PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PAZARLAMAYA GİRİŞ PAZARLAMANIN TANIMI
Advertisements

ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs.
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
SEKTÖRLER ARASI İŞBİRLİĞİNE DAYALI İSTİHDAMI GELİŞTİRME VE GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLEME PROJESİ “iş arayana, girişimciye ve işletmelere destek” Proje Uygulama.
Bir İş Planı Yazmanın Ne, Neden
Girişimcilik.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Dairesi 3 Aralık 2010 GEBZE T.C.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
AB-TÜRKİYE ODA FORUMU PROJESİ 1/51 DEĞERLENDİRME TABLOSU Başvuru Rehberi içinde yer alan ve proje tekliflerinin hangi kriterlere göre değerlendirileceğini.
Bilgi ekonomilerinin giderek etkin olduğu günümüzde AB 2007 Yenilikçilik Indeksi’ne göre ülkemiz 0.08 ile en sonda... Yenilik Göstergeleri - 2 Bilgi Üretilmesi.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
Bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak Vizyon’ u Güçlü bir sivil toplum bilinci ve ileri teknolojiyi kullanan, rekabet gücü.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği AVRUPA BİRLİĞİ İŞ GELİŞTİRME MERKEZLERİ (ABİGEM) Mustafa BAYBURTLU, TOBB AB Daire Başkanı 21 Eylül 2014.
“Alternatif Finansman Kaynağı Olarak Girişim Sermayesi "
Dünyada Devekuşu Üretimi ve Ticareti Akademi Teknoloji Üretim Danışmanlığı Ekim 2004 ÜRGÜP Hakan YILDIZ Hakan YILDIZ.
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
2. Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim Sempozyumu
Bölüm 10 İşlevsel Stratejiler (Fonksiyonel/Bölümsel Stratejiler)
TİCARET, YENİLİK VE TEKNOLOJİ BİR ADIM ÖTENİZDE. Ege İhracatçı Birliklerine üye 7000’in üzerinde ihracatçı firma 12 sektörde, 181 ülkeye 7 milyar $’ın.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
SELP Izmir, 31 Mart SELP –Küçük İşletmeler Kredi Programı “SELP” Fonları Avrupa Birliği tarafından sağlanmıştır. Bu fonlar KfW (Alman Kalkınma Bankası)
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
1 28 Şubat 2008, İzmir. 2 Denizli Avrupa Bilgi Merkezi (ABM-EIC) Denizli Ticaret Odası bünyesinde Aralık 2003 yılından beri faaliyet göstermektedir.
Bilimsel/Teknolojik Güç Siyasi Güç Ekonomik Güç AB’nin Hedefi:  İlki 1984 yılında başlamıştır.  Çerçeve Programları, diğer birçok topluluk programı gibi.
Metin DURAN Genel Müdür
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Öğrenen Bölgelerin Gelişiminde Teknoparkların Rolü A. Mete ÇAKMAKCI Altan KÜÇÜKÇINAR A. Fırat ÖZPINAR Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Gazi Mağusa TGB.
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
Amaç PROJE BİLGİLERİ KOBİ’lerin rekabet güçlerinin artırılması KOBİ’lerin güçlendirilmesini ve istihdamın artırılması İhracat ve uluslararası işbirliklerinin.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı
TANITIM SUNUMU.
TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZENDİRİLMESİ
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ... ABİGEM PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...

ORGANİZASYON ABİGEM İzmir Kocaeli İzmir Ankara Gaziantep Avrupa Birliği TOBB EBSO KSO TAC (proje yönetimi) Kocaeli GTO İzmir Ankara Gaziantep

ABİGEM İzmir HEDEFLERİMİZ Avrupa Birliği - Türkiye arasındaki iş ilişkilerine katkı sağlamak İzmir ve Ege Bölgesi’nde ekonomik performansın gelişmesine katkıda bulunmak

Üretim ve hizmet sektörlerinde istihdam olanaklarını geliştirmek ABİGEM İzmir HEDEFLERİMİZ KOBİ’lerin rekabet gücünü arttırarak, uluslararası piyasalarda söz sahibi olmasını sağlamak Üretim ve hizmet sektörlerinde istihdam olanaklarını geliştirmek Yeni girişimcileri, özellikle kadınları ve gençleri, bölgesel özellikleri göz önüne alarak yönlendirmek ve desteklemek

ORGANİZASYON YAPIMIZ AB ve TOBB ortak girişimidir. ABİGEM İzmir ORGANİZASYON YAPIMIZ AB ve TOBB ortak girişimidir. Yerel ortak: EBSO (Ege Bölgesi Sanayi Odası) Kar amacı gütmeyen bir organizasyondur.

ABİGEM İzmir İŞGÜCÜMÜZ Kendi alanlarında uzman, bölgesel gereksinimler konusunda bilgi sahibi tam zamanlı danışmanlık kadromuz İhtiyaç halinde kullanılmak üzere uluslararası KOBİ geliştirme bilgisi ve tecrübesine sahip AB uzmanları

HİZMETLERİMİZ ABİGEM İzmir İş Geliştirme İhracatı Geliştirme Stratejik Planlama / Yapılanma Kurumsallaşma Yönetim Danışmanlığı Ürün Kalitesi İyileştirme Standarda Dayalı Sistemler İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Yönetim Sistemleri HACCP ISO 9000 İhracatı Geliştirme Ex-Point (İhracat Ofisim) Yeni ihracat pazarlarına giriş, yurtdışında doğru bağlantıların kurulması, Firmaya özel veya gruplara yönelik ihracat danışmanlığı Teknik bilgi, ve destek sağlanması Yurtdışı Ticari Heyet Organizasyonları

HİZMETLERİMİZ ABİGEM İzmir Pazarlama Girişimci Desteği Pazarlama Planı Hazırlama Pazarlama Stratejileri Marka Yönetimi Pazarlama Organizasyonu Profesyonel Satış Teknikleri Dağıtım Kanalları Ürün ve Ambalaj Tasarımı Girişimci Desteği Girişimcilik Masası: İş fikrinin değerlendirilmesi Girişimcilik Bilgilendirme Seminerleri Girişimcilik Projeler

HİZMETLERİMİZ ABİGEM İzmir Finansman İnsan Kaynakları Bütçe Yönetimi Nakit Akış Yönetimi Maliyet Muhasebesi Risk Yönetimi Bilanço/Gelir Tablosu Analizi AB Fonları Destek Çağrılar Hakkında Bilgilendirme Proje Hazırlama 6. Çerçeve Programı Destek Projelere Ortak Bulunması İnsan Kaynakları Personel Yönetiminden İnsan Kaynaklarına Geçiş Organizasyon Yapılanması Yetkinlik Yönetimi İşe Alım Teknikleri ve Danışmanlığı Ücret Araştırmaları İK Yönetimi Programı İK Yönetimi Dışkaynak Sağlama

Sürekli Hizmetler Proje Bazlı Hizmetler ABİGEM - İzmir Eğitim Firmaya özel Sektöre özel “Genel Katılıma Açık” Proje Bazlı Hizmetler Danışmanlık Amacı, kapsamı ve hedefleri iyi tanımlanmış projeler; “Projelendirme” “Yönlendirme ve kontrol” “Yap - İşlet/Devret”

AB Fonları ile İlgili Eğitimler 2004 yılındaki 6.ÇP ile İlgili Eğitimler: ‘’Gate2Growth ve 6.Çerçeve Programı’’ Ekim 2004 Konuşmacı: Uffe Bundgaard Joergensen Gate2Growth, CEO ‘’6.ÇP için Rekabetçi Teklif Hazırlama ve Sözleşme Yönetimi’’ Aralık 2004 Eğitimci: Dr.Sean McCarthy

AB Fonları ile İlgili Eğitimler 6.ÇP ve Diğer AB Fonları ile İlgili Eğitimler: AB Fonları ve Yararlanma Koşulları Mayıs 2004 Konuşmacı: Dr.Arkan Zwick Vienna Business Agency Head of Euro Info Center ICT Sektörüne Yönelik 6.ÇP Teklif Hazırlama Nisan 2004 Eğitimci: Tamer Öztin Gateway2Europe

SELP ile İşbirliği SELP müşterilerine aşağıdaki konularda ücretsiz eğitim: Dış Ticarette Kullanılan Belgeler Maliyetlendirme Toplam Kalite Yönetimi Zaman Yönetimi Pazarlama İletişimi

AB İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) e-posta: izmir@abigem.org ABİGEM - İzmir İLETİŞİM BİLGİLERİ AB İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) M. Kemal Atatürk Blv. No:42/16 İ.A.O.S.B 35620 Çiğli/İzmir Tel: (232) 3281984 pbx Faks: (232) 3281990 e-posta: izmir@abigem.org web: www.abigem.org

Rekabet Gücünüzü Arttırmak ABİGEM - İzmir Artı Değer Yaratmak Rekabet Gücünüzü Arttırmak için Yanınızdayız.....