece çizgi film kahramanlarının sigortaya ihtiyacı yoktur’
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
TÜRKİYE’DE E (i)-DÖNÜŞÜM.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
BUSINESS MADE SIMPLE Türkiye ArGe Üssü Olabilir mi? C. Müjdat Altay Genel Müdür, Nortel Netaş.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik.
Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.
1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
BRANDING - MARKETING - TRADING
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

Birtel İletişim Teknolojileri 2012

Birtel Hakkında 1999 yılında kuruldu. Türkiye’nin önde gelen sistem entegratör firmalarından biridir. Çok sayıda yerli ve yabancı ortağı ile birlikte yenilikçi çözümler üretmektedir. Birtel bir çok yabancı firmanın Türkiye temsilciğini ve distribütörlüğünü yürütmektedir.

Vizyonumuz Uzmanlığımızı devamlı artırmak Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak ve beklentilerini aşmak İş ortaklıklarımıza değer vermek ve Müşterilerimiz için sürekli katma değer oluşturmak Birtel Telekom ve IT alanındaki yeni teknolojilerin Türkiye’deki ilk uygulayacısı olmak hedefindedir.

Faaliyet Alanları Sistem ve IT Entegrasyonu Telekom Çözümleri IT Çözümleri TV Yayıncılık Sistemleri ARGE Ürün Geliştirme Danışmanlık Hizmetleri Bakım ve Destek Eğitim Hizmetleri Distrübütörlük

Çalışan Profili Birtel, Telekom ve IT alanında tecrübe sahibi, Büyük projeleri yönetmiş Profesyonel bir ekiple yönetilmektedir.

2011 Performansı Teklif verilen projelerin toplam hacmi ~100 Milyon $ Türk Telekom, TTNET TRT Devlet Kurumları Ve Özel Sektör

Sistem ve IT Entegrasyonu Birtel sistemin teknik çözümüne mimarlık yapabilen bir Sistem ve IT Entegratörü firma olarak müşterilerine güvenilir çözümler sunmaktadır. Müşteriler IT ve Telekom alanında sistemin bütün bileşenlerine hakim, teknik yeterlikte sistem entegratörü ile çalışmayı tercih etmektedirler. Birtel iş ortaklarıyla birlikte bütün bu yeterliliklere sahiptir.

Büyük Projeler WebTV - Türk Telekom IPTV - Türk Telekom Call Center - Türk Telekom POLNET ESCORTNET POLNET - Emniyet

WebTV&IPTV&MobilTV Birtel IPTV, WebTV ve MobilTV konularında komple çözümler sunarak Telco, ISP ve kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir.

Başarı Hikayeleri IPTV - Türk Telekom (TT) WebTV - Türk Telekom/TTNET

Referanslar                           

İletişim Birtel İletişim Teknolojileri Web : http://www.birtel.com.tr/ Email : info@birtel.com.tr Tel : +90 312 442 56 02 Fax : +90 312 442 56 03 Adres : Abidin Daver Sk.  No:7/11   Çankaya - Ankara Türkiye