24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKİYE’DE LOJİSTİK: MEVCUT DURUM VE STRATEJİLER Prof. Dr. Okan TUNA
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
KÜRESEL ISINMA VE DOĞALGAZ KULLANIMI
ÜLKE SUNUMU TC BAŞBAKANLIK DTM ANKARA-TÜRKİYE 10 HAZİRAN 2008
TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2012 Yıl Sonu
Bazı Ekonomilere İlişkin Büyüme Tahminleri
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Müşerref Üstek.
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
Lojistik Yönetiminde Freight Forwarder
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı TÜBİTAK TEYDEB... Firma düzeyinde katma değer oluşturanların, Ar-Ge ve yenilik çalışmalarını.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Enerji Sektöründe Lojistiğin Yeri ve Önemi
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
1 ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNDE KOSGEB DESTEKLERİ (Serhan EKER – 2008 Aralık)
TÜRKİYE’DE SANAYİ SEKTÖRÜ
EU EU (PROGRAMLAR-BÖLGESEL TARİFLER) FEDERAL HÜKÜMET (FEDERAL TANIMLAR-BÖLGESEL TANIMLAR) EYALET HÜKÜMETİ EYALET EKONOMİ BAKANLIĞI-KALKINMA ŞİRKETLERİ.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
Küreselleşen Türkiye’de Yatırım Rekabeti İzzet Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Unilever Türkiye, Orta Asya, Kafkasya ve İran
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
PAZARLAMADA İNOVASYON
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
İŞ DÜNYASINDA MARKALAŞMA
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Ders 8 Temel Analiz Hüseyin İlker Erçen
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Gümrük Birliği’nin Güncellenmesi Süreci
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
Türkiye’nin dünyaya anlattığı hikayesi imalattaki gücüyle başlıyor, ihracattaki potansiyeli ile devam ediyor..
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.Firma.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ
T 90 (212)
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
MEHMET AKİF MTAL. ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI SUNUMU
ULUSLARARASI TURİZM PAZARLAMASI
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Sunum transkripti:

24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor ve yurtdışında gördüğü araba taşıyan tırları Türkiye'de tasarlayarak, otomobilleri taşımaya başlıyor.

Reysaş'ın resmi merkezi İstanbul olup; yönetim şubeleri Reysaş; 1989 yılında merkezi Ankara' da ticari faaliyetlerine başlamıştır. Reysaş, teknoloji yatırımına önem veren bir firma olarak sektörde, araç takibinde uydu sistemi kullanan ilk firmadır. Reysaş'ın resmi merkezi İstanbul olup; yönetim şubeleri Adapazarı, İzmir, Bursa, Adana, Ankara, Antalya' dadır.

REYSAŞ GYO A.Ş. YÖNETİM KURULU BŞK.YRD Durmuş Döven Yönetim Kurulu Başkanı / İcracı Hasan Rasih Boztepe Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. / İcracı GENEL MÜDÜR EGEMEN DÖVEN REYSAŞ GYO A.Ş. YÖNETİM KURULU BŞK.YRD

Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven UZAYA GİDEN İLK TÜRK (STRATOSFERE) 2010-2012 döneminde satış gelirlerini % 7400 ün üzerinde arttırmayı başararak en hızlı büyüyen şirketler arasında ilk sırayı aldı.

ORTAKLIK YAPISI DURMUŞ DÖVEN ( 21.10 %) RIFAT VARDAR ( 12.19 %) DİĞER ( 2.19 %) HALKA AÇIK KISIM ( 64.52 %)

_______ _______________________ --------------------------------------

Kurulduğu günden bu yana "Anahtar Teslimi Tedarik Zinciri" hizmetleri sunmayı hedeflemiş olan REYSAŞ, bugün otomotivden tütüne, akaryakıttan elektroniğe,  kozmetikten gıdaya onlarca farklı sektöre hizmet vermektedir. %100 müşteri memnuniyeti felsefesiyle hizmet veren REYSAŞ, müşterileriyle uzun yıllar kesintisiz olarak çalışmaya devam etmektedir.

Globalleşmeye bağlı olarak artan ticaret hacmi, dış kaynak kullanımının yaygınlaşması, üretim tekniklerindeki değişimler sonucu tedarik zincirinin önem kazanması ve uluslararası ticaretin Liberalleşmesiyle üretim ve tüketim merkezlerinin dünyanın farklı bölgelerine dağılması, lojistik sektörünün gelişiminde önemli rol oynamıştır.

Lojistik Çözümleri Yurtiçi nakliye ve dağıtım Otomotiv lojistiği Depolama hizmetleri Demiryolu taşımacılığı Uluslar arası hizmetler Akaryakıt lojistiği Antrepo hizmeti

2013 yılında Naturelgaz ile Reysaş arasında imzalanan CNG dönüşüm & gaz tedariki işbirliği anlaşması çerçevesinde ilk 30 adet Mercedes Axor çekicinin doğal gaz'a dönüşümü Naturelgaz tarafından gerçekleştirilmiş.

Ülke ekonomisine sağladığı döviz getirisinin yanı sıra eğitim konusunda da yapılan yatırım ve yardımlarda da ülkeye katkı sağlamaktadır. 

Demiryolu taşımacılığı Demiryolu Taşımacılığı Reysaş, halka arz sonrası demiryolu taşımacılığı ile ilgili projelerini hızlandırmıştır.

EYSAŞ Lojistik tarafından temelleri atılacak ilk özel üniversite, Başiskele sınırlarında yer alacak. ( Kocaeli )

REYSAŞ LOJİSTİK TARAFINDAN YAPTIRILN OKUL

Ceva lojistik Balnak lojistik Havi lojistik Mars lojistik EN BÜYÜK LOJİSTİK FİRMALARI RAKİPLER Borusan lojistik Ceva lojistik Balnak lojistik Havi lojistik Mars lojistik Kıta lojistik Ekol lojistik

ŞİRKETİ BAŞARILI KILAN FAKTÖRLER Her yer de özellikle otoban çıkışlarında tırlar için arsa satın alınması. 60 bin noktaya, 6 bin tır ile 180 bin palet yerleştiren bir firma ve her sektör için bilgi sahibi kişilerle çalışma. Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük üçüncü demiryolu işleticisi ve bu kolda gelişmenin öncü şirketlerinden biri. Pazarın sürekli büyüme eğilimde olması. Fiat ve toyota gibi büyük firmalarla çalışması.

Reyşas'ın kendi yazılım şirketi var. Türkiye'de ilklere imza attı. Her zaman yeni olana öncelik veren bir şirket. Reysaş bu kapsamda her zaman yenilikçi ve yaratıcı bir şirket. Reyşas'ın kendi yazılım şirketi var. Türkiye'de ilklere imza attı. Tren- konteynır kombinasyonu gerçekleştirdi; depoları kendi elektriğini üretiyor; çatıdan akan suları topluyor ve yeniden kullanıyor. Bu 170 bin ton su anlamına geliyor. Yeniliklere açık, farklılıkları kovalayan bir şirket.

Sosyal Sorumluluk ve Çevreye İlişkin; • Tüm faaliyetlerde toplumsal yarar ve çevreye saygı doğrultusunda hareket edilir. • Tüm faaliyetlerde çevrenin korunmasına özen gösterilir, belli aralıklarla denetim yaptırarak sonuç raporları kamuya açıklanır.

ÖDÜLLER Reysaş Lojistik, LODER ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her sene düzenlenen Uluslararası 3. Proje Yarışması’nda çevreye duyarlı firmalar arasında 1.olarak “Yeşil Lojistik” ödülünü almıştır. 10 Ekim 2013 Ekonomi Bakanlığı himayesinde, Taşımacılık ve Lojistik Sektöründe bu yıl 4. kez düzenlenen  Atlas Lojistik Ödülleri yarışmasında Reysaş Taşımacılık ve  Lojistik Şirketi "Yeşil Lojistik Uygulamaları" konulu projesi  ile bir kez daha ödüle hak kazanmıştır. 22 Kasım 2013 Ayrıca 2010 da Avrupa kalite ödülünü almıştır.