AMAÇ ELEKTRONİK GAZ ATEŞLEME SİSTEMLERİ TANITIMI 2005.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Advertisements

GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Tosyöv Bursa Destekleme Derneği
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Faydaları ve Uygulama Koşulları
FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
KAYSERİ SANAYİ ODASI KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ. İSO VE EN * ISO NEDİR? * 1947 yılında kurulan ve yaptığı standardizasyon çalışmaları sonucu sanayiye, ticarete.
KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması TMME Araştırma, KalDer’in 2005 yılından bu yana KA Araştırma tarafından yürütülen TMME modelinin KalDer müşterileri.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Birtel İletişim Teknolojileri
Prof. Dr. M. Erdal GÜZELDEMİR
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
7.1 GENEL Kuruluş, güvenli ürünler gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan süreçleri planlamalı ve geliştirmelidir.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
İŞ KALİTESİ ve MALİYET İLİŞKİLERİ
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Metin DURAN Genel Müdür
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
NANOMAM® a. ş www. nanomam
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Otizm Farkındalık Araştırması
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
2009 yılında İzmir’de kurulan Asyay müşteriye özel yay üretimi ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Otomotiv, Beyaz Eşya, Endüstriyel Malzeme, Elektrik.
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

AMAÇ ELEKTRONİK GAZ ATEŞLEME SİSTEMLERİ TANITIMI 2005

GENEL YAPIMIZ Amaç Elektronik Gaz Ateşleme Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti 1990 yılında kuruldu. 4 ortaklı bir şirkettir yılında şimdiki ürünlerimizi (Gaz ile çalışan cihazların ateşleme sistemlerini) üretmeye başlamıştır yılında Gaz Emniyet sistemleri üretimine başlamayı planlamaktadır m2 KAPALI olmak üzere TOPLAM m2 alanda faaliyetini sürdürmekte.

AMAÇ ELEKTRONİK KALİTE POLİTİKASI Müşteri taleplerinin ve Pazar şartlarının sürekli değiştiği dinamik bir ortamda, Müşteri talep ve beklentilerinin iyi anlaşılmasını sağlayıp müşterilerimize, beklentilerinin de üzerinde ürün ve hizmet sunmak temel Kalite politikamızdır. Bu politikaya bağlı kalınarak, * müşterilerimizin tereddüt etmeden tercih edebilecekleri, * Çevreye saygılı ve Kullanıcılar açısından güvenli, * Ulusal ve uluslar arası standartlara uygun, * Tam zamanında teslim edilebilen, * Uygun maliyette ve rekabet edebilir, ürünlerin üretilmesi hedeflemekteyiz. Amaç Elektronik bu hedeflerin gerçekleştirilmesini sağlamak üzere; tüm çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın katılımı ile: * Tasarımda ve üretimde sürekli gelişmeyi sağlayan, * Müşteri memnuniyetine önem veren, * Konusunda uzmanlaşmış lider bir şirket olacaktır. Nurettin OCAK Genel Müdür

Vizyonumuz: Yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunarak; müşterilerimize, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve topluma en üst düzeyde değerler yaratarak pazarında lider olmaktır. Misyonumuz: Dürüstlüğe ve ahlaki iş uygulamalarına dayanan uzun süreli ortaklıklarla, en kaliteli, en düşük toplam maliyetli; iş ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş, bütünleştirilmiş tasarım, malzeme yönetimi ve imalat çözümleri sunarak dünya genelinde müşterilerimize yanıt verebilmektir. Temel değerlerimiz: * Müşterilerimize en üstün değerleri yaratırız, * Gücümüz çalışanlarımız ve iş ortaklarımızdır, * Biz bir takımız, tek bir vizyonu paylaşırız, * Tek bir standardımız var: MÜKEMMELLİK, * Taahhütlerimizi yerine getiririz, * Değişikliği destekler, yaratıcılığı ödüllendiririz, * Sürekli gelişmeyi sağlarız. Nurettin OCAK Genel Müdür AMAÇ ELEKTRONİK VİZYON ve MİSYONU

ÜST YÖNETİM Genel Müdür : NURETTİN OCAK Pazarlama&Satış : M. METİN YÜCE ARGE : ALİ AYBAK Finans : DENİZ SAVAŞ Kalite: MUAMMER ERDOĞAN Dış Ticaret: BARBAROS ZENGİN Metot : ABDURRAHMAN GÜNDOĞAN Satınalma: M. AKİF NAZLI

SERTİFİKALARIMIZ VDE Marka Lisansı, AB için ‘CE’ Uygunluk Sertifikası, RUSYA ve UKRAYNA için ‘GOST-R’ Sertif. ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, (DIN EN) ISO 9001:2000 Certificate Reg. No: E6 Lisans No:

YILLIK SATIŞLARIMIZ Belirli periyotlarda katlanarak yükselmekte. M YTL

MÜŞTERİ İADE ORANLARI PPM Sürekli olarak düşmekte.

HAMMADDE KULLANIM MİKTARLARI Epoksi Reçine Huntsman 34 Ton Aluminyum O2 Immers-KPCL 14 Ton Teflon Kablo Industrial Cavel 1,8 KM Deşarj tüpü Epcos-Siemens 1,1 M adet Ferit Tai Cheong 1,14 M adet Bobin teli Santel 10,8 Ton Plastik malzemeler Emaş 62 Ton Elektronik kompon. Epcos/Rohm/DC 4,6 M adet Buji elektrotları Kanthal/Kromtel 1,5 Ton Piezo Kristal Tai Cheong 1000 K adet PCB Baskı Devre 1,5 M adet

ÖNEMLİ MÜŞTERİLERİMİZ AUER,AYGAZ, DORUK /SÜSLER, KENT,ISITAŞ, SER DAYANIKLI TERMİKEL, TÜRK DEMİR DÖKÜM, BERTAZONNI, FOX BOMPANI, IDEAL,UNIVERSAL,FRESH,FMC,SMC. IHA BAHGAT, FAGR STAR FACTORY,

ARGE ÇALIŞMASI YAPILANLAR VESTEL,ELEKTROLUX,WHIRLPOOL,DELONGHI,GORANJE,TECHNOGAS,SMEG NARDİ,CANDY,MENEGHETTI,ZEPA,FILIPPI,TERIM

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Web site : Genel Genel Müdür: Pazarlama : ARGE: Finans : Kalite : Metot : DışTicaret : Satınalma : Telefon : Fax :