15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 ©1 HOORZORG HAMZA Gösteriyi kendi akışında izleyiniz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖĞRETİM TASARIMI VE TEKNOLOJİLERİNİN TEMELLERİ
Advertisements

Prof. Dr. H. Nezih Dağdeviren - Tr TAHYK YK Başkanı
Özürlüler Destek Programı Hibe Programının Konusu:
KARS KUYUCUK GÖLÜ’NDE DOĞA TURİZM İMKANLARİNİN GELİŞTİRİLMESİ
Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
TÜRKİYE’DE OTİZM İÇİN NELER OLUYOR?
BAŞKANDAN •BİLKA ‘nın amacı siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, fenni ve teknik konularda, her türlü araştırma metodunu kullanarak veri elde etmek ve.
Meriç Belediyeler Birliği
Okuldan İşe Geçiş – Son Eğilimler
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI ARAŞTIRMA
Doç.Dr. Kürşat Çağıltay ODTÜ
POWERLIFTING.
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
TÜRKİYE’DE TEKNONOMİ (TEKNO- EKONOMİ)
TAYYAR KUZ Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
27 Haziran 2008, Prof. Dr. A.S.GÖKALP BOLOGNA SÜRECİ VE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp.
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
Afetlere müdahalenin, etkili ve işbirliği içinde yapılabilmesi için
BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE UYGULANMASI : BOLOGNA UZMANLARI ULUSAL TAKIMI PROJESİ 07 Aralık 2007, Uludağ Üniversitesi, BURSA BOLOGNA SÜRECİ’NİN TÜRKİYE’DE.
SOSYAL ÖYKÜ TEKNİĞİNİN AKILLI OYUNCAKLAR İLE ÖĞRETİMİNİN OTİZMLİ ÖĞRENCİLERİN SOSYAL BECERİLERİ ÜZERİNE ETKİSİ Meryem Demirkaya Necdet Karasu 2014, Eylül.
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
Çiğdem KILCI Kasım Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.
S.Ü. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
HOŞGELDİNİZ. HOŞGELDİNİZ Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat.
European Manufacturing Innovation Survey 2004 Avrupa İmalat Sanayiinde Yenilik Araştırması 2004 Proje Konsorsiyum Ülkeleri: Almanya, Avusturya, İngiltere,
YENİDOĞAN İŞİTME TARAMASI EĞİTİCİ EĞİTİMİ
10. Sınıf 9 nolu kazanım etkinliği
Türkiye ile Avrupa Birliği Arasında Hizmet Sunumu Serbestisi
SOSYAL HİZMET ETKİLEŞİM TOPLULUĞU
İLAÇLA AKILCI TEDAVİ EĞİTİMİNDE TFD’nin ROLÜ
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI BURSA İLİ ULUSAL ANNE ÖLÜMLERİ ÇALIŞMASI
MAVİSEL YENER.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI Hayatboyu Öğrenme Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı.
19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı Yılı Ulusal Konferansı.
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
FATİH ERDOĞAN. Fatih Erdoğan 23 Nisan 1954'te İzmir'de doğdu. Yaşamının geri kalanını İstanbul'da geçiren yazar, Kültür Koleji ve 1973'te Robert Kolej'den.
EKO-OKULLAR.
Hazırlayan ve Sunan: Ceren TUTKUN
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Çiğdem KILCI Kasım Uşaklı bir baba ile Erzurumlu annenin kızı olarak 1987 Kasım’ında İzmir’de dünyaya geldim. 1 yaşımdayken Ankara macerası başladı.
ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı, özellikle okul öncesi eğitim kurumlarını kapsar.
Türk Hipertansiyon ve Böbrek Hastalıkları Derneği 2004
ESPAÑA SİSTEMA DE EDUCACİÓN LA EDUCACİÓN SUPERİOR LA FORMACİÓN DE LOS DOCENTES AB Ülkelerinde Eğitim Prof. Dr. Mustafa ERGÜN Nurcan BUNAR.
Organ Naklinin Avantajları
18 Mart Yalova.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim.
Prof. Dr. Mübeccel GÖNEN Merkez Müdürü
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
AİLE EĞİTİMİ GÜZ DÖNEMİ SEMİNERLERİ…
ADIYAMAN’DA ÇOCUĞUN PSİKOSOSYAL GELİŞİMİNİ DESTEKLEME PROGRAMI
İ.Ü. İ STANBUL TIP FAKÜLTES İ Gö ğ üs Cerrahisi Anabilim Dalı
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
TÜRK ODA SİSTEMİ İÇİN KALİTE MODELİ ODA AKREDİTASYON SİSTEMİ Dr. Mustafa LALE Sanayi Daire Başkanı, TOBB , ANKARA.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Gazi Ün. Tıp Fakültesi KBB AD - Odyoloji BD ve Prof.Dr.N.Akyıldız İşitme Konuşma Ses ve Denge Boz.Tanı Tdv.Reh. Merkezi tarafından, Dünya Bankası’nın desteğiyle,
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN ÇOCUKLAR VE ÖZEL EĞİTİM
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ Nihat BÜLBÜL Bilişim Teknolojileri Öğretmeni.
ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı, özellikle okul öncesi eğitim kurumlarını kapsar.
HAKAN GÜRSU HAYATI. Doğumu: 1959, İstanbul Endüstriyel Tasarımcı, doktoralı öğretim üyesi 1959 yılında İstanbul'da doğan Hakan Gürsu, 1984 yılında Orta.
Sunum transkripti:

15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 ©1 HOORZORG HAMZA Gösteriyi kendi akışında izleyiniz.

15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 ©2 Özel ve tüzel kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmak Hoorzorg Hamza’nın temel hedeflerinden biridir. Bu çalışmaları gerçekleştirerek toplumları oluşturan fert, aile kurum ve kuruluşları bilinçlendirmeyi kendimize bir görev kabul etmekteyiz. Bu bağlamda bugün burada yukarıda belirtilen hedeflerimiz doğrultusunda birlikteyiz.

15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 ©3 1. Odyoloji bilmini fert ve toplumla tanıştırarak önemini vurgulamak 2. İşitme hakkında bilgilendirmek, korunmasını korunmasını sağlamak, sağlamak, uygun teknolojik gelişmeleri doğru ağızdan anlaşılır örneklerle kavranmasını sağlamak. 3.Toplumda 3.Toplumda işitme konusunda yeterli ve temel bilgilere sahip ve değişken hayat şartlarında doğru ve örnek işitsel davranışlar sergileyen sergileyen bireylerin sayısını sayısını arttırarak toplumda iletişim kalitesine katkıda bulunmak. 4. Sağlıklı ve mutlu toplumda birlikte yaşamak

15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 © Türkiye’de doğdu. İlk orta ve lise eğitimini orada tamamladı Hacettepe Üniversitesi SHMYO Odyometri bölümünü birincilikle birincilikle bitirdi. İhsan Doğramacı Üstün Başarı ödülü ve plaketi aldı. Aynı yıl Konya’da özel bir işitme Merkezinde görev yaptı.Belçika’ya yerleşti İkinci kez Odyoloji bölümünü başarıyla bitirdi. Yaptığı Yaptığı tez çalışmasında alanında eksikliği hissedilen ve bulunmayan yeni Konuşma test Materyalleri geliştirdi, uyguladı ve standardize etti. CD ve CD-ROM olarak kullanımı modernize edilerek kolaylaştırıldı. Bu testlerin doğruluğu ve kullanılabilirliği Avrupa’da ispatlandı. 5 dilde tercüme edilen testler dünyanın her her yerinde günümüz türkçesi konuşan yetişkin ve çocuklar üzerinde: KBB KBB polikliniklerinde Odyoloji Odyoloji ünitelerinde Rehabilitasyon Rehabilitasyon merkezlerinde Normal Normal yada engelliler okullarında Sağlık Sağlık tarama merkezlerinde İş İş ve işci sağlığını koruma kurumlarında.... uygulanabilir hale getirilerek alanında bir ilke imza atmıştır.

15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 © VGA yönetim kurulu üyeliğine devam etmiştir Hoorzorg Hamza’yı kurdu Kraliyet Enstitüsü İşitme Engelliler ve Konuşma Bozuklukları Merkezi K.I.D.S. ‘in kuruluşunun ( 13 Haziran 1851 yılında kurulmuş ) 150. yIlı münasebetiyle yapılan bilimsel araştırmada : K.I.D.S.  Belçika’da yapılmış olması,  Bilime katkısı,  Bilimsel değerinin yüksekliği,  Kullanılabilirliği .... Gibi pek çok kriterlerce yukarıda adı geçen tez çalışması yılın en başarılı bilimsel araştırması bulunduğundan 30 Kasım 2001' de yılın bilim adamı ödüle layık bulundu. “Yılın Bilim Ödülünü” kazanmıştır. “Yılın Bilim Ödülünü” kazanmıştır. Bu çalışma 5 dilde SIG tarafından yayımlanmıştır. Bu çalışma 5 dilde SIG tarafından yayımlanmıştır St.-Niklas Rehabilitasyon Merkezi Odyoloji Ünitesinin yönetimini ve işletilmesini yaptı Buggenhout Rehabilitasyon Merkezi Odyoloji Ünitesinin yönetimini ve işletilmesini yaptı. Buggenhout Rehabilitasyon Merkezi Odyoloji Ünitesinin yönetimini ve işletilmesini yaptı.2004 Toplumla kaynaşma programı başlatmıştır Sağlıklı İşitme Özel Olimpiyatları’nın formlarının Türkçeye tercümeleri.

15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 © İnsaların ve onların oluşturdukları toplumların faydasına yapılan faaliyetleri desteklemek temel hedeflerımizden biridir. Bu bağlamda 2005 yılı bahar aylarında gerçekleştirilen ERASMUS programı tarafımızdan desteklenmiş ve gerçekleştirilmesi sağlanmıştır. Bu çalışma alanında yapılan ilk birlikteliktir ve böylesi faaliyetlere imza atmaktan dolayı mutluluk duymaktayız... Bu sayede Belçika ve Türkiye odyoloji bilimsel olarak tanıma, çalışma ve ileriye yönelik ortak planlar yapma noktasına getirilerek Avrupa birliği normlarına uyum ve tarama süreci başlanmadan başlatılmıştır. Bu sebepten Sayın Bayan Eveline Verstraete Hanımefendiye ve ekibine ve Prof. Dr. Erol Belgin Bey'e ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz Türkiye’de Afyon’un Emirdağ ilçesinde faaliyetlerine başlamıştır. Daha fazla bilgi için veya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Saygılarımızla... Saygılarımızla...

15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 ©7 Hoorzorg Hamza’nın anlamı: Hoorzorg Hamza’nın anlamı:  İşitsel Hizmet Hamza  Hamza’nın işitsel faaliyeti  İşitsel hizmette Hamza Anlamlarına gelebilmektedir..... Anlamlarına gelebilmektedir.....

15/12/2014 HOORORG HAMZA: Copyright 2006 ©8 TEŞEKKÜRLER...