DENTAL TEMİZLEME ÜRÜN SUNUMU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Advertisements

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
Türkiye’de Metal Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği İçin Etkin ve Güvenilir Kaynakların Kullanımı Hollanda Hükümeti Matra Fonu tarafından desteklenmektedir.
T. C. ANKARA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Şube Müdürlüğü www
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
İLK VE ACİL YARDIM BÖLÜMÜ (PARAMEDİC)
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
STERİLİZASYON DEZENFEKSİYON
AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZLERİNDE KULLANILAN ALETLER VE ÖZELLİKLERİ Dt
İşitme İşitme Organımız KULAK Çevremizi tanımada gözden sonra bize en çok yardımcı olan duyu organımızdır.
ARED DEĞERLENDİRME ANKETİ ANALİZİ. * Yapılan anketin amacı ekonomik kriz sonrasında değişen dengelerle birlikte sektörel sorunlardaki öncelikleri sıralamak.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
DEZENFEKSİYON VE STERİLİZSYON
Genleşme ve Büzülme Katı , sıvı ya da gaz halinde bulunan maddelerin hacimleri ısı aldığında artar, bu olaya genleşme denir. Aynı maddeler sıcaklığı düşük.
MEKANİK VENTİLASYONDA BAKIM
Kesici Ve Delici Alet Yaralanmalarını Önleme
Şirket Tanıtım Sunumu.
EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ NEDEN ? NASIL?
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü
Hasta ve Çalışan Güvenliği
Uygulama Ekibi:Antibiyotik Kontrol Ekibi
Dr.Leman KARAAĞAÇ ENFEKSİYON KONTROL KOMİTESİ
ULTRASONİK İŞLEME YÖNTEMİ
İzolasyon Odalarının Temizliği
Acil Servis Temizliği.
KONU: SAĞLIK KURULUŞLARINDA TIBBİ ATIKLARIN YÖNETİMİ
KÜÇÜK TASARRUFLAR BÜYÜK KAZANÇLAR
9.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği
Sensörler Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL.
BU GÜRÜLTÜ BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR!!!
HASTANELERDE KULLANILAN DEZENFEKTANLAR
FİZİK MÜHENDİSİ TANIM Doğadaki maddelerin yapısını ve
ISI MADDELERİ ETKİLER.
4.ÜNİTE: SES Ses titreşim sonucu meydana gelen bir enerji olup, maddesel ortamda dalgalar halinde yayılır. Bir ses dalgasında taneciklerin sık olduğu.
Vücudumuzun Bilmecesini Çözelim
DİŞ DOSTU KLİNİK.
ÇİFT KOVALI PASPAS ARABASI KULLANIMI
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
HASTANE TEMİZLİĞİ HASTANE TEMİZLİĞİNDE ÇALIŞAN KİŞİNİN BİLMESİ VE UYMASI GEREKEN KURALLAR.
ULTRASON.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
STERİLİZASYON DERSİ 6. HAFTA DERS NOTLARI
Hepatit B, kan yoluyla ve çok sıklıkla yakın temasla (kan dışındaki
HASTANE ENFEKSİYONLARI
VOSGEN OTOMOTİV.
Bekir Sami NALBANTOĞLU
Nebülizatör, ses dalgalarıyla veya basınçlı hava ile sıvı haldeki ilaçları buhar haline getirip solunum yoluyla alınmasını sağlayan cihazdır.
Hastaneler ve Bina Yönetimi
PERSONEL YÖNETİMİ Personel işlevi, işletme işlevleri içinde yer alan kolaylaştırıcı bir işlevdir. Nasıl ki, bir işletmede üretim yönetiminin konusu mal.
KORUNMA POLİTİKALARI. KORUNMA POLİTİKALARI Korunma politikalarının amacı işyerlerinde iş kazaları ve meslek hastalıklarını önlemek ve çalışanların.
Ultrases.
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
Ameliyathanede Çalışma Koşulları Ameliyathanede çalıştığımız koşulları birkaç başlık altında inceleyebiliriz.
Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Güvenliği
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMI VE TEMEL ÖZELLİKLERİ. AMAÇ Bu oturum sonunda katılımcıların; Aile Hekimi ve Aile Hekimliğinin tanımını yaparak bugünkü durumunu.
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
Acil Servis Temizliği. ACİL SERVİS BİRİMLERİ a) Alçı Odası b) Acil Müdahale Odası c) Acil Gözlem Odası d) Nöbetçi Doktor Odası.
TEMİZLİK MADDELERİ. Pek çok temizlik ürünü çeşidi vardır.Sabun ise eskiden beri temizlikte kullanılmaktadır. Günümüzde ise ; sabun, kireç giderici, yağ.
Hasta ve Çalışan Güvenliği. HASTA GÜVENLİĞİ Hasta güvenliği; sağlık hizmeti sunumu sırasında bu hizmetlerden dolayı oluşabilecek zararları önleme eylemleridir.
LABORATUVAR GÜVENLİĞİ ve STERİLİZASYON
KULLANILMIŞ ALETLERİN STERİLİZASYONA HAZIRLANMASI: Aletlerin sterilizasyon öncesi yıkanması, sterilizasyonun en önemli aşamasıdır. Temizlenemeyen hiçbir.
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PERSONELİ STERİLİZASYON EĞİTİMİ
İzolasyon Odalarının Temizliği
HİDROLİK SUNUM 7 KAVİTASYON.
 Radyoloji ünitelerinde çalışan personel radyasyonun zararlı etkisinden korunmak için koruyucu ekipmanlar mutlaka kullanılmalıdır.
Sesten teknolojide yararlanılabilir. 1. Tıpta 2. İletişim alanında 3. Sanayide 4. Uzay teknolojisinde Uzaklık ölçen cihaz engele ses dalgası gönderir.
Sunum transkripti:

DENTAL TEMİZLEME ÜRÜN SUNUMU www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

DONANIM MEDİKAL www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli 2009 yılında kurulan Donanım Medikal, gücünü ve hizmet kalitesini, sektördeki 12 yıllık ekip tecrübesinden almaktadır. Donanım Medikal; sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek kurumsal bilgi birikimi ile hizmet vermektedir. Firmamız bölgesindeki tüm sağlık kurum ve kuruluşların da çalışma faaliyetlerine devam etmektedir. Kurumsal kalitenin, En iyi hizmeti vermenin personel eğitimi ile sağlanabileceğine inanan şirketimiz personel eğitimine öncelik vermeyi birinci kural olarak benimsemiş ve bu kapsamda tüm eğitim fırsatlarını değerlendirmiş ve değerlendirmeye de devam etmektedir. Hizmetin en mükemmelini yaşamak isteyen, son teknolojiyle üretilmiş ürünlerimizi yakından tanımak ve hasta konforuna önem veren, tüm sağlık personelini bizimle çalışmaya davet ediyoruz. www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

MSDCLEANER ÜRÜN ÇEŞİTLERİ Dental Temizleme Solüsyonu, Günlük Temizleme Solüsyonu, Bakım ve Yenileme Solüsyonu, Ürünlerin Kullanıma Hazır ve Kontsantre olmak üzere çeşitleri bulanmaktadır. www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

DENTAL TEMİZLEME SOLİSYONU Kullanım Yerleri Kan, tükrük, doku parçaları gibi organik kirliliklerin yanında ölçü kaşıkları, siman camları ve spatüllerde biriken aljinat dahil tüm inorganik kirliliklerin temizlenmesinde kullanılır. www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

Kan ve tükürükten zengin ağız ortamında Sterİlİzasyon ve dezenfeksİyon bİr dİş hekİmİnİn bİlmesİ gereken ana başlIklardan bİrİdİr. Kan ve tükürükten zengin ağız ortamında çalışan diş hekimleri ve yardımcı personel, gerekli koruyucu önlemler alınmadığında hem infekte olma, hem de hastasını infekte etme şanssızlığına sahiptir. www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

DENTAL ÖNCESİ www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

DENTAL SONRASI www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

Eski yöntemle temizleme Kazıma İşlemi Fırçalama İşlemi www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

Yeni yöntemle Kirli Ürünler Sepete Konulur. Ortalama 3-10 Dakika Ultrasonic Cihaz içindeki Dental Solüsyonda 45 Derecelik ısıda bekletilir. www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

Temizlenmiş ürünler El Deymeden , kısa sürede temizlenmiş ürünler www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

ULTRASONİK TEMİZLEME CİHAZI 4 Litreden 130 Litreye Kadar üretimi Bulunmaktadır. Ultrasonik terimi, kulağın işitemeyeceği yüksek frekanslı ses dalgalarının titreşim hızını tanımlamak için kullanılır. Üç dakika boyunca en az 35 KHz sıklığında ultrasonik dalgalar gönderilerek aletlerin temizliği (kavitasyon) sağlanır. Ultrasonik dalgalar sıvıda çok hızlı basınç artış ve azalmalarına neden olur. Basınçtaki bu ani azalmalar ile suda gaz kabarcıkları oluşur ve basıncın artmasıyla bu kabarcıklar patlar. Gaz kabarcıklarının suda yarattığı bu hareketlenmeye kavitasyon denir. Ses dalgalarının yarattığı vibrasyon (titreşim) adeta fırçalanmayı andırır www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

GÜNLÜK TEMİZLEME SOLİSYONU Kullanım Yerleri Ameliyathaneler de kan, tükürük, doku parçaları gibi organik kirliliklerin yanında, su, dezenfektan, batikon, klor ve serum gibi inorganik kirlilikerinde temizlenmesinde kullanılır. www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

BAKIM ve YENİLEME SOLİSYONU Kullanım Yerleri Tüm cerrahi aletler de oluşan pas, krozyon ve biofilmlerin temizlenmesinde, ayrıca yüksek basınç ve ısı sonucu meydana gelen yüzeysel yanık lekelerinin temizliğinde kullanılır. www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

ÖNCESİ www.donanimmedikal.com – 0 258 241 87 17 Denizli

SONRASI www.donanimmedikal.com