KURUMUMUZCA YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER;

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İZİN İRTİFAK İŞLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR
Advertisements

Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
TÜRKİYE’DE OTİZM İÇİN NELER OLUYOR?
PROJE KOORDİNATÖRÜ DOÇ.DR. SEFER GÜMÜŞ
TÜRKİYE ve AVRUPA BİRLİĞİ İLİŞKİLERİ ÇEVRE SEKTÖRÜ Sedat KADIOĞLU Dış İlişkiler ve AB Dairesi Başkanı Tel: Faks: e-posta:
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Performans Sözleşmesi
Eylem Planı Sonraki Adımlar
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
Proje Teknik Toplantısı 9 Ocak 2013 KASTAMONU
 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat.
TAYYAR KUZ Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Serdar Yegül & Soner Tümüklü
Çölleşme ile Mücadele Dairesi Toplantısı
Bahtiyar ÇETİN Endüstri Mühendisi Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
İSTAMP (İstanbul Afet Müdahale Planı)
Strateji Geliştirme Başkanlığı
STRATEJİK YÖNETİM Aracı Olarak STRATEJİK PLANLAMA.
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( – ).
ÖZEL ÇEVRE KORUMA KURUMU BAŞKANLIĞI
Musa KAYA Dış Kaynaklı Projeler Şube Müdürü
Stratejik Planlama Pilot Kuruluş Uygulamaları: Genel Bakış Nahit BİNGÖL DPT Müsteşarlığı 12 Ocak 2005.
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
ZUHAL YILMAZ Başmühendis
HAVZA İLE İLGİLİ HEDEFLENEN ÇALIŞMA (YANSI 13) HAVZA TEŞKİLATLANMASI YOLUYLA YENİDEN YAPILANMA 1.1. HAVZA TEŞKİLATI 2.2. HAVZA YÖNETİM HUKUKU 3.3. HAVZA.
Yerel Önleme ve Güvenlik Planlarının Hazırlığı ve Uygulaması 26 Mart 2013 Serra Titiz İstanbul Pilot Uygulamasından Sorumlu Kıdemli Uzman.
T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
2010 Yılında Saros Körfezi Özel Çevre Koruma Bölgesi İlan Edildi ve
2. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu
İdarede yatırım, harcamaya dönük işlemler varsa
PLANLAMA VE PROJE FAALİYETLERİ
ÇED İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Türkiye’nin Küresel Çevre Fonu(GEF)’na Yaklaşımları ve Beklentileri
Araştırma İzleme ve Koruma Çalışmaları
rojelendirme esasları
Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığı
KAMU ÖLÇMELERİ DERSİ ÖDEVİ MEHMET ÇAKMAK
Kıyı ve kumsallarımızda günübirlik tesis düzenlemeleri Köyceğiz-Dalyan Özel Çevre Koruma Bölgesi İztuzu kumsalı İlandan önce İlandan sonra
KIYI BANDI VE ÇEVRE ÜZENLEMELERİ
KAMU İÇ DENETİMDE SON GELİŞMELER & İÇ DENETİM-SGB İLİŞKİLERİ 02 Mayıs 2010 Ahmet BAŞPINAR Maliye Bakanlığı İç Denetim Merkezi Uyumlaştırma.
Stratejik Yönetim.
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
İLLER BANKASI.
EROZYONLA MÜCADELE EYLEM PLANI
BİLECİK ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE PLANLAMA ŞUBESİ
ATIK YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKİM TAMAMLANAN PROJELER NoProjenin AdıBütçesiSüresiAçıklama 1 Türkiye’de Hayvansal Atıkların Biyogaz Yolu.
MARMARA BÖLGESİNDEKİ HAVZA KORUMA EYLEM PLANI
1 Altunkaya ÇAVUŞ Amasya MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
ÜLKEMİZDE ATIKSU SEKTÖRÜNDE PLANLAMA, KALİTE İZLEMESİ, DENETİM VE İŞLETMEYE İLİŞKİN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR Hatice DUMAN Uzman Yardımcısı Kasım 2015.
Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü
1 Osman Özdemir MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
ARITILMIŞ EVSEL ATIKSULARIN YENİDEN KULLANIMI PROJESİ
Göl Su Kütlelerinde Ötrofikasyon Değerlendirmesi
YASALARDA ve YASA YAPIMINDA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ 1. İklim değişikliğine uyum (negatif/pozitif uyum) Yasa içeriklerinde iklim değişikliği Milletvekilleri.
Entegre Su Yönetimi Kavramı Ülke Yaklaşımlarının İncelenmesi Türkiye’de Su Yönetimi Değerlendirme Öneriler.
Havza Paydaşlar Toplantısı Genel Bilgilendirme Sunumu Dr. İsmail Kaan Tunçok DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Tesisleri Adana 19 Kasım 2015.
TÜRKİYE’DEKİ İÇME SUYU KAYNAKLARININ VE ARITMA TESİSLERİNİN
IPARD II YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARI DESTEKLERİ TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ IPARD YÖNETİM OTORİTESİ İstanbul 07 Nisan
KİRALAMA-İRTİFAK HAKKI VE KULLANIM İZNİ(İNTİFA HAKKI)
T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TEMMUZ 2012 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI Temmuz 2012 Konya.
2 1.HAVZA BAZLI SU YÖNETİMİ 2.SU ÇERÇEVE DİREKTİFİ 3.ÜLKEMİZDE HAVZA BAZLI SU YÖNETİMİNE GEÇİŞ 4.HAVZA KORUMA EYLEM PLANLARI 5.NEHİR HAVZA YÖNETİM PLANLARI.
SAĞLIK HİZMETLERİNİN SUNUMUNA YEREL YÖNETİMLERİN KATILIMI
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
Türkiye’de Afet Yönetim Sistemi
GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ.
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

KURUMUMUZCA YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER; Araştırma İzleme ve Koruma Faaliyetleri Planlama ve Proje Faaliyetleri Altyapı Yatırım Faaliyetleri Atık Yönetimi Faaliyetleri Atıksu Yönetimi Faaliyetleri İçmesuyu Temin İşleri ve Faaliyetleri Çevre Tanzimi Eğitim ve Bilinçlendirme Faaliyetleri 1

Araştırma İzleme ve Koruma Faaliyetleri İşbirliği Yapılan Paydaşlar S. No Hizmetin Konusu Hizmetin İçeriği İlgili Birim İşbirliği Yapılan Paydaşlar 1 Araştırma İzleme ve Koruma Faaliyetleri Kara, Kıyı, Deniz Alanlarında ki Biyolojik Çeşitliliğin Araştırılması, Korunması ve İzlenmesi ÇKAİ D.Bşk. Çevre ve Orman Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Denizcilik Müsteşarlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Yerel Yönetimler, Üniversiteler ve STK'lar Yönetim Planlarının Hazırlanması Sosyo-Ekonomik ve Demografik Yapı Araştırmaları Üniversiteler ve Yerel Yönetimler Su Kalitesi İzlenmesi Çevre ve Orman Bakanlığı, DSİ, Yerel Yönetimler, Üniversiteler ve STK'lar Modern Sulama Tekniklerinin Geliştirilmesi ve Teşvik Edilmesi ile İyi Tarım Uygulamaları ÇKAİ D.Bşk. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Yerel İdareler, DSİ, Üniversiteler ve STK’lar Jeotermal Kaynakların Korunması Ve Yönetimi MTA, Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Yerel Yönetimler, Üniversiteler ve Birlikler Hedef Grupları Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Faaliyetleri Çevre ve Orman Bak, Mülki İdare Amirler, STK'lar, Yerel Yönetimler ve Üniversiteler

2003-2010 Döneminde Gerçekleştirilen Araştırma İzleme ve Koruma Faaliyetleri 2003-2010 Gerçekleştirilen Dönemi Proje Adetleri -1990-2002 yılları arasında toplam 117 adet proje gerçekleştirilmişken, -2003-2010 yılları arasında toplam 383 adet proje gerçekleştirilmiştir.

Planlama ve Projelendirme Hizmetleri İşbirliği Yapılan Paydaşlar Sıra No Hizmetin Konusu Hizmetin İçeriği İlgili Birim İşbirliği Yapılan Paydaşlar 2 Planlama ve Proje Hizmetleri Uydu Görüntüsü Alımı ve CBS Tabanlı Veri Oluşturma EPPU D.Bşk. Orman Gn. Md., Harita Komutanlığı ve İlgili Kurumlar Halihazır Harita Alımı İller Bankası ve Yerel Yönetimler Çevre Düzeni Planı Hazırlanması İlgili Merkezi Yönetimler, Yerel Yönetimler ve Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Nazım ve Uygulama İmar Planı Yerel Yönetimler ve Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu İmar Planı Uygulama Yerel Yönetimler

2003-2010 Döneminde Gerçekleştirilen Planlama ve Projelendirme Hizmetleri 2003-2010 Gerçekleştirilen Dönemi Proje Adetleri -1990-2002 yılları arasında 420.694 hektar alanı kapsayan 239 adet proje gerçekleştirilmişken, -2003-2010 yılları arası (2010 yılı Ekim ayına kadar) ?? 907.966 hektar alanı kapsayan 1.207 adet proje gerçekleştirilmiştir. *. Kurum personeli eli ile gerçekleştirilen planlama ve projelendirme faaliyetleri de proje adetlerine dahil edilmiştir.

Atık Yönetimi Hizmetleri İşbirliği Yapılan Paydaşlar Sıra No Hizmetin Konusu Hizmetin İçeriği İlgili Birim İşbirliği Yapılan Paydaşlar 3 Atık Yönetimi Hizmetleri Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Yapılması EPPU D.Bşk. Yerel Yönetimler, İller Bankası ve Birlikler Kırsal Alanlardan Atıkların Toplaması ve Taşıması ÇKAİ D.Bşk. Yerel Yönetimler ve Birlikler İzleme, İşletme Eğitimi ve Koordinasyon Birlikler, Yerel Yönetimler, Çevre ve Orman Bakanlığı Transfer İstasyonu Yapılması EPPU D.Bşk. Yeni Bertaraf Sistemleri (Ar-Ge) Üniversiteler, TÜBİTAK ve Çevre ve Orman Bakanlığı Vahşi Depolama Alanlarının Rehabilitasyon Çalışmaları

2003-2010 Döneminde Gerçekleştirilen Atık Yönetimi Hizmetleri Dönemi Proje Adetleri -1990 - 2002 yılları arasında 4 adet KADD Tesisi kapasitesi 1.401.264 m3 yapılmışken, -2003-2010 yılları arası (2010 yılı Ekim ayına kadar) toplam 7 adet KADD Tesisi ve 6 adet transfer istasyonu tamamlanmıştır.Katı atık depolama kapasitesi 4.398.475 m3 hacme ulaşmıştır.

Atık Su Yönetimi Hizmetleri İşbirliği Yapılan Paydaşlar Sıra No Hizmetin Konusu Hizmetin İçeriği İlgili Birim İşbirliği Yapılan Paydaşlar 4 Atık Su Yönetimi Hizmetleri Atık Su Arıtma Tesisi Yapılması EPPU D.Bşk. Yerel Yönetimler, İller Bankası ve Birlikler Kanalizasyon Sistemi Yapılması Atık Su Arıtma Tesisi İşletme Verimliliğinin İzlemesi ÇKAİ D.Bşk. Çevre ve Orman Bakanlığı, Üniversiteler, Birlikler İşletme Eğitimi ve Koordinasyon ÇKAİ D.Bşk. Çevre ve Orman Bakanlığı, Yerel Yönetimler, Üniversiteler

2003-2010 Döneminde Gerçekleştirilen Atık Su Yönetimi Hizmetleri Dönemi Proje Adetleri -1990 - 2002 yılları arasında 5.000 m. kanalizasyon hattı döşenmişken, -2002-2010 yılları arası (2010 yılı Ekim ayına kadar) toplam 405.847 m. kanalizasyon hattı döşenmiş olup aynı zamanda 7 adet AAT Tesisi ve 1 adet Doğal Arıtma tamamlanmıştır. 1 adet AAT rehabilitasyonu yaptırılmıştır.2 adet AAT tesisi Mali İşbirliği protokolü ile Mahalli İdarelerce gerçekleştirilmiştir. Arıtma tesislerinin toplam kapasitesi 160.167 kişi/42.990 m3/gün’ dür.

İçmesuyu Temin İşleri ve Hizmetleri İşbirliği Yapılan Paydaşlar Sıra No Hizmetin Konusu Hizmetin İçeriği İlgili Birim İşbirliği Yapılan Paydaşlar 5 Su Temin İşleri ve Hizmetleri Kaynak Temini, Depo ve Arıtma EPPU D.Bşk. Yerel Yönetimler, İller Bankası ve DSİ İletim Hattı ve Şebeke Yaptırılması Yerel Yönetimler, İller Bankası Damlama Sulama ÇKAİ D.Bşk.

2003-2010 Döneminde Gerçekleştirilen İçmesuyu Temin İşleri ve Hizmetleri 2003-2010 Gerçekleştirilen Dönemi Proje Adetleri -1990 – 2002 yılları arasında İçmesuyu Temin İşleri yapılmamıştır. -2002-2010 yılları arasında ( 2010 yılı Ekim ayına kadar) toplam 10.130 m3 kapasiteye sahip 20 adet su deposu tamamlanmış ve 276.997 m iletim hattı ile şebeke hattı tamamlanmıştır. Ayrıca 4 adet mevcut su deposunun rehabilitasyonu sağlanmıştır.

İşbirliği Yapılan Paydaşlar Çevre Tanzimi Sıra No Hizmetin Konusu Hizmetin İçeriği İlgili Birim İşbirliği Yapılan Paydaşlar 6 Çevre Tanzimi Kıyı ve Açık Alan Düzenlemesi EPPU D.Bşk. Yerel Yönetimler ve Birlikler Günübirlik Hizmet Noktaları Proje ve Yapımı OGM, Yerel Yönetimler, Milli Emlak Genel Müdürlüğü

2003-2010 Döneminde Gerçekleştirilen Çevre Tanzimi 2003-2010 Gerçekleştirilen Dönemi Proje Adetleri -1990 - 2002 yılları arasında 6 adet proje gerçekleştirilmişken, -2003-2010 yılları arasında (2010 yılı Ekim ayına kadar) toplam 43 adet proje gerçekleştirilmiştir.

2003-2010 Döneminde Gerçekleştirilen Toplam Projelerimiz 2003-2010 Gerçekleştirilen Dönemi Proje Adetleri 2003-2010 yılları arasında (2010 yılı Ekim ayına kadar) toplam 1.992 adet proje gerçekleştirilmiştir.